Minai, tavo reputacija ryškiai krito. Kad ir koks klientas bebūtų, etiketas turi būti išlaikytas, o tvarkoma mašina turi būti sutvarkyta 100%, o ne nuimtas dangtelis, kuris ne kliento mašinoj stovi, o pas tave. Antenos antgalius laužyt galėjai, bet sutvarkyt ne? Aš suprantu, kad hujovas priėjimas, bet jei sulaužai, tai sutvarkai ir po to klientui sakai, kad va tokia ir tokia bėda buvo. Tą ir tą sutvarkiau o dabar bus taip, kad būsi nelabai pageidaujamas meistriukas. Bent aš pas tokį nevažiuočiau, kuris man viską nulaužytų.
Siluma as jam padariau,apie antena suzinojau po savaites,toks pedantas galejo iskarto pranest,buciau sutvarkes,del dangtelio isvis burbulas,nes jis denge neveikianti samapala ir simta metu man jo reikejo.O kad is 100 vienam neitikau,keista,kad dar googlei nera,tai kad kaip rusai sako v semje ne bez urodov.nu nesikreipsi tu,jis.Kam tikau,tie skambins.Stebuklas, kitaiska antenos antgali sulauziau,remontuodamas santechnini krana.jus nematet,kas ten po panele daresi,jei vietoj 4 uztrukau visa diena,o juk pecius po pora i savaite pakeiciu.Galu gale ne as ji,o jis mane surado.Baisiausia,kad jis nekviestas atvaziavo su savo chebra as baigiu deti ir patikrines pamaciau,kad skledziu valdymas suluzes,jis man apie tai neminejo,o visko pries darba neapziuresi,nu ir iskeikiau jo masinute,o po to is naujo ardziau.Jei buciau palikes kaip yra,galetu kelt balsa.Galu gale yra tel,pm.Pavare per visus,todel ir manau ,kad ne viskas jam gerai.O del reputacijos nepergyvenu,ka moku,ta padarau,ko nemoku nesiimu.Ir jei del sudino dangtelio toks vejas....
po panele kaip ir pas visas masinas, nereikia cia burti... su chebra sakai atvaziavau
draugas paveze paziuret ka tu ten pridirbes ka tiek laiko trunki. o del sklendziu valdymo rankeneles tu vel savo nuopelnus man kabini - penkis metus vazineju - jis man puikiai weike, o kai pamaciau kaip tu lupi salona, kai pamirsai ideti diff mygtuka, tai dar gerai ka lomo nepanaudojai.... nors buwai isimetes metro vamzdy ir pasakojai kox geras instrumentas - daba aisku ko tos dalys nelaiko... bet meistras geras: paskambinau, pasakiau beda, sutiko patwarkyt - viskas normalu, bet kai atvaziuoji pas meistra, jis su lagaminais seda pas tave i masina sako vezk i viena garaza - kazka pasims, po to i kita garaza - dar kazko pritruko, tada i trecia garaza pas draugeli isiprase, ka leistu padirbet. suprantu jis atkata irgi pasieme, tai tau nekazkas liko
bet kai atvaziuoji pasiziureti kaip sekasi, o apart keiksmazodziu kokia xujowa mano masina nesigirdi, tai jau tada man aisq buwo, kad nieko gero nelaukt.... siandien po bardacioku ziuriu kaip istraukei laidus taip ir palikai kabot keleiviui po kojom... neturiu ka tau pasakyt, gal rimtai griebk savo loma ir i santechnikus eik - praktika jau atlikai...