Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi 103kw nuo ~1100 iki ~1900 RPM letai kelant apsukas, masina dreba  (Skaityta 1532 kartus)

Neprisijungęs Kodexx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. pas mane tokia beda: neuzsikuria variklis kai atejo salciai. Is pirmo zvilgsnio standartine problema, bet praeita ziema idetos anujos zvakes ir akumuliatorius. Praeita ziema sunkiai vesdavosi del akumo (su kitu akumu vesdavosi po 2 variklio apsuku)- pakeiciau, o pavasari man diegima sureguliavo. Nezinau tai itakos turejom bet dabar bandziau ir 1 karta pakaitint zvakes ir keleta- tas pats, garsas toks, kaip 1 cilindras bando uzsivest varikli bet visas variklis neuzsiveda. Dar pastebejau, kad nuo 1100 iki 1900 apsuku dreba masina, kylant apsukas letai. Kame gali but beda?

Neprisijungęs saulietis

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Mano irgi sunkiai vedasi, bet taip ir vasarą. O dėl drebėjimo manau, netolygus išpurškimas-nežinau dėl siurblio , ar ir purkštukų. bet šalčiau užvedus siurblys kurį laiką kaitalioja apsukas. Gal kas žinot kur pirkti siurblio rem komplektą. Girdėjau kainuoja apie 60 lt. Ačiū

Neprisijungęs driu

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
pas mano pazystama panasi problema buvo tai jis sake kad prie vairuotojo duru po kilimeliu ten rado pakaitinimo zvakiu saugikli kazkoki ji pakeitus problema iskart issisprende :)

Neprisijungęs Kodexx

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kodexx

• Žiūrėti profilį
dar pastebejau, kai salta masina, banzius paspaust gaza, apsikas pakelia, poto neatleidus pedalo, jie krenta. stipriau paspaudus ves pasikelia. jau keli meistrai ziurejo, dare diagnostika, sake viskas gerai. jau nebezinau ka daryt...

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
saltam dyzeliui negalima duoti apsuku:) net duodant apsuku girdisi visai kitos variklio darbas nei pasiekusio darbine temperatura:)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
dar pastebejau, kai salta masina, banzius paspaust gaza, apsikas pakelia, poto neatleidus pedalo, jie krenta. stipriau paspaudus ves pasikelia. jau keli meistrai ziurejo, dare diagnostika, sake viskas gerai. jau nebezinau ka daryt...
Man irgi taip buvo kad paspaudus gaza, pakelus apsukas po to krisdavo jos. Na i tai nekreipiau demesio, bet regis po siurblio tvarkymo to neliko (arba jau nebepastebiu)