Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 93 2.6 q prastai kuriasi  (Skaityta 2263 kartus)

Neprisijungęs Dan Brown

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Re: 93 2.6 q prastai kuriasi
« Topic Start: 2009 Gruodžio 17, 20:21:01 »
hmm na man tepalus keist reikes uz poros tukstanciu km, keiciu juos kas 10-14 tukst. man mechanikas juos perka is parduotuves plastikiniuose bakeliuose irgi kamsciai blombuoti ne is backos pripilta.

Dar jei galit apsvieskit mane tamsuoli ar galima atidaryti ta kamsti per kuri tepalus pilama jei wariklis uzwestas? Kiek girdejau lyg atidarius ir uzdejus ranka turi wakuumuot lyg? lyg ant to dangtelio vidines puses neturi but jokio kondenstato? rugstaus kwapo?

Del sunkaus kurimosi prisiklausiau daug patarimu... kad gali buti holo daviklis nulekes, babinos, temperaturos jutiklis, laisvu apsuku jutiklis... nuo ko pradet patartumet? :)

Dar bedos prisidariau kai pats pasikeiciau zwakes... tai buwo pries metus ga daugiau... keisdamas zwakes ju nesutepiau grafitiniu tepalu ir gan stipriai uzwerziau... :/ rudeni bandziau pasikeist jas- nei viena neatsisuka... bijau nulauzt as jas... yra gal pasiulymu tokiem atvejam?