Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Abs  (Skaityta 2037 kartus)

Neprisijungęs Ramūnaz

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Abs
« Topic Start: 2011 Kovo 02, 22:44:28 »
sveiki. turiu a6 (c4) 2.5tdi, tai atsirado tokia beda pradejo abs issijunginet vaziuojant virs 110 120 km/h uzgesini mas uzvedi vel viskas ok tik vel paspausk greiciua ir vel issijunge. nuvariau snd i serviziuka kad ant kompo paziet tai jie pareiske tipo pasikeisk stabdziu kalades, bet kad pradejo issijunginet tai po stabdziu kaladziu keitimo tai jie man sako tai td keisk masina negalim nieko padet nes tipo kompas rodo kad viskas gerai nors abs lempute dega kad issijunges jis, tai ir likau nieko nesuprates isdurtas :-{ tai db net nebzinau kur jieskot bedos

Neprisijungęs Pufas

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Re: Abs
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 04, 12:03:12 »
tikiuosi uz tokia diagnostika nk nemokejai (-) nes butu nesamone...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 04, 12:07:02 »
pareiske tipo pasikeisk stabdziu kalades
Žiauru :-] :-] :-] būtų juokinga jei nebūtų graudu :D

Neprisijungęs Ramūnaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 04, 20:17:17 »
susimoket tai teko nk padaryt nejo :[ o ka db daryt tai nezinau, galvoju gal i klaipeda lekt kur kad pazietu kas nes erzina kai pradeda indikatorius blikset kad su stabdzias kazkas negerai ir abs issijungia.

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 04, 20:24:42 »
Kazkurio rato abs sensorius, man tas pats buvo tik prie 80km/h. Kai indikatrius dega turetu matyt kuris sensorius grybauja.

Neprisijungęs Ramūnaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 04, 20:56:58 »
O tai kaip matyt kuris sensorius grybauja? o taip kaip nauja reik ieskot ar ka daryt? ?!?

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 04, 21:03:16 »
Kai dega abs indikatorius, reikia atlikti diagnostika, tada turetu ismesti problema. Toliau tavo reikalas ar nauja ar sena det i vieta :)

Neprisijungęs Ramūnaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 04, 21:25:18 »
tai kiek suprantu tas daviklis kur ateina laidas ir i eina i toki daikta panasu kaip ant rusisku motociklu budavo kur ant zvakes maudovos? :D tai mano manymu jis turi issitraukt lauk, o kaip keiciasi su visu laidu ar kaip? ?!?

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 07, 05:45:03 »
hMan taip pat buvo prie kokiu 80-90 kmh usidegdavo ant kompo nieko nerode paskui netycia radau pats kad granatos dantukai ziauriai uzsines ,su vieliniu sepesiu viska nuvaliau ir 2metai viskas ok

Neprisijungęs algiukasx

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 15, 08:03:08 »
sveiki.o pas mane kita problema su abs.stabdant iskart pradeda veikti abs,pedalas kratosi,tai norint normaliai stabdyt turiu isjungti abs.kame galetu buti problema?gal jau kam taip yra buve?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 15, 09:43:09 »
tai stabdant ir turi veikt abs. Ka tu manai kada pagal tave jis turi suveikt > ? Kada jau sustoji purtytis ? Is karto nedreba,o kai ratai ant ciuozimo rios pedalas turi drebet

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 15, 09:57:47 »
sveiki.o pas mane kita problema su abs.stabdant iskart pradeda veikti abs,pedalas kratosi,tai norint normaliai stabdyt turiu isjungti abs.kame galetu buti problema?gal jau kam taip yra buve?
neturetu kratytis pedalas jei kelias sausas ,taip tik ziema kai slidu arba per lietu su plikom padangom

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 15, 10:28:27 »
 :D :D o ant sauso asfalto ABS nedirba ??? tik ziema ?? dar vienas atsirado  :-]

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 15, 10:34:20 »
:D :D o ant sauso asfalto ABS nedirba ??? tik ziema ?? dar vienas atsirado  :-]
dirba dirba nekvailas esu , tik nekala per pedala ,o vyksta viskas svelniai kad kirstu y pada reikia tam tikro kelio slidaus arba lietaus upeliu...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 15, 10:45:46 »
tai jei zmogus visur gruda visa jega iki dugno tai jam ir dreba pedalas,taip ir turi but... nesvarbu kas bebutu,zvyras,zole,asfaltas ar parketas

Neprisijungęs algiukasx

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 15, 12:01:40 »
vyrai,nejuokinkit.as zinau kaip ir kada turi veikti abs.bet cia net greicio nereikia,uztenka riedant stabdyti ir barska pedalas,o stipriai uzspaudus,buna pramusa.isjungus abs stabdo kaip priklauso

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 15, 15:39:52 »
algirdukasx, bus vienas iš daviklių per toli stovintis, nedakištas, man taip buvo. reik bandyt diagnostiką, jei jungias, žiūrėt kuris mažiau priskaičiuoja, o jei ne, su oscilografu. Sėkmės