Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 2.5tdi dumija  (Skaityta 15601 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 2.5tdi dumija
« Atsakymas #100: 2009 Spalio 16, 17:13:20 »
kaip tau parodyt kitaip? Isrinkineji VISKA aplink oro filtra zemyn (IC taip pat tikrini), reik nuimt bamperi, taip pat visus vakuumus ir tt. O jei ziuresi tas slangas kur parodyta jpg tai perziuresi ir visas kitas slegines, vakuumines ir tt.
Ir pabaigai, vistiek manau, kad tu nieko netikrinsi:)

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Spalio 18, 12:49:51 »
tikrinsiu :) tas pirmasias buvau nusiemes , db reikes bamperi imt

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Spalio 20, 09:00:50 »
IC skyle pvz ash radau tik plaudamas ji kai pamaciau per kur bendzinas bega :D

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Lapkričio 15, 01:15:55 »
Sveiki, visada kura pildavausi lukoil degalineje, tai dumindavo ojojoj kaip... pradejau piltis statoile, ir dumai dingo isvis, spausk kiek nori is kada nori ,nei dumelio 2,5tdi

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Lapkričio 15, 17:37:12 »
keistai cia pas tave kazkaip  :V pas mane ir dume mesdavo,bet susitvarkiau siurbli,dozatorius buvo sugedes. ir ziurek tu man ledas,uzsklandu nebera viskas labai grazu. beje ir IC issiploviau,slangas viska. tai viskas ciki piki ir dumo nebera  ;)

Neprisijungęs sesetas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Vasario 24, 22:38:38 »
sveiki.pas mane ta slanga kuri is koolerio eina su skyle.vazevau i turbo servisa patikrint ar viskas veikia pasirodo turbina pucia daugiau nei reikia.ar del to tos slangos nelaiko? nes nuo turbinos slanga jau buvo nupute. :) 2.5 tdi 103 kw.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Vasario 25, 17:27:32 »
Sveiki, visada kura pildavausi lukoil degalineje, tai dumindavo ojojoj kaip... pradejau piltis statoile, ir dumai dingo isvis, spausk kiek nori is kada nori ,nei dumelio 2,5tdi
:D cia geeeras :D o nepastebejai pvz kad kura is statoil pradejai piltis saltu metu laiku ;)

Neprisijungęs cooze

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Vasario 25, 22:05:04 »
ka Jus cia db? :D :)  pazek kada rasiau :) silta man rodos dar buvo :D

Neprisijungęs Liutazbn

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2014 Rugsėjo 25, 20:54:51 »
Sveiki, smagu skaityt visa tą beletristiką kas kur kaip kur mašinas uždūmijo ir kėlė avarines situacijas. Tačiau ta pati C4 2.5 TDI AAT. Užkūrus ir važiuojant žemom apsukom su trauka, pvz žiedu, kalniukas, ar pan. per veidrodi matau pilką, rusvą dūmą. Man jis nepatinka. Užtraukus gerai iki kokiu virš 3000 juodo aišku yra. Tačiau va visa beda su tuo pilku dūmu, netgi stovint jis matosi ir smirdi. Na smirdi kaip traktorius nes toks ir yra. Kolektoriuj yra tepalo, jis drėgnas. Pakeitus pagrindinį diržą trauka sumažėjo. Vagcomu žiūrėjau degimo kampą, bet dabar nepamenu kurioj jis pusej buvo, bet tikrai ne tose butaforinese juostose. Atrodo ties 65 buvo grafike. Kuro 3 mg. jeigu ten žiūrėjau. Sanaudos autobane 120 pilotu apie 6,5 ltr. Užkūrus šaltu sezonu, ir padirbus 10 sek. mirksi lempa pakaitinimo. Duodi gazo užgesta. Jeigu iš karto važiuoji neužsidega. klaida needle lift sensor. Numerio nepamenu. Paskutini karta maciau pavasari, nes sedu ir vaziuoju. Šiltam varikliui neišmeta. Apvijos varža apie 120 omu. Tepalą mašina ryja, na pavadinkim 1000 km puse litro. Gal mažiau, nežiūriu kiek nes tepalui kolkas turiu. Nuo keitimo iki keitimo dabar bus beveik 8 litrai supilti. (9000 km jau)

Tačiau. Nenoriu jokiu beletristikų apie purkštukus, slėgius, turbinos nepūtimus. Noriu tiesiog kad parekomenduotumėt k1 nors aplink Kauną ar patys apsiimtumėt padaryt kaip ir diagnostiką jeigu sugebat. Vakumniku, kompresijos, purkštukų, degimo korekcija jeigu reikia. Žodžiu noriu žinot ar merkt vėl litus ar statyt į pakrūmę, nes pačiam nu nesistoja prie jos knistis. Kaip sako nesu baltarankis. Galiu, bet neturiu jokio noro ir tiek žinių ir noriu bent kartą pabūt vartotoju, ir tiesiog kaip sako nusipirkt paslaugą šiek tiek pigiau :)

Ačiū