Sitas zmogus siandien man yra baisiau uz ciudika.i ceske ipirdolinta samapalna rankine klima.Peciukas atjungtas,vietoj jo per santechnini krana pajungtas klimos radiatoriukas,peciuko valdymo trosu fiksatoriai sulauzyti,vietoj 4 uztverukau 8 val.todel,kad iskarto pastebejau tik viena sulauzyta fiksatoriu,o kitas buvo prisnargliotas ant kliju,kurie sudedant aisku atsoko.Kadangi buvo santechninis kranas ipirdolintas ir pajungiant normaliai peciuka truko zarnos ilgio idejau ka turejau:kraneli nuo originalios klimos su ,tiek truko nupjautos zarnos ilgio.Apie vakumas negali buti kalbos,nes ten buvo paprastas rankinis peciuko valdymas su vokisku samapalu.Galit ieskoti manualuose,bet kad butu santechninis kranas ir dar po to pretenzijas reikstu.... Pas mane kreipesi po to,kai paprase 600,paskui lygtai450 lt As paemiau uz triperio atgaivinima 150 lt,paakojau sestadieni ir dar gyvūnas kazkokio vakumo uzsimane.Gal klizmos nori,sventine nuolaida.
gyvunas? As tavo bulka sukurensiu uz tokius darbus bl. panele traska braska po tavo ardymu, po kapotu dingo dangteliai apsauginiai saugikliams, kreivai sliaivai surinkta viskas, bl radijos antenos antagli sulauzei, kiek pisausi pakol pasikeiciau. pasipainiosi tu man po ranka dar... senis pernikas ereli uz klaviaturos vaidina dar bl.
Gali kurent, gerai apdrausta ir draudikams bus lengva isieskoti nuostolius..Antgalio nelauziau,o kad kazkur salone nukrito,sakiau.,dangteliu isvis nejudinau,nebuvo reikalo.Dar sugalvok,kad ratus sukeiciau vietom.Pasitikrink sveikata,kazkas negerai.
paziurek virsuj antra fotke kur reles su saugikliais matosi prie to solenoido, ten dangtelis buvo.
Tas dangtelis virs tavo neveikiancio kondiko reliu.Kadangi jis neveikia,tai negalvodamas,kad toks esi pedantas jo neuzdejau,nes tavo grazuole po antro ardymo jau buvo uzpis....Galeciau ta dangteli surast ir tau perduot,bet nezinau kaip tai padaryti,nes nenoriu ne itaves,nei tavo grazuoles akyse matyti.ir papsakok kaip tau niekas nenorejo tavo grazuoles taisyti,ir kokia man buvo bloga nuojauta pamacius santechnini krana.
prie ko cia pedantas, mane jau vaikystej tevai ismokino, kad svetimo neimt... nesuprantu ko tau tas kranas istrigo, atjungi zarnas, uzdedi kitas ir pajungi prie peciuko - kame problemos?
o prie to krano samapalnas kondikas,o su jais visada problemos.nieko as tavo neemiau,ta plastmase voliojasi garaze.tiesiog dabar ji nereikalinga.