Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C4 1,9 tdi UK vairo perdejimas? Sunku, nesunku, ar verta?  (Skaityta 2132 kartus)

Neprisijungęs Dedekarolis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau c4 1.9tdi 96metuku audinuke, gan atrodo neblogas stovis, prabegus 180k. mano klausimas butu, ar verta jai permesti vaira? Gal kas susidure su situo kebulu? Patarimai ar nuvylimai? Is anksto dekui uz atsakymus. Placiau apie audi mano garaze- http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/dedekarolis-audi-garazas/

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Neuzregistruosi nes kebulo numeris ant sieneles nebent halturkes daryt kokias

• Žiūrėti profilį
Jeigu perdedi, pereini expertize, tai turi registruot.. vienas draugas subaru taip perdarineja tik expertizes pazymos registruojantis reikia  (H-) ar kazkas dabar naujo lietuvoje priimta?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
nafik I tokia sena deti vaira, jau negana kad neapsimoka. paleisk dalim, uz gautus pinigus nupirk kita naujesnia audi is anglu ir ka ruosies isleist su sita galesi ideti I kita ir turesi zymiai jaunesne audi

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Neverta tokiam senam auto...

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Visu pirma 180 k myliu ? 
Antra tikrai verta jei tu ja paemei uz labai pigiai  ir jos bukle labai gera :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
as gi sakau kad tu lietuvoj jos neuzsiregistruosi arba turesi praeiti kryziaus kelius kas del tokios masinos neapsimoka tikrai nes kebižulo numeris pas ja randasi ant priekines sieneles kuri visa keicesi,nebent pervirint kebulo nr bet ir tai jie skiresi nes pas angliska eina dviem eilem o pas europine viena

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
nafik I tokia sena deti vaira, jau negana kad neapsimoka. paleisk dalim, uz gautus pinigus nupirk kita naujesnia audi is anglu ir ka ruosies isleist su sita galesi ideti I kita ir turesi zymiai jaunesne audi
apart geresnes garso izoliacijos ir navarotu mandresniu daugiau nematau pliusu naujesnes masinos,sekanti masina mano bus tikrai ne naujesne nei 1997m nes po siu metu nustojo gamint geras masinas  :-]:-]:-]:-] nors dabar vairuoju po 2000m bet kazkodel ji manes netenkina...o c4 vairo perkelimo mechanizmas centus kainuoja palyginus su naujesnem masinom,tik va variklis silpnokas tokiai karvei butent siuo atveju

• Žiūrėti profilį
Visu pirma 180 k myliu ? 
Antra tikrai verta jei tu ja paemei uz labai pigiai  ir jos bukle labai gera :)

Nea, cia km jum parasiau, 110 jeigu myliom.. Na paemiau as ja ebay uz 700 svariuku.. na grysiu atostogom i LT, tai perkratys ja, ziuresim ka ras, nes cia lyg ir tikrai gera ji atrodo, tik amortiku gumos plyse, na cia vienas pozymis ka radom..

• Žiūrėti profilį
apart geresnes garso izoliacijos ir navarotu mandresniu daugiau nematau pliusu naujesnes masinos,sekanti masina mano bus tikrai ne naujesne nei 1997m nes po siu metu nustojo gamint geras masinas  :-]:-]:-]:-] nors dabar vairuoju po 2000m bet kazkodel ji manes netenkina...o c4 vairo perkelimo mechanizmas centus kainuoja palyginus su naujesnem masinom,tik va variklis silpnokas tokiai karvei butent siuo atveju

Na as matai irgi, man C4 patinka, o naujesnes nenoriu turet, na dabar dar ziurineju europine B5 ar B6, bet dar cia irgi klausimas..
Na as kai sita pirkau, maniau irgi bus lavonelis, bet zinok traukos kaip pas mano buvusia 2,5 85kw.. su draudo saab vaziavom truputi, tai nekazin ka atsilikau, pas ji 2.2 stovi.. man toks itarimas kad ji gali buti pacipuota..

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Pas mane Golf'as III 66kw 1.9 buvo tai irgi eidavo, daug kas galvodavo, kad 2.0 DOHC bet dideliam greity jegos trukdavo.
Atsiusk:   Vehicle registration mark from number plate
           Document reference number from V5C registration certificate(desinej pusej neatsimenu dabar kiek skaiciu)
Parasysiu ridas atlikinetas MOT centruose.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 29, 14:28:58 sukūrė zawedxi »

• Žiūrėti profilį
Pas mane Golf'as III 66kw 1.9 buvo tai irgi eidavo, daug kas galvodavo, kad 2.0 DOHC bet dideliam greity jegos trukdavo.
Atsiusk:   Vehicle registration mark from number plate
           Document reference number from V5C registration certificate(desinej pusej neatsimenu dabar kiek skaiciu)
Parasysiu ridas atlikinetas MOT centruose.

Parasiau tau i PM. ref no..

Paziuresim ar atitiks ta ka as turiu, o turiu tai viska nuo 97 metu.. :)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau c4 1.9tdi 96metuku audinuke, gan atrodo neblogas stovis, prabegus 180k. mano klausimas butu, ar verta jai permesti vaira? Gal kas susidure su situo kebulu? Patarimai ar nuvylimai? Is anksto dekui uz atsakymus. Placiau apie audi mano garaze- http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/dedekarolis-audi-garazas/
neverta prasideti,pats tai patyriau savo kailiu.jei ir norejai toki varianta daryti tai reikejo daryti pries kokius 5 metus kaip,kai ju kainos dar buvo kosmines tada butu buves pliusas o dabar vieni minusai.uz tokius pinigus kiek sukisi kitaa europine nuperki iskaitant tuos pinigus ka uz ja sumokejai.o ir del kebulo numerio nelabai kad nores apsiimti ja daryti bent jau man sunkiai sekesi rasti kas noretu perdaryti,bent jau tada.

• Žiūrėti profilį
Na matau kad nelabai kas pataria, tai teks toliau b6 paieska testi  (+)

• Žiūrėti profilį
Na o tarkim naujesnei audi, apsimoketu vaira keisti? Tarkim a4 b6 tokiai- niekas nesusiduret su kainom?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
sau is vis neapsimoka daryt nebent pardavimui jau geriau damest tuos kelis eurus ir nusipirkt vokietuka negu varkt su permestu vairu

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
Na o tarkim naujesnei audi, apsimoketu vaira keisti? Tarkim a4 b6 tokiai- niekas nesusiduret su kainom?

su tokiom naujesnem jau lengviau tiek su ugnesiene tiek su pravodke