Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar yra Audi 100/A6(C4), kurių priekiniai sparnai nesurūdiję?  (Skaityta 16675 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
už dylerinimą papildomai mokėsi?  :D yra tų sparnų, nesuprantu, kas per deficitas  :D

Neprisijungęs Tomikasss

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Pas mane auto is Italijos parvaryta, tai nesurudija niekas, dureles vienos netvarkyta o pakeistos, o is Vokietijos reikia ziureti is kokio miesto parvaryta, ne sis kai kuriu net nederetu ziureti.

Neprisijungęs Burzuj

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Mano is Belgijos, jau 7 metus Lietuvoje, ir kaip nebutu keista juokiu rudziu! :)

Neprisijungęs Grochnutas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
gal ne i tema bet vis gi apie sparnus eina kalba. Pas mane biski parudyje ir su kerheriu praplovus nusilupo biski dazu, tai dabar noriu gauti patarimo ar toki sparna normaliai tvarkyti, ar kolkas tamsiais dazais uzdazyti ir laukti kol surudis visiskai? o gal yra kitu patarimu, nes esu zalias kosmetiniuose dalykuose
http://img706.imageshack.us/i/20110426013.png
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 03, 00:17:20 sukūrė Pu6ipun4ik »

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Tvarkyk jei nenori paskui 180 uz sparna ir uz nudazyma 150 sumoket, man tiek kainavo. Ir sparna is vidines puses ispursk dregme atstumenčiais preparatais nes jis rudija is vidines puses. O kai plauni su kerheriu spaudima susimazink.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
klijuokit skyles pluostu,truoputi spakliuko ,ir dazykit, nereikes jokiu imbliojimu,ir sutaupysit simtus, nebukit tie,pas kuriuos abi desnios rankos  ;)

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
na pats tai tikrai nieko nedarysiu, nebent tik uzdaziciau tamsiais dazais. Del sparno tai manau kad nupirkus dazyti gal ir nereiketu, nes spalva yra nereta. O si sparna nudazytu taip kad tai butu ne 1-2 metam o daugiau?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
netrodo baisiai, bet man irgi taip atrode kol nepradejau sveist  :-] ir gavosi skylute.... trauk lauk posparni, is vidaus ismozok kokiu riebalu gerai,solidolu ir pan,is lauko pasveisk ,gruntuok,dazyk,jei tikrai nenori viska tvarkyt is pagrindu.... spalva manau dzin,nes mano manymu geriau pvz ant baltos masinos uzdazytos rudys melynais dazais,nei kad butu tiesiog rudys  :-]

Neprisijungęs linus

• Žiūrėti profilį
Sveiki , planuoju C4 A6ai gamint sparnus is stiklo audinio , ar ka nors jie domintu ? Man reikia kad formos atsipirktu  ;)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
buvau nuemes, jie ir taip lengvi. Sportine masina is C4 gamini? :D

Neprisijungęs linus

• Žiūrėti profilį
Ne del to kad jie rudyja  ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
sutvarkyk surudijusi su stiklo pluostu, arba nusipirkt nauja, paruosk tinkamai ir nerudis simta metu  ;)

Neprisijungęs linus

• Žiūrėti profilį
Jau sutvarkes  :D Bet smalsu is audinio pagamint ka nors  (h)

Neprisijungęs audrius2

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Jau 6 metai turim c4, bet prie korozijos dar neteko rankų prikišti. Auto iš Italijos.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Jau 6 metai turim c4, bet prie korozijos dar neteko rankų prikišti. Auto iš Italijos.
Tai isbuciuok visus ratus, kad nerudyja :-]

Neprisijungęs zydriusj

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
tai kur vilniuje geriausia tą kairįjį sparną naują pirkti? su posūkio skyle norėč. gal kas jau ieškojot ir keitėt, kokią gerą vietą pasakysit? o dar jei ir paruošėjas-dažytojas atsirastų, būt visai jėga.

Neprisijungęs ramunasxx

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Tai isbuciuok visus ratus, kad nerudyja :-]
Gal ponas iš pavydo nueik pasižmonėt, geriau atrodysi  ;)

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
as per visus srotus jieskojau neradau . net voketijoj jieskojau nera durnium tik isvadino kad tikiuosi rast. o va nesenai radau neoriginalas naujas taivanio 300lt o originalas cinkuotas 450lt bet daugoka gi tai vis tikiuosi gal kur atsiras a6 c4 vairuotojo puses :O

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
perki taivano, is vidaus paruosi gerai ir  laikys. net neruostas 3-4 metus atlaikytu ,svarbu gerai kampus sugaudyt,nes taivanas megsta nesueit. Bet 300 brangu, taivana turguj uz 240 rastum.

Neprisijungęs mvideo

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Atsakant į temą, mano 96m. AWDZI su sveikais sparnais...tfu...tfu...tfuuu

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
mano c4 irgi be rūdžių ir posparnių viršuj jau tų kempinių seniai nėra  :-]

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
as turiu c4.100 avant jau kaip 7metus vazineju ir dar nera rudziu. bet pagazeni jau gerai parudijus :-{

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
yra pas visus tu rudziu, tik nesimato. Pas mane irgi is isores viskas tvarkoje buvo, o nuemus posparni ir uz kanto siek tiek buvo. Viskas isskusta ir sutvarkyta, kad dar ilgai laikytu.

Neprisijungęs mvideo

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Beveiki visom A6-om yra žaizdelių po galiniais posparniais.