Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C4 2.5tdi 95m 103kw, variklio temperatura sokineja  (Skaityta 4600 kartus)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, na pas mane audinej yra tokia idomi beda su temperatura.. Tarkim uzsikuri salta masina ir temperatura pakila iki darbines (90c) vazinejant po miesta, po to vaziuoji tarkim trasoje koki 90km/h nukrenta iki 60 laipsiu ir stovi tokia, bet jei tarkim vaziuoju trasoje 130km/h kokiu tada laikosi 90c.. cia kaip perausinamas variklis gaunasi mazu greiciu ar kaip nesuprantu..netgi itakos turi vasara karsta diena ar salta..tokia beda jau nuo pirkimo beje..temperaturos daviklis naujas (4kontaktu) termostatas irgi naujas ir vahler ar koks ten, na normalios firmos..
nes kiek turejes masinu pries tai tokiu bajeriu ner buve :-] susila masina iki darbines ir vaziuok mieste ar trasoj greitai letai vistiek temperatura kaip ikalta turi stovet, bet siuo atveju taip nera, tik klausimas kodel? :V

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
keisk termostata dar karta ;)

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
nu pries perkant sake keistas as vel pakeiciau..matesi kad jo keistas naujas buvo idetas ir mano idejus tas pats..o wahler firmos kiek zinau geri termostatai tai abejoju ar termostate saknys..

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
o tik skydelyje sokineja temperatura, ar ir per klima ziurint? skydelyje ir pas mane sokineja, bet per klima, normaliai per laipsni ar du paplavineja...

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
pas mane per klima isvis nesamones rodo, salta uzvedi, o ten jau 50. Blogas daviklis. Teko girdet kad zmones po 3-4 termostatus pakeicia kol gera randa. Sau BEHR pirkau.

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
nezejau per klima, reiks paziuret ;) na po 3-4 nepigus malonumas keitinet :V nes tokiu daliu man rodos parduotuve nekeitines :V

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
keitines..... :D man keitinejo kazkada senajam civicui kai ieskojau, ir tau keitines...

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
o tik skydelyje sokineja temperatura, ar ir per klima ziurint? skydelyje ir pas mane sokineja, bet per klima, normaliai per laipsni ar du paplavineja...

Èia tik termostato bėdos, išimk ir pažiurėk ar normaliai veikia.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
nepaziuresi ar jis norm veikia. Imeti i vandeni, uzvirini, atsidaro ok, idedi i sistema ir nesamopnes daro. Nebent virdamas vandeni turesi kuo stebet temperatura.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
nepaziuresi ar jis norm veikia. Imeti i vandeni, uzvirini, atsidaro ok, idedi i sistema ir nesamopnes daro. Nebent virdamas vandeni turesi kuo stebet temperatura.

pvz termometru? Šiaip mašinai važiuojant vidutiniu greičiu ji nenaudoja daug kuro ir nesušyla tiek kiek užtektu palaikyti aušinimo sistemos temperatūra apie 90, taigi čia pradeda darba termostatas, kuris riboja skysčio tekėjima, tai gi jeigu atvėsta tai termostatas kaltas.

Beje manau termostato firma jau nieko nebenusako apie kokybe šiais laikais.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
Andrejka> ka ten tikslaus gausi uz norm kaina, tiksliau kad ne pieno riebuma rodytu. Neapsimokes ir eksperimentuot su termometrais.

Neprisijungęs Tomikasss

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
jei klimoj kaista, o skydelyje ne, tai pakeisi davikli, yra 2 davikliai, netoli variklio, paziuresi, gal pro kazkuri leidzia.

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
nebandei vaziuojant 90km/h zemesne pavara ijungti, arba vazineti 100-110km/h? kazkodel jauciu kad pas tave 6 bege ir bijai didesnem apsukom vazinetis.

Neprisijungęs Tomikasss

• Žiūrėti profilį
man kelylo skidelyje temp, tai pakeiciau termostata, nieko, tada davikli netoli variklio, jie ten 2 yra pro viena leido, tada pradejo jau kilti normaliai iki 90 temp

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
man kelylo skidelyje temp, tai pakeiciau termostata, nieko, tada davikli netoli variklio, jie ten 2 yra pro viena leido, tada pradejo jau kilti normaliai iki 90 temp

Leido ka? Antifriza?

Neprisijungęs Tomikasss

• Žiūrėti profilį
jop, pro ta davikli leido skysti 0,4 ltr

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
pvz pas mane klima rodo gerai, skydelis - kaip jam uzplauks :D
keisti keli termostatai :D

Neprisijungęs Ignasius

• Įrašai: 6