Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C4 2.5TDI stabdziai  (Skaityta 4652 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
A6 C4 2.5TDI stabdziai
« Topic Start: 2012 Sausio 09, 21:20:46 »
Taigi, pabandysiu aprasyt nuotykius. Siandien gryztant is darbo dingo stabdziai, na supratau kad truko kazkas is vamzdeliu ar slanguciu. Nuvarius i serviza, paaiskejo kad gale truko perejimas nuo slangutes ant vamzdelio, bet idomiausia kad jis idetas tam,kad sumazintu skylute slangutes, nes nera gale stabdziu stiprintuvo (reguliatoriaus) , gamykliskai nera, tai ideti tie perejimai su mazom skylutem ,kad sumazintu spaudima i ratu suportus, kadangi perejimu nejo gaut, ideta buvo paprasta slangute, be to sumazinimo, tai dabar idomu man, keisis rato stabdymas ,ar ne ? Gaila kazkaip varyt ant volu tikrint del tiek... abs dirba be problemu, bet kaip suprantu dabar turetu galas stabdyt vienodai kaip priekis, ar net stipriau ? Aciu kas papasakos :]

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C4 2.5TDI stabdziai
« Atsakymas #1: 2012 Sausio 10, 10:52:33 »
Sujungimo skyles storis itakoja tik skycio pralaiduma. Slegis turetu islikti vienodas. Nebent ta skylute uzlaikytu slegio susidaryma.
Tas reguliatorius praktiskai nereikalingas kai yra dirbantis ABS.

kur tiksliau radai ta toki sujungima ?

Neprisijungęs mvideo

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 10, 12:24:22 »
Aš taip supratau, kad tai nesujungimas, o  armuotos stabdžių žarnelės užvalcuotas galas. Perki naują žarnelę, montuoji, nuorini ir lakstai vėl su stabdžiais.
Tipo toks: ?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 10, 12:58:40 »
mvideo ,nerodo tavo foto  :V

Jo ,ten i slangutes gala isisuka toks stuceriukas mazas, jo tikslas tik sumazinti praeinamuma, sregis viskas tas pats, tik vienas galas isisuka i slangute, kitas susisuka su vamzdeliu , o tarpe tarp ju tas stuceris su mazesne skylute, dabar vienas ratas liko su tuo stuceriu, kitas be, tai ir idomu,skaua gal nevienodai per TA ratai stabdys ar dar ka , siaip servize sake be to stuceriu geriau stabdys, tik kiek zinau per TA galas turi biski maziau imt nei priekis  :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 10, 13:21:21 »
mvideo ,nerodo tavo foto  :V

Jo ,ten i slangutes gala isisuka toks stuceriukas mazas, jo tikslas tik sumazinti praeinamuma, sregis viskas tas pats, tik vienas galas isisuka i slangute, kitas susisuka su vamzdeliu , o tarpe tarp ju tas stuceris su mazesne skylute, dabar vienas ratas liko su tuo stuceriu, kitas be, tai ir idomu,skaua gal nevienodai per TA ratai stabdys ar dar ka , siaip servize sake be to stuceriu geriau stabdys, tik kiek zinau per TA galas turi biski maziau imt nei priekis  :)

Na tai nuvaziuok del ramybes i ta pati TA centra, ten ne karve juk kainuoja vien tik stabdziu efektyvuma pasitikrinti ;)

Neprisijungęs mvideo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 10, 19:21:46 »
Pati šlangutė ir yra su tuo šruceriuku, nelabai kokie perėjimai bededami dėl saugumo ir t.t.. Gal gali foto atmest realią, kas per bėda? Lengviau išspręsime.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Sausio 10, 19:32:02 »
tai kad man stuceris nuo slangutes atsisuko, tiek ceskei , tiek a6c4. abiejuose abs yra  o ceshkej pas mane dar ir stabdziu reguliatorius veikia t.y. gamykliskai idetas

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Sausio 10, 19:55:16 »
Pati šlangutė ir yra su tuo šruceriuku, nelabai kokie perėjimai bededami dėl saugumo ir t.t.. Gal gali foto atmest realią, kas per bėda? Lengviau išspręsime.

Jo, kaip ir sake stuceris atsisuka atskirai ,taciau man jis nukorejo ir nuluzo, delto ir teko keist, issukt jo nebeisejo, nes is jo skeveldros beliko, foto galeciau padaryt ,bet nelabai ka bus imanoma suprast is mirko daleliu kruvos :) .. ieskojau stucerio parduotuvese, niekur nebuvo ,vienas kataloge rado, bet uzsakyt negalejo, nes net sandelyje nebuvo ...

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Sausio 10, 20:04:27 »
tekintoja susirask gera tai atu tu stuceriu visa kruva padarys  :D

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Sausio 12, 12:47:18 »
skirtumo stabdyme neturetu buti

Neprisijungęs Vaidasa6

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Sausio 16, 17:35:01 »
Nenorejau kurt naujos temos,zdz masina tokia pat,bet esme kad nusipirkus buvo lb minkstas pedalas,pakeistos galines kaladeles ir pramankstinti suportai,viskas buvo liux,aisku ziema,uztempiau keliolika kart rankini ant ledo ir stabdziu efektivumas stipriai sumazejo,rankinis veikia taippat,bet stabdziu pedalas pasidare minkstesnis ir stabdziu efektivumas manes netenkina ,kame problema gali but del rankinio uztraukinejimo;/ gal oro prigaude kur.

