O gal laikas ir paciam tobuleti - nebusi priklausomas 
Būtų neblogai, bet visų galų specu sunku būt. Bet stengtis galima. Tik kai kada gali finansiškai neatsipirkt, kaip pvz. diagnostikos įranga brangoka. o su kitkuo, tai tik laiko ir noro reik turėt.
tuo atveju tinkamiausia tau masina audi c4 1991 be jokiu privalumu pigus darbinis arklys jokiu langu ,klimu ,veidrodeliu ,liuku ,automatu ,quattro,nors man svarbiausia masinoj svarus kebulas geras variklis ir vaziuokle nebarskanti visa kita smulkmena
Aš irgi galvojau apie tokią, bet pasirodo į ją dujų įranga su tiesioginiu įpurškimu nesimontuoja. Tai minimaliai turi būt nuo 93 m.(ir tai ne visos). Ten jau įpurškimas elektronins pilnas. Aišku, čia dabar sau prieštarauju, kad ieškau auto su elektroniniu įpurškimu. Kadangi dujas dėsiuos, tai pas dujininkus vis tiek ar taip ar taip tektų lankytis nemažai, nepaisant kokią dujų įrangą turėčiau. Todėl norisi moderniškesnės IV kartos. Aišku, kainuotų nemažai, bet šitam dalykui pasistengčiau sukrapštyti. Auto perkant aš taip pat labiau kreipiu dėmesį į variklį ir kėbulą, tik po to į komplektaciją.