Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: And dujų apsukos 2000, benzino - šokinėja. [suremontuota]  (Skaityta 1205 kartus)

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jau nebežinau ką daryti, kuo tikėti. Prasidėjo variklio blūdijimai nesenai, kai važiuojant į kelionę užėjo taip, jog išjungus pavarą apsukos ant dujų stovi 2000, įjungus benziną variklis labai duso ir nedirbo, tada pasikėlęs kapotą pamačiau kad toje vietoje kur išeina iš oro filtro tokia stora guminė žarna ir joje pastebėjau tokią skylę, na ten turėjo tikrai būti kažkoks kamštis, užkišus šia skylę pirštu, iš kart apsukos nukrisdavo ir variklis dirbdavo puikiai, tai kadangi aš toli nuo namų buvau, tai teko pirkti šampaną ir panaudoti jo kamštį, viskas pasitaisė tam kartui. Toliau pradėjo blūdyti, važiuojant užeina kad apsukos 1200, 1300 tūkst. užgesinus, vėl užkūrus lyg ir atsigauna, bet neužilgo vėl prasideda, o dabar iš vis nesąmonės darosi, pastovei apsukos laikosi dujomis ant 2000, o įjungus benziną labai staigiai šokinėja nuo 1500 iki 1800.
Nuvažiavau pas meistrą, jis man pasakė kad gali būt kažkur ten oro filtro žarnoje yra kažkokia lėkštė ir per dujų sprogimą kažką ji galėjo sulenkti, kad atjungti nuo kompiuterio automatinį apsukų reguliavimą, nežinau ar tai būtent ir yra, tai pasiųlė ligos sprendimą, atseit atjuninėt kažkokias dvi fyškes, ir mechaniškai apsukas sureguliuot kad būtų įmanoma važiuoti. Bet man tai labai jau durnai toks remontas atrodo... Nebežinau ką daryt, ar patikėt juo ir leist tvarkyt, ar ieškot kitos problemos, ar peržegnot mašiną....
Padėkit...  :[ (z) :/

Variklis 2.3 benzinas/dujos c4 91m
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 23, 17:28:39 sukūrė Lifegame »

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
:-] :D koks cia pas tave variklis kad iki tiek apsisukimu sukasi??????

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
Po nulį per daug parašiau. - Pataisyta.

Neprisijungęs shramas

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
Pas mane panasi problema, privardino visas bedas kokios tik gali buti, bet taip ir nesutvarke, pareguliavo degima, tai ant benzo naziau sokineja, o ant duju nepastovios apsukos laikosi, kartais net paciaudi kai staigiai gazo duodu... Tokie jau musu meistrai, daugiau kalba nei kanors daro...

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Dujos sove ir turbut sulankste ta lekste, nujemi ta guma nuo krabo ir ziuri kaip ta lekste atrodo,ar gerai vaiksto.

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
Problema surasta ir sutaisyta. :)
Kaltas buvo Laisvų apsukų daviklis (berods kažkaip panašiai jis vadinasi) jis randasi ten kolektoriaus priekyje į jį įeina dvi žarnos, reikėjo jį nusiimti ir praplauti benzinu, nes ten toks vožtuvas užstrigęs buvo, dabar viskas pasitaisė. :) Gal kam pravers. ;)

Neprisijungęs shramas

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
reiks ir man pabandyt ta pati padaryt, gal pades....

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
nesamone ti4e krabiniai varikliai.visada kazkokios apsukos sokineja ar panasiai...

Neprisijungęs Lifegame

• Žiūrėti profilį
nesamone ti4e krabiniai varikliai.visada kazkokios apsukos sokineja ar panasiai...

Ką turi omenyje krabiniai?