Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar audi c4 2.8 variklis gali skirtis nuo kito 2.8 ?  (Skaityta 2261 kartus)

Neprisijungęs Newlietuvis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Ar audi c4 2.8 variklis gali skirtis nuo kito audi 100 2.8 ?
Siaip labai idomu nes zmogui pardaviau varikli ir sako kad netinka smakratis kaip taip gali but ?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
kai kazkada keiciau opelio tai irgi netiko nes vienas buvo automato kitas mechanines gal ir cia tas pats

Neprisijungęs Newlietuvis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
tai ten tik sankaba skiriasis ir smakratis tipo dar sako kad pas ji yra trys davikliai pas mane tik 1

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
ko tu pergiveni is pirko sumokejo tau litus ir jis pirkdamas apsiziuri jai neapsiziurejo tai is pats kaltas tegul suka galva pats ;)

Neprisijungęs kostas

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
sitie varikliai buvo 1 ir 2 kartos, o smagraciai skiriasi automato ir mechanines

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Aš pats pirkau 2.8 varikli automatines dežes.
Pasikeičiau smagraty nuo senojo ir viskas ciki.
Problema buvo tik su priekiniu "Pitch stop" laikikliu. nes skyles netiko, par man buvo 3, o naujam varikli 2. Plius man rods ten geresnė mašinos komplektacija buvo, nes ir tepalo daviklių daugiau, plius kondiske stoveėjo, tai dar viena tarpinį skriemuly teko persisukt. bet pasistačiau ir viskas OK.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Siaip labai idomu nes zmogui pardaviau varikli ir sako kad netinka smakratis kaip taip gali but ?

ne variklis o smagraciai skiriasi,ir su netinkamu smagraciu net nesikuria masina.man taip buvo kai sankaba norejau naudota pakeist.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį

ne variklis o smagraciai skiriasi,ir su netinkamu smagraciu net nesikuria masina.man taip buvo kai sankaba norejau naudota pakeist.
Tai nebent fwd nuo quattro. Nes šiaip dežes visų vienodos turi būti, neskaitant 6 pavaarų.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
arba automatas mehanikai netinka jauciu

Neprisijungęs kostas

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
automatinei dezei statosi tokia ivore i alkunini velena, su sita problema susiduriau keisdamas varikli, nes nupirkau varikli nuo mechankes, tai teko ta ivore uzsakinet is vokieciu (70lt)

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
smakratis fwd nuo quattro skiriasi