Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi šildomi priekinių langų purkštukai  (Skaityta 3011 kartus)

Neprisijungęs zydriusj

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
sveiki,

vienas (vairuotojo) visai nepraleidžia skysčio, ir krapštyta ir purkršta po slėgiu - nieko.

Gal kam yra pavykę pirkti naujus ir dar šildomus (tokie dabar stovi, tik nebešyla). šylantis būtų visai gerai, nes žiemą buvo užšalę:(

ačiū,

Ž.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Tai,kad tas purkstukas tik plasmases gabaliukas.tas sildymo elementas kaip as suprantu paciam kapote buna

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
laidai eina į purkštuką. po kapotu yra šakotuvas.
purkštuke gi dar ir metalo yra (vamzdeliai) ne tik plastmasė.

Ž.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
 pasiskambint per srotus, pardes, Audi centras ir viskas bus aishq, kiek kainuoja ir t.t.

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
a xuli operatoriams mokėt, kai gal čia yra žmogus, kuris tiksliai žino.
eoltui paskambinau... ir supratau, kad forume turi būt linksmiau:)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
o kaip jis turėtų insijungti? :V su galinio lango apšildymu? pas mane taip pat toks super navarotas yra, tai idomu būtų sužinoti kaip jis naudojamas :D

Neprisijungęs Dariuska

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Neseniai irgi keičiausi sau abu, nes jau labai blogai purškė ir tikrai šildymas neveikė, nes buvo nutraukti laidai, šiaip nieko nėjo padaryti, kad geriau purkštu. Tai šrote nupirkau abu už 10t. Iš pradžių irgi galvojau, kad jie turėtu įsijungti įjungus galinio stiklo šildymą, bet patikrinau su testeriu, tai pasirodo srovė pastoviai ateina į juos įjungus degimą. Dėl naujų tai skambinausi į Audi centrą, tai nešildomi kainuoja po 11, o šildomi po 70 Lt.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
o daug buna tu sildomu ar ne? nes as kai nelabai daug ziantis apie sitas masians tai net nezinojau kad ju isvis buna sildomu.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Jie laaabai daug modelių ėjo vienodais kodais, nuo silkių iki aštunkių. Noriu sau šildomus susimest ir pasijungti nuo galinio lango (na ir veidrodėlių) sistemos, bet jau reikėtų manau rėlytę dėt kad tas mygtukas nesusviltų

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
o šrotuose galima rasti šylančių? ar yra kokių kopijų be metalo? nes jausmas, kad žiemą vėl užšals... :/

Neprisijungęs Farmeris

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
o šrotuose galima rasti šylančių? ar yra kokių kopijų be metalo? nes jausmas, kad žiemą vėl užšals... :/
nesuprantu kaip užšala? tai negi skysti pilat koki lieva.. (!?) aš piliau Turtle Wax -25.. tai šia "švelnia " žiema jokiu užšalimu nebuvo.. (z) o gal kažko nedasuprantu (!?) ?!?

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
man buvo užšąlęs, skystis buvo irgi -25. ir jei šildymas nuvestas, matyt normalu. arba jau purkštukai visai parėję.

Neprisijungęs Farmeris

• Žiūrėti profilį
vistik manau reiktu gersnius skysčius naudoti ir nebus bėdų.. (aa)taigi senesnėm nebuna tokių "navarotų" ir vistiek viskas veikia.. 8-P

Neprisijungęs sauliniz

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
sios ziemos pradzioj pyliau kazkoki skysti -25, tai vargau ir vargau. Galu gale jis uzsalo paciame bakelyje. Tada jau teko pavargti, pyliau daug karsto vandens ir su slangute viska istraukinejau kol neistirpdziau viso ledo. Tada uzpyliau Turtle -25, su adata dar pravaliau purkstukus, ir jokio vargo nebeturejau daugiau  :)

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
jai purkstukai uzsikese is lauko aukstu slegio oru nusimk slangutes ir ispusi is lauko as taip darau O kai ispusi dar ijunk kad is langu iseitu skystis o paskuj idek i purkstukus ir bandyk man padejo

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
pučiau... krapščiau

nu iš lauko dar nepučiau:)

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
tai pusk

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
laidai eina į purkštuką. po kapotu yra šakotuvas.
purkštuke gi dar ir metalo yra (vamzdeliai) ne tik plastmasė.
Teisingai,pas mane nesildomi yra,o galvojau sildomi.todel truputi sumelavau
Ž.

Neprisijungęs wladislawlt

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
na pas mane salo bet ipiles buwau lewa ir -25 o vaziodamas jie labiau sala. o laukia dar buwo -27 bet cia tik pagal mano kalte viskas. bet seip tai ne salo.
bet su mielu noru geriau isigiciau sildomus ir juos galima ijungt nuo  moto pagalviu  nes jie veikia kaip ir zvakes isila kartu su jais. ir neturetu buti jokios rizikos.

bet gali buti kad pas tawe vambzdis pramustas ir vanduo atgal i bakeli subega ir turi is naujo pripumpot

Neprisijungęs Farmeris

• Žiūrėti profilį
na pas mane salo bet ipiles buwau lewa ir -25 o vaziodamas jie labiau sala. o laukia dar buwo -27 bet cia tik pagal mano kalte viskas. bet seip tai ne salo.
bet su mielu noru geriau isigiciau sildomus ir juos galima ijungt nuo  moto pagalviu  nes jie veikia kaip ir zvakes isila kartu su jais. ir neturetu buti jokios rizikos.

bet gali buti kad pas tawe vambzdis pramustas ir vanduo atgal i bakeli subega ir turi is naujo pripumpot
ka duos tie šildomi purkštukai?? (!?) jei bakelije uzšals?? :D reiktu tada teną dar ir bakelin idėti.. :V

Neprisijungęs Farmeris

• Žiūrėti profilį
nežinau kaip pas ka  :P ..bet pas mane nebuvo galimybės reguliuoti valytuvų laiko intervalo...tad isidėjau valytuvų rele iš Golf3 ir wualia turiu 'navarotą' (aa) ;)

Neprisijungęs zydriusj

• Žiūrėti profilį
o šito ir aš pasigendu.  o reguliuojasi ant rankenėlės ar kur panelėj padaryta.

kaip tai atrodo? gal foto galima

o šildomi purkštuvėliai iš gamyklos išriedėjo, nekelkit bangų..

Neprisijungęs Farmeris

• Žiūrėti profilį
o šito ir aš pasigendu.  o reguliuojasi ant rankenėlės ar kur panelėj padaryta.

kaip tai atrodo? gal foto galima

o šildomi purkštuvėliai iš gamyklos išriedėjo, nekelkit bangų..
ijungi valytuvus i pertraukiama rezima, jie vienakart suveikia, tada isjungi ir paleidziamas taimeris, kai stikla vel aplyja ijungi vel, taimeris stabdomas ir nuo siol pauze tarp suveikimu lygi taimerio apskaiciuotam laikui. Jei pauze perilga, jungi i aukstesne padeti ir vel grazini atgal, atitinkamai perskaiciuojamas laikas ir pauze sutrumpeja. Realiai net nereikia priprast, viskas gaunasi automatiskai  Pauze reguliuojasi berods nuo 1 iki 30 sekundziu. Gamykliskai toks navarotas ejo i ventuskes, Golf 3, bet raso tik kad i GTI, dvilitrius ir mandresnius, taip pat i kai kuriuos pasatus (turbut irgi mandros komplektacijos). Viskas ko mums reikia tai gauti paminetu modeliu valytuvu rele:    http://img301.imageshack.us/i/001ex0.jpg/