Sveiki, jau nebežinau ką daryti, kuo tikėti. Prasidėjo variklio blūdijimai nesenai, kai važiuojant į kelionę užėjo taip, jog išjungus pavarą apsukos ant dujų stovi 2000, įjungus benziną variklis labai duso ir nedirbo, tada pasikėlęs kapotą pamačiau kad toje vietoje kur išeina iš oro filtro tokia stora guminė žarna ir joje pastebėjau tokią skylę, na ten turėjo tikrai būti kažkoks kamštis, užkišus šia skylę pirštu, iš kart apsukos nukrisdavo ir variklis dirbdavo puikiai, tai kadangi aš toli nuo namų buvau, tai teko pirkti šampaną ir panaudoti jo kamštį, viskas pasitaisė tam kartui. Toliau pradėjo blūdyti, važiuojant užeina kad apsukos 1200, 1300 tūkst. užgesinus, vėl užkūrus lyg ir atsigauna, bet neužilgo vėl prasideda, o
dabar iš vis nesąmonės darosi, pastovei apsukos laikosi dujomis ant 2000, o įjungus benziną labai staigiai šokinėja nuo 1500 iki 1800.
Nuvažiavau pas meistrą, jis man pasakė kad gali būt kažkur ten oro filtro žarnoje yra kažkokia lėkštė ir per dujų sprogimą kažką ji galėjo sulenkti, kad atjungti nuo kompiuterio automatinį apsukų reguliavimą, nežinau ar tai būtent ir yra, tai pasiųlė ligos sprendimą, atseit atjuninėt kažkokias dvi fyškes, ir mechaniškai apsukas sureguliuot kad būtų įmanoma važiuoti. Bet man tai labai jau durnai toks remontas atrodo... Nebežinau ką daryt, ar patikėt juo ir leist tvarkyt, ar ieškot kitos problemos, ar peržegnot mašiną....
Padėkit... :[
:/
Variklis 2.3 benzinas/dujos c4 91m