Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 c4 2.5 tdi salto variklio eksplotavimo ypatumai  (Skaityta 2889 kartus)

Neprisijungęs ech

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį

Eksplotuojant savaji Automobili kilo keletas klausimu.

1. Kiek laiko (iki kiek laipsniu) sildote varikli
2. kaip graziai dirba vos uzvestas variklis
3. kaip graziai dirba nevisiskai susiles variklis vaziuojant
4. ar tolygiai kyla vaiklio temperatura
5. variklio darbine temperatura pagal 51 kanala

Mano variklio darbo ipatumai

1. vos uzvesta varikli pasildauiki 25 laipsniu (stebiu per 51 kanala) tada lengvai pajudu 
2. vos uzvesto variklo darbas kiek astrokas 
3. nors variklis apsiles iki ~46 laipsnius laisva eiga dirba graziai, bet geitejant girdisi traktoriskas variklio darbas.   
4. variklio temperatura iki 50 laipsniu kyla tolygiai tada ties 50 sustoja ir ilgokai joje apsistoja veliau vel tolygiai pakyla iki 81-85 
5. vaiklio darbine temperatura 82-86

Ar pas jumis kazkas panasaus?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ar tavo variklio ir kitu agregatu darbas ir parodymai normoje?

Neprisijungęs ech

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
ar tavo variklio ir kitu agregatu darbas ir parodymai normoje?

nu manau norma... ta pati "sako" ir diagnostika...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
saltam varikliui uzankstinamas degimas - viena is priezasciu traktorisko garso

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
jo, kai man uzankstino tai pasijuto, kad dirba kaip T40 :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
man irgi dirba kai traktorius kol variklis nera visisakia apsiles.o kai apsyla tikrai kad susvelneja tas darbas ir garsas jo.o kaip ten tos temperaturos kyla tikria kad nzn.bet kyla sunkokai.kad man apie 90 parodytu skydei reikia koki 20km kaip minimum nulekti.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
pasildau iki kokiu 40 - 50 laipsniu, kitaip sakant kai vedu shuni uzvedu masina, pavedzioju sabaka aplink, tada gryzdamas uzgesinu ir po 10 min nusileides vaziuoju :) bet cia shaltuoju metu :D
tik va nervina kad webastos nera, reikes sukt galva gal kokia shlapia sistema susidet.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kas cia per slapia sistema? kas ana tokia ir ka ji daro?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Webasto buna tsaknt dvieju rusiu (dvieju, cia grubiai sakant ) - slapia ir sausa. Slapia, kai sildomas ausinimo skystis, ko pasekoje susyla ne tik salonas, bet ir variklis. Sausa, pvz pas zapa :D kai sildomas tik i salona einantis oras :D

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai jei det tai tik slapia tada.manau akd tikria taip geriau.nes kaip man tai labaiu variklis rupi nei i silta masina atsisesti.ji visteik ganetinai greit isyla.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
slapioje sistemoje yra kaitinamas ausinimo skystis, kuris cirkuliuoja po varikli ir zinoma po peciuko radijatoriu. Taigi naudojant sia sistema, gali sildyti ir varikli ir salona kartu.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
slapioje sistemoje yra kaitinamas ausinimo skystis, kuris cirkuliuoja po varikli ir zinoma po peciuko radijatoriu. Taigi naudojant sia sistema, gali sildyti ir varikli ir salona kartu