Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 [C4] 2.5tdi Dirzelio itempejas  (Skaityta 29495 kartus)

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
pati viena guoli rasti labai sunku, nes ju paprasciausei nera,o su visu tuo bloku i kuri presuojasi kaina 700lt , gal iseitu dar kiek nuderet nezinau,bet cia jauja su visu aliuminiu bloku

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
na tokio paties guolio aisku nerasi, bet gali pasitares su tais paciais pardavejais nusipirkti toki kokio tau reikia, ten 4 sm skersmens, tai nusiperki viena adatini ir kita sratini, drai principa tapati, tik reiks taikytis prie pacios detales, kad paskui ipresuotum ir manyciau viska padarius butu ciki  (y)

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
na cia nezinau...  cilindra kad iskarta tiktu guolius sustatyt rast beveik neimanoma, reikes vel visokiu paslaugu, na bet aisku galima bandyt ir laukti sekmes kuri pades sutaupyt :)  matai guoliu betkokiu irgi negalima sudet

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
na tiesiog man atrodo kad nebus viskas taip lengva ir paprasta kaip pasakyti, ir abejoju del tokios konstrukcijos patikimumo

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
jejgu taip bandom sutaupyti, tai geriau ispresuojam ta guoli , nuimam apsauga , uzsikaitinam karsciui atsparaus tepalo ir pripilam kiek eina su prasukimais guolio, poto uzdedam apsauga ir ipresuojam atgal, cia tik tuo atveju jejgu guolis nekliba i sonus, i prieki ir atgal gali tureti laisvumo

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
na kad ta apsauga metaline ir paskui jos nebeidesi, na aisku nepirskiu tu guoliu po 8 litus pirmu pasitaikiusiu, zesiu gal desiu 4 sratinius, gal desiu viena adatini ir du sratinius, bus matyt  :) o gal isvis pirksiu nauja detale uz 700 nezinau, net ka daryti, rizikuoti bijau kad neuzstriktu ir nenutrauktu dirzo, bet nenoriu moketi 700 simtu :) jauciuoji kaip mazas vaikas ir nezinau kuri saldaini imti  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 19, 19:48:06 sukūrė proline »

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
cooze o su kuo tu ispresuotum ta guoli, su kuo ji istrauktum? mes ant preso ir visaip zejom, nera kaip tos detales isistatyti tiesiai, jos forma nedekinga ipresavimui ir ispresavimui  :) na o issitekinti pati ta strypeli kur sumauti guolius galiu pats, tik nezinau ar rasiu paskui toki sriegikli, padaryti sriegiui kad uzsisuktu termomova, va tame didziausia problema ir iskyla :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 19, 20:00:25 sukūrė proline »

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
na as ispresavau net nenuemes nuo variklio to aliuminio korpuso, yra tokie znybtai kurie isiriame ir poto suki ant tu znybtu sriegi o jie traukia visa ta dideli guoli laukan, neaiskei labai parasiau bet tikrai daba nepasakysiu kaip vadinasi, dar biski sildem su tokiu jegovu balioneliu ,ipresuojant taipat nebuvo bedu

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
ta prasme kalbi apie siomnika?  :-] na okei isemimas idejimas neproblema. ka toliau, kaip susitvarkei tu ta guoli? emei apsauga guolio ir ileidai tepalo?

Neziniukas

• Svečias
sveiki audi entuziastai :)

aciu uz jusu komentarus ir nuomones. papasakosiu, kaip as issprendziau si termomovos guolio (kuris dar zinomas kaip ipresuotas generatoriaus dirzelio itempimo guolis su kronsteinu) keitimo klausima.

atradau tokius variantus:
1. autoaibe per 3 dienas atsiustu originalia detale uz 1.170;
2. auksarankiai vilniuje islupo ipresuota guoli. sake guolis toks pailgas, mandras, gali gauti uz 500 + 100 uz iskastravima ir sugrazinima i buvusi stovi;
3. pats geriausias, kuri as ir pasirinkau - srote uz 150 nusipirkau deveta, beveik toki pati. kronsteino skyles tokios pat, tik guolis yra neipresuotas, o prisukamas, jei kita karta keisti reikes, yra daug sansu, kad kainuos pigiau !

tokia tai istorija.

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
o tai pas tave su kondiske? nu zinau tas gulis 80 litu kainuoja kur yra nepresuojamas, cia gal ir neblogas variantas, reikes su sena detale perlekti per srotus ir ziuret jei gau tiko, tik va reikia suzinoti ar pas tave su kondiske

Neziniukas

• Svečias
jo, pas mane klima.
meistriukas sake, kad tas guolism iki 100 lt gali kainuoti.

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
tai yra trys varijantai... viena ir man siule, taip 100lt kainuoja, bet mes turime kitoki guoli... ryt parasysiu viska nuoseklei kaip daryt kad jis dar tarnautu begalybe metu ir kas per bedos nutinka kad jis pradeda durniuoti, kuo anksciau isgirsit kaukima tuo pigiau jum tai kainuos,su kokiom priemonem jy remuontuoti ir t.t. srotuose nerasit gero guolio.. jie bus pribaigti galutinai,mesimeto jie paprasciausei nes cia vienas is retesniu atveju yra, buvau rades tik dvejuose vietuose,vienam buvo pribaigtas o kitam meistrai nesugebejo isiti tai sudauze visa termomova ir pati guoli suede.. iki ryt

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
jo, pas mane klima.

aisku foto nepadarei pacios detales taip? zek dejai guoli su 3 varstais?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 21, 20:40:53 sukūrė proline »

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
sitas guolis kur 100lt kainuoja,tvirtinasi 3varztais

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
tai kaip suprantu cia realus variantas pasikeisti ta detale taip? tik reikia gauti pati ta aliumini kronsteina ir nuspirkti guioli? tai jei viskas tinka tai valio!! problema isspresta, bet vistie cooze laukiu ziniu is taves kur rasei prietam poste  ;)

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
idomu kaip atgaivint ta sena dideli ir brangu guoli ar kaip pakeist kad tas pigus tiktu?  :)

Neprisijungęs cot777

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sweiki , su dirzelio itempeju buwo tokia problema
 cype guoliukas ir sokinejo besisukant dirzeliui , papurskus wd40 uztildawo
pakeiciau ant pacio itempejo guoliuka kuris kainawo 60/65 Lt nieks nepasikeite
 pasirodo kad tas wisas itempejas nuo ilgo naudojimo pasikreipia ir stato guoliuka skersai ir jis per dirza ciuozia sonu ir cypia , uzdejau ant preso perlenkiau siektiek i kita puse surinkau ir wiskas kuo puikiausiai
tanagroi remonto ir detaliu kaina tada buwo 900 Lt

Neziniukas

• Svečias
nepadariau nuotraukos - buvau is dziaugsmo apakes :))) tik atsimenu, kad kai detaliu numerius tikrinau jie skyresi:
kronsteinas su ipresuotu termomovos guoliu 046 903 143 C
tokia pati detale su nuimamu guoliu (prisukamas 3 varztais, berods) xxx 903 143 D

gal pades.
sekmes.

jo, pas mane klima.

aisku foto nepadarei pacios detales taip? zek dejai guoli su 3 varstais?

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
kas tie xxx?

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
nu taigi ten visai skirtingi dalykai kur su 3 varztais sukama ir tas didelis guolis.... supraskit pagaliau... vienas 700lt kainuoja o kitas 100lt

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
na matai as ir kai ieskojau detales, viska suvesdavo ir ismesdavo detale kur dedasi guolis su trim varstais, tai aisku detale ne ta, bet jei visas tas kronsteinas tinka ir prisisuka kondiskes siurblys tai manyciau gerai, nes kaip pastebejau retas variantas cia ta detale su ipresuojamu guoliu, nes kiek ziurejo vis ismesdavo kad su tuo keiciamu guoliu.  as pasiimsiu sena detale ir ieskosiu kitos, zesiu ar tinka vietos varstamas, viska apzesiu ir nusipirksiu ;) ir problema bus isspresta  :)

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
paga mane tai turetu tikt  ;)  o kas ten galetu netikt... kad guolis tam paciam taske stovetu reikia ir tiek,

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
na taip, manyciau reiks uzsiimti tos detales paieska

Neziniukas

• Svečias
xxx - tai skaiciai, kuriu neprisimenu. bet jie skiriasi nuo detales su ipresuotu guoliu, t.y. ne 046

kas tie xxx?