Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar pečiuko vandens sklendė valdoma oru?  (Skaityta 4928 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
wa wa, pas mane tokia pati problema tik kad a6 96m su klima, tai ten stovi ta pati vakuumine sklende, ir beda tokia kai viskas sujungta ant sios sklendes uzsimauna vakuumine slangute ir kad ir ka darycia uar nustatycviau pusti salta ora ar silta joje pastoviai vakuumas ir ji yra uzdaryta. nuemiau nuo tos sklendes ta slangute ir uzglusinau vien del to kad pustu silta ora, nes pirmai iejimo slanga karsta budavo o ishejimo salta. taigi su meistreliu manem kad sis vostuvas knisa prota, ale isitikinau kad jis veikia, tik kad kazkas su vakuumo padavimu kvailai gaunasi, rytoj pameginsiu nufotkinti kaip ten sujungtos slangutes, gal kas  turedamas tokia pat auto ir kuriai viskas veikai be priekaistu tiek kondisas tiek sildymas saltu oru galetu taip pat imesti fotkes?:) buciau lb dekingas:)
tiesiog pas tave stovi ne toks,kaip priklauso klimos valdymo blokas.esu susidures su sita problema.Ziema padeda vakumo atjungimas ir uzglusinimas,vasara klima neturetu dirbt.Aisku,jei mano zodis dar ka nors domina.