Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar reikalingas C4 galinių ratų stabdžių reguliatorius  (Skaityta 2521 kartus)

Neprisijungęs SX

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Situacija tokia: "parėjo" C4 1993 metų su ABS galinių stabdžių reguliatorius. Šrote pasiūlė jį išmest nafik ir sujungt vamzdelius šlangelėmis nes atseit a) naujesnėm pvz. A6 jų (reguliatorių) jau nebėra b) reguliatoriaus darbą atlieka ABS.

Taip ir padariau. Ekstremaliai nestabdžiau, ale stabdžiai veikia gerai, stende parodymai puikūs ir vienodi visų ratų. Tai vat ar man taip ir palikt ar vistik ieškot to reguliatoriaus?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Manau jis ejo kaip atsarginis, jei ABS sugestu.

Vazineju be jo (a6) ir neturiu nusiskundimu

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
Vazineju be jo (a6) ir neturiu nusiskundimu

Išmetei? Ar jo net nebuvo?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Situacija tokia: "parėjo" C4 1993 metų su ABS galinių stabdžių reguliatorius. Šrote pasiūlė jį išmest nafik ir sujungt vamzdelius šlangelėmis nes atseit a) naujesnėm pvz. A6 jų (reguliatorių) jau nebėra b) reguliatoriaus darbą atlieka ABS.

Taip ir padariau. Ekstremaliai nestabdžiau, ale stabdžiai veikia gerai, stende parodymai puikūs ir vienodi visų ratų. Tai vat ar man taip ir palikt ar vistik ieškot to reguliatoriaus?
vasara gal ir nieko ,bet ziema gali ir is kelio islekt.reguliatorius tam ir yra kad priekis ir uzpakalis skirtingai stabdytu,plius technikines nepraeisi.

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
vasara gal ir nieko ,bet ziema gali ir is kelio islekt.reguliatorius tam ir yra kad priekis ir uzpakalis skirtingai stabdytu,plius technikines nepraeisi.

Tai pala, a ko jau tada A6 iš kelio nelekia? Gamintojas gi jų joms neįdėjo, o aš tskant patobulinau pagal gamintoją.
O tai ABS ką neatlieka reguliatoriaus funkcijos? Nu t.y. jei jau priekis nori slyst paleidžia jį ir galą stabdo
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 22, 19:11:00 sukūrė SX »

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir jo nera, nepajauciau, kad jo truksta :D, TA be jokiu problemu praeinama.

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
pas mane ir jo nera, nepajauciau, kad jo truksta :D, TA be jokiu problemu praeinama.

Pagal mane tai ir turėtų būti praeinama, jie gi ant stendų netikrina ar jis veikia, vadinasi nėra jis kritinis elementas. Tikrina gi tik vienos ašies ratų stabdžių efektyvumą.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,958.2200.html

cia apie ji buvo kalbeta ;)

Tai kad ne apie jį ten. Vienu puslapiu atgal kaip tik Befree prašo nemaišykit Nr 6 su Nr 22. jie apie 22 kalba, o aš apie 6

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
TA be tu vadinamu "kiausu" jau siais laikais praleidzia  :) pats rudeni variau technikini pries tai gale isemes tuos "kiausius" ir sujunges tiesiogiai, tai neprisikabino nieko ir zymiai geriau dbr auto stabdo  :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jis buvo sioks-toks pagalbininkas kai neejo masina su abs. Stabdai, galas pasikelia, kadangi sukibimas beveik joks, tai uzsirakina (uzsiblokuoja) galiniai ratai, ko pasekme - galas gali imti lenkti preki.
Technikine einant jie tikrina stabdzius - taip. Bet jie netikrina kaip jie veikia kai galas pasikelia. Reguliatoriaus paskirtis ir buvo mazinti galiniu ratu stabdyma, kai balkis nueina nuo kebulo (pasikelia subine, priekis neria). Pamenu senam pasate ji ismeciau ir niekas nepasikeite. Nebent gerai uzsukt masina ir kirst kiek eina per stabdzius, tada buvo apsisukimas, bet ir tai tik ant labai slidzios dangos. Kadangi galiniai ratai labai stipriai ir nestabde. (ps. prekyje suvazineji kelis kaladeliu komplektus, o galiniams dar mesos lieka)

Dabar turime ABS. Jei tik ratas ima blokuotis, ABS nutraukia to rato (arba visu ratu - priklauso nuo abs mandrumo) stabdyma trumpam laikui. Taigi tas reguliatorius ir nelabai reikalingas. Kadangi veliau ABS ejo kaip basic equipment, tai reguliatorius nebuvo montuojamas.

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
Tai išvada - nereikalingas jis su ABS mašinai.

Neprisijungęs KISA

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Turejau su c4 tokia problema,uzkirmijo vienas kanalas reguliatoriuje ir vienas ratas nebestabde,reikalas tas kad c4 reguliatorius neremontuojamas,o senosios simtines jis puikiai issiardo,galima ismesti vidurius ir jis bus amzinas,taip ir padariau,viskas veikia puikiausiai,tarp kitko senosios simtines jie daug patvaresni,o tinka ceskei puikiausiai.

Neprisijungęs SX

• Žiūrėti profilį
Idėja gera. Bet šiek tiek nesupratau, tai tu įsidėjai šimtinės veikiantį ar viską išmetęs sujungei "ant tiesiųjų" nu t.y. kaip pas mane su šlangelėmis gavosi? O tai šimtinės vienas prie vieno lyginant su ceškės? Jei taip tai, tada verta paieškot ir įsidėt. Nepamaišys gi, juolab, jog kaip sakai ardosi jie ir remontuojasi.

Neprisijungęs den1983

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį

technikine praejau ir net neko nepasake nereiklia to reguliatoriaus galiniai stabdziai ir taip nevisada gerai stabdo

Neprisijungęs den1983

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį

nesamone jokio pasikeitimo ar su reguliatoriu ar be  nereikalingas daiktas jaj abs yra