Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Atvesus orams neuzsyla variklis.. A6 (c4) 2.5tdi 103kw  (Skaityta 4188 kartus)

Neprisijungęs bandiuga

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nezinau cia beda ar ne, bet atvesus orams nebepakyla variklio temperatura iki 87c, na nebent pavaikyciau neblogai. Vaziuojant ir laikant pastoviai 100km/h prie ~0c lauko temp,  tik po 50km variklio temp pradejo kilt artyn 70c o per visa 150 kilu kelione taip ir nepakilo iki 87c. Vasara ir siaip siltu oru jokiu problemu del variklio temperaturos nebuvo. Zinot gal ir nesukciau sau del to galvos jei sildymo peciukas nuo to nepriklausytu.. max temp neitin uzsildo salona, dabar, tai kas bus kai -10.. nesinori su vatinka viduj sedet.. :) beja termosta ziurejau, geras, sistemoj oro nera, antifrizo lygis pastovus. Kaip manot kas dar galetu buti? O gal cia normalus dalykas audinei, dar tik pirma ziema man su ja..
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 10, 16:57:53 sukūrė bandiuga »

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Termostato keitimas turėtų padėt

Neprisijungęs bandiuga

• Žiūrėti profilį
Termostato keitimas turėtų padėt
matyt kad teks.. siaip tikrinau as ji virindamas vandeny, vizualiai atrodo geras, atsidarynet pradejo tik uzvirus vandeniui.. nors gal ir neitin tikslus toks tikrinimas..

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
keisk termostata....

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
tai po viso pravaziavimo paziurek prilietes ar radijatorius karstas, jei saltas, termostatas ne prie ko, tiesiog pats variklis neuzkaista, gal vaziuoji 100 km/h 6 pavara.. Siaip sitie varikliai tikrai kaitimu nepasizymi, bet man per tiek kelio tikrai apie 87 jau buna.. zodziu ziurek radijatoriu

Neprisijungęs bandiuga

• Žiūrėti profilį
tai po viso pravaziavimo paziurek prilietes ar radijatorius karstas, jei saltas, termostatas ne prie ko, tiesiog pats variklis neuzkaista, gal vaziuoji 100 km/h 6 pavara.. Siaip sitie varikliai tikrai kaitimu nepasizymi, bet man per tiek kelio tikrai apie 87 jau buna.. zodziu ziurek radijatoriu
pas mane tik 5 ;)  bet dekuj uz patarima, pavaikiau katik masiniuka, pakilus temp iki 60 radijatorius buvo jau siltas, taip iseina kad termostatas atsidaro anksciau nei reikia.. Beja gal zinot pro kur is bloko antifriza isleist, nes isbega nemazai termostata isemus,  visdelto gaila kazkaip :V

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
pas mane tik 5 ;)  bet dekuj uz patarima, pavaikiau katik masiniuka, pakilus temp iki 60 radijatorius buvo jau siltas, taip iseina kad termostatas atsidaro anksciau nei reikia.. Beja gal zinot pro kur is bloko antifriza isleist, nes isbega nemazai termostata isemus,  visdelto gaila kazkaip :V

siaip tai patarciau ant ziemos visa antifriza pasikeist, tikrai ne karve kainuoja, o taip tai issimi teromostata ir lauki kol i viedra visas isbegs :D Nors kilo cia kazkam bedu del nuorinimo, pradejo per daug kaisti variklis, bet jei viskas tvarkoje tai sistema turetu pati nusiorinti, yra dar  varztelis ant slangos virsuje nuorinimui, sekmes  (h)

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Irgi buvo panasiai, bet dar taip kad uzkaitinus virs 80-krisdavo rodykle. Tai buvo pakeistas termostatas ir temperaturos daviklis (prie virsutinio vamzdzio). Situacija truputi pagerejo, bet vistiek ilgai kaito. Meistrai dar sake, jog gali but termomova ventiliatoriaus pasenusi ir nuolat ausina. Movos pirkimas buvo atidetas ir sutvarkyta kartono lakstu uzdengianciu visa  radiatoriu is priekio.

Neprisijungęs bandiuga

• Žiūrėti profilį
jo jo teko jau ta kibira kisti, tik kazkodel daugiau antifrizo aplinkui ji buvo nei viduj.. :D ai tiekto, kaip bus taip, termostata jau turiu, dabar tik reikia laiko rasti, pasikeisiu ir ziuresim kas bus, jei nepades tai manau kaip ir kolega panaudosim lengvesni sprendimo buda.. kartona..   :)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
na pas mane kazkas panasaus, bet kartais taip buna, dazniausiai ne :)
nors savaitgali vaikiaus 6 begiu dugnais autostradoj, tai maziau 85 nenukrito (per klima ziuri variklio temp, 51 kanalas)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
nu pas mane kaip ikaltas 90 laikosi ir paskaites cia kaip kad jus rasot vaziuojant 110km/h nukrenta tai pas manes kaip rodo 90 taip rodo :V

Neprisijungęs bandiuga

• Žiūrėti profilį
nu pas mane kaip ikaltas 90 laikosi ir paskaites cia kaip kad jus rasot vaziuojant 110km/h nukrenta tai pas manes kaip rodo 90 taip rodo :V
tai gali dziaugtis, pas tave ausinimo sistema tvarkinga ;) as vat pasikeiciau sestadieni termostata ir viskas susitvarke, temperatura neitin greit, bet pakyla ir laikosi stabiliai, jei kam idomu remonto islaidos 45lt(tiek kainavo wahler termostatas). 

zilvinaskl

• Svečias
A6 pas mane 2.8 variklis , ziema trecia jau vazineju, neuzkyla iki 90, o jei ir uzkyla tai labai jau sunkiai... termostato keitimas brangus, jei servise ,o ne pats keiti,nes 2.8 vqarikliukai turi tokia beda,kad pagrindini dirza reik atlaisvinti.. tas kaina ir sudaro..