Papasakosiu ir savo istorija. Pirkau as savo audi is olandu, ja perpardave lietuviai aisku. Buvo visa patepta vasku, patikrinau, variklis turi kompresija, greiciu deze irgi lyg ir normaliai, aisku kaip ir visur ir beveik visada buna blogi martizatoriai, dazniausiai galinei. Nuploviau keleta kartu, nes nemegstu purvinos, o man tenka ir per zvirkeli pavazineti, po plovimu islindo visi ibrezimai, ir ju yra ne keletas, o aplink visa masina, tik galinis vienas sparnas neturi ibrezimu, Kapotas kaip po karo subraizytas. priekines vairuotojo duris kreivos, kiek kliba. (siandien reguliavau, kelnojau, nuleidinejau, aisku biski geriau usidaro, bet...) Po keliu dienu parejo Klimato kontrole, nepucia oro. drenazas irgi usikimses buvo. Nebuvo Sgnalicajos. pasirodo, ir visos spineles buvo surudyjusios ir nesisuke, nebuvo centrinio. o Kai pirkau nesove i galva tai patikrinti...
ir kuro bakas blogai rodo... Granata bloga, ir kai pirkau viso to nemaciau... nors vazinejau tikrinau gal valanda. Tai va, man su pirkimu si karta nepasiseke. ir dar biski rudziu yra, bet sparnai sveiki, apacia labai svari, tik biski, virs priekinio stiklo, ir gale dvi vietos, ku biski lenda. Isvada mano buvo tokia, kad masina buvo dauzta i sona, ir ilgai stovejusi. arba tiesiog labai ilgai stovejo.