Neprisijungęs mvideo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Sausio 16, 18:23:27 »
Vyrai, vienareikšmiškai-stabdžiai-tik bailiams.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Sausio 16, 18:42:33 »
Nenorejau kurt naujos temos,zdz masina tokia pat,bet esme kad nusipirkus buvo lb minkstas pedalas,pakeistos galines kaladeles ir pramankstinti suportai,viskas buvo liux,aisku ziema,uztempiau keliolika kart rankini ant ledo ir stabdziu efektivumas stipriai sumazejo,rankinis veikia taippat,bet stabdziu pedalas pasidare minkstesnis ir stabdziu efektivumas manes netenkina ,kame problema gali but del rankinio uztraukinejimo;/ gal oro prigaude kur.

skyscio neleidzia per suporta?

Neprisijungęs mvideo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Sausio 16, 20:06:19 »
Realiai matysis ir bakelyje trūkumas, toliau testuot ir žiūrėt.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Sausio 19, 21:22:02 »
jei minkstos kaladeles tai su rankiniu nuzulinai gal nesusikielia taip greit, arba trosai pilnai negryzta i savo nuline padeti, tai gali but del pedalo minkstumo.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Sausio 20, 13:01:13 »

Visiem taip, pvz vaziuojant ~ 70-80 km/h snieugotam posuki (cia tiesiog bandziau) stabdyt smarkiai ir sukt vaira i posuki, posukis nera labai staigus, tai nesa gala , blemba kazkaip seniau nepastebedavau  :-] , kieme bandziau stabdyt tiesiai isibegejus, nu lyg ABS veikia tiek prieki tiek gale , o kai gala nesa nera taip kad abs nera ? Ar cia jau ABS neitakoja to ? Manydavau kad neturi nest su abs  :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Sausio 20, 13:18:45 »
siaip stebuklu nesitikek, jei padangos nestovi ant kelio tai ir apsisuksi.

kovojimui su uznesimais buvo israstas ESP.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Sausio 21, 01:20:20 »
pritariu,jau norejau klausti kokios padangos gale (h)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Sausio 21, 17:34:18 »
na gal taip ir turi but, seniau nepastebejau gal tik  :) ... padangos tai skirtingos, bet poromis, taciau naujos priekyje ir gale, gale goodyear ultra grip ice (tos eglutes rasto) , tai nemanau kad jos turetu pasisiukslint  :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Sausio 21, 18:18:13 »
Patikek, skirtingos padangos ant asies, kad ir geros, labai pavojinga, ypac jei rastai skirtingi "blokeliai" ar "eglute, turejau nemalonumu ziema su tokiomis, pasikeitus i visas vienodas vairavimas stipriai gerai pasikeite i geraja puse ;)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Sausio 21, 21:20:16 »

Visiem taip, pvz vaziuojant ~ 70-80 km/h snieugotam posuki (cia tiesiog bandziau) stabdyt smarkiai ir sukt vaira i posuki, posukis nera labai staigus, tai nesa gala , blemba kazkaip seniau nepastebedavau  :-] , kieme bandziau stabdyt tiesiai isibegejus, nu lyg ABS veikia tiek prieki tiek gale , o kai gala nesa nera taip kad abs nera ? Ar cia jau ABS neitakoja to ? Manydavau kad neturi nest su abs  :)

posukis lieka posukiu,o tuo labiau stabdydamas slidziam kelyje... ixcentrine jega... kuo didesnis greitis tuo daugiau uznesti gali ziema slidziam posukyje,tik gazas gali padeti tokioj situacijoj,o ne stabdis.... 90 ir + km/h...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Sausio 21, 21:41:23 »
tai ta suprantu, tiesiog po tu remontu bandziau stabdzius specialiai posukyje, ir kai taip ivyko pamaniau kad gale visai ABS nera,del to gala nesa, bet kaip supratau jei gale nebutu jau panelyje degtu lempute  :V

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Sausio 21, 21:58:19 »
abs posukyje stabant neveiks, tai ne stabilumo kontrole. Nematys ratu greicio skirtumo, nebent priekinius ratus atsuksi i posukio puse, kad ju greitis didesnis butu nei galiniu, ir tai, ka ten pristabdys ir atleis kai juose greicio nera.
Kokia beda sutvarkyti taip kaip buvo gamykliskai?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Sausio 21, 22:19:28 »
Jei nors su vienu ratu kažkas ciut ne taip (techniskai kazkas netvarkoj)- abs visiškai nebus. O sitoj situacijoj, abejotina ar labai jau kas pablogejo,gal kiek efemktyvumas pamazejo to rato,kur slangute ne tokia. O siaip veil teisingai sako,su laiku pasidarys slangute ir susimes.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Sausio 21, 22:28:47 »
abs posukyje stabant neveiks, tai ne stabilumo kontrole. Nematys ratu greicio skirtumo, nebent priekinius ratus atsuksi i posukio puse, kad ju greitis didesnis butu nei galiniu, ir tai, ka ten pristabdys ir atleis kai juose greicio nera.
Kokia beda sutvarkyti taip kaip buvo gamykliskai?

beda kad nera kur gaut to stucerio, o kita padaryt nera pagal ka, nebent ardyt kita puse, bet 99,9% kad atsukant nutruks ir antroj pusej, tai teks abi puses be stuceriu palikt, na zodziu kuria diena leksiu iki TA ,paziuret ar didelis stabdymo skirtumas gale, apie parametrus pranesiu, gal kam idomu bus  ;)