Turiu problema. 5 kausu variklis. Stabdziai mediniai. Panasiai kai su neuzvestu varikliu, bet... Intensiviai paspaudinejus akselerotariu, atsiranda vakumo ir stabdziai viena karta gali pasispaust kaip reikia(lengvai) Bet kai agtleidi vel mediniai ir vel gazoji ir taip toliau. Faktiskai norint sustabdit reikia spaust is pradziu gaza
Kapstemes ieskojom problemos ir manau kad radom. Toksai vakuminis siurblis. Nuemem slanga ir pasirodo kad veikia jis gal kokiu 10% savo pajegumo, bent jau taip man pasake mechanikas.
Naujas kainoja labai daug apie 1000. todel ieskojau skelbimose, ir neradau
Skambinau gal kokiu 20 kartu ir nieks neturi... Kazkur i Zarasus paskambinau(as pats is VLN) ir ten atsilepes vyras pasake kad dabar tokio neturi bet imanoma parinkti nuo kitos masinos. Ir dar pasake kad ne visi tai zinmo todel skelbimose iesko tik audi siurbliuku ir turbut del to ir neradau. Sake atvaziok i Zarasus ir mes tau viska sutvarkisim ir nereikes dideliu babkiu moket. Bet as nenuvaziavau. Pripratau vazinet taip. Bet dabar TA laikas atejo
Ten kai uzvaziosiu ant sdento tai masina turbut per visa garaza i regitra nuleks ir nesustabdis
)
Dabar klausymai:
1. Koks siurblis tinka mano variklikui?
2. Is kur toki siurbli gauti?
3. Ir kiek tai man kainuotu?
p.s. Savartinose pirkti biski baisu nes nezinia nuo kokios masinos nuimta, gal jis jau 500 stuku pravaziavo. Moletu plente sake yra daug ko bet ten kainos uzlauztos
. Kaikur net apsimoka nauja pirkt. O gal situacija pasikeite po Krizes?
Masinos tai atpigo.