Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar yra Audi 100/A6(C4), kurių priekiniai sparnai nesurūdiję?  (Skaityta 16725 kartus)

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Mano auto A6 94 metų  visas kebulas sveikas, tik vat durų apčioje pradejo luptis dažai, o taip viskas tvarkoj

Neprisijungęs musler

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
 Pirkau A6 (c4) avant 95. kebulas sveikas, galinis dangtis irgi, abiejų sparnų išpūsti jau dažai

Neprisijungęs denisas

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
taip yra 1992 metu ceske nera rudziu o tak reikia masina priziuret  o rudija del to kad akmenukais pramusa apsaugini sluoksni bituma dazus ir daeina iki metalo jaj cinkas pazeistas jau niekas nepades jaj ne laiku uzdazyta ar patepta  (h)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
taip yra 1992 metu ceske nera rudziu o tak reikia masina priziuret  o rudija del to kad akmenukais pramusa apsaugini sluoksni bituma dazus ir daeina iki metalo jaj cinkas pazeistas jau niekas nepades jaj ne laiku uzdazyta ar patepta  (h)

Kad kiek ziurejau naujus sparnus, tai sparnai necinkuoti, tik pats kebulas ceskese ;)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Nu kas cia girias kad c4 nerudyja taip nera, siulau isimt galinius plastikinius posparnius ir pasiziuret kas ten daros po jais. Pats nustebau kur kontaktinis suvirinimas ten rudis lopais nusede, gerai kad ne kaiurai dar . Nutepiau dinitrolu gal kiek pristabdys gal :-]

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Nu kas cia girias kad c4 nerudyja taip nera, siulau isimt galinius plastikinius posparnius ir pasiziuret kas ten daros po jais. Pats nustebau kur kontaktinis suvirinimas ten rudis lopais nusede, gerai kad ne kaiurai dar . Nutepiau dinitrolu gal kiek pristabdys gal :-]

Na pas mane svaru grazu, matyt gal kazkas jau buve ten, automobilis, automobiliui nelygu ;)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
buvom nuėmę dešinės pusės. ir net nustebom kad ten jokio supuvimo nebuvo.  (h)
gal pas tave privirintas kampas iš kitos mašinos?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Nu ne  nevirinta matytus is karto tiesiog smala, ties kontaktine suvirinimo vieta nutrini ir rudis, smalos jau labai pagaileta. Taip nesimato kol nepavalai, na ziurint kur fasistas eksplotavo ir kaip nezinau. Kai nuemiau tai zemiu pririnkta buvo konkreciai net papustas posparnis nuo ju ir visur dregna.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Nu ne  nevirinta matytus is karto tiesiog smala, ties kontaktine suvirinimo vieta nutrini ir rudis, smalos jau labai pagaileta. Taip nesimato kol nepavalai, na ziurint kur fasistas eksplotavo ir kaip nezinau. Kai nuemiau tai zemiu pririnkta buvo konkreciai net papustas posparnis nuo ju ir visur dregna.

tai gal ne fašistas, o rusas eksploatavo. :-]

Neprisijungęs nepasiekiamass

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
pas mane kaires puses sparnas parudyjas o kaip ieskojau tai pora tik radau ir taip kainos nemazos:) poziemos pasikeist reikes:)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
čia labiausiai eksploatacijos salygos turi reikšmės

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Pas mane '92 is Vokietijos, bet rudeliu nera. Viskas svaru :)

Neprisijungęs adomas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Daug kam tie sparnai priekiniai rudija,manau cia ju silpna vieta,as pats irgi keiciau sparnus,tai ieskojau nesurudijusiu ir Brutas man juos perdaze ir nupute is kitos puses gravateksu,ir kolkas viskas ciki. (aa)

Neprisijungęs denisas

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
tai nusipirk tu ta kiniska sparna normaliaj uzgruntuok ir padazik tai 10 metu uzteks ir dar vaikams liks padrozt ta kibira  :-] arba savartine jeskok pagal spalva  sunku bet kas esko tas randa :)

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
Aš tai kažkaip pastebėjau kad a6(c4) labiau pūna negu c4 :)

Neprisijungęs AONadd

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
mano c4 sparnai sveikuteliai. abu buvo apdauze blondines per puse metu, todel teko tvarkyt, dazytojas nusveites sparnus pasake kad pirma ceske pas ji su neparudijusiais sparnais. buna kad ir nesimato parudijimo, bet nusveitus iki metalo jis buna papuves bent taip sake. audi jau 5,5 (92m ji) metu pas mane, arkas plaunu visada plaudamas masina, ziema taip pat isplaunu viska ir sildomam garaze statau 24h kad isdziutu, taip pat nupoliruoju gerai pries ziema, manau tai padeda atlaikyt lietuviskas druskuotas ziemas. beje kas perka audi is skandinavijos saliu kur jura arti, tie auto daug greiciau rudija....

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi yra pūslių ant a6(c4), ieškau sveiko keleivio pusės sparno, gal kas turit?   (h)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
turiu tik palamdytas, ir parudyjes :[

Neprisijungęs Dan Brown

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, žiūrinėju tokius auto ir pastebėjau, kad daugumos priekiniai sparnai jau surūdiję, tik vos kelių auto sveiki sparnai. Ar jie realiai gali būti sveiki kaip 93-96 m auto? Ar jie jau sutvarkyti? Lietuvoj tai tikiu, kad daugumos vienaip ar kitaip sutvarkyti, o jei auto iš užsienio? Gal kas turi C4, kuriai dar nėra prarūdiję priekiniai sparnai?

pirkau is vokieciu parvaryta. sparnai laike (3-4 metus) kol mestreliai po avarijos ju "nesutvarke", tai pernai skyles prarudijo. nuveziau dazytojam - uzvirino uzdaze, daba ziuriu jau pusles kyla... zodziu jeu nekreipiu demesio i tokius dalykus...

Neprisijungęs Serdz24

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Cia kaz kas rase kad sparnas nuo 100 lt kainuoja. Parduose radau nuo 270 iki 350 lt, srotose irgi apie 300 praso, gal kas gali patarti kur pigiau nupirkti? a6/c4

Neprisijungęs Horch

• Žiūrėti profilį
Cia kaz kas rase kad sparnas nuo 100 lt kainuoja. Parduose radau nuo 270 iki 350 lt, srotose irgi apie 300 praso, gal kas gali patarti kur pigiau nupirkti? a6/c4

vargu ar gera sparna rasi pigiau  ff

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
mokejau 100lt, bet ieskojau puse metu plius dazai ir darbas zinoma.

Neprisijungęs Serdz24

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Siandien pagooglinau biski, pirmadieni bandisiu skambinti visur kur radau. C4 sparna nauja radau uz 200 lt, bet netinka jis man. kai surasiu parasysiu kiek kainavo...

Neprisijungęs Valdas_M

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
sparnai kaip uzdelsto veikimo bomba, rudija is vidaus o kai isrudija gerai prasimusa i pavirsiu tada pamatom kad jau gerokai susrudyje buna, pas mane irgi 1 buvo rudziu iskeltas- pervirino sutvarke, perdaze, is vidaus kokios tai smalos pritepe, kolkas laiko, kiek ilgai nezinia...

Neprisijungęs Horch

• Žiūrėti profilį
vis dar ieskau sparno desines puses nuo a6(c4)  (h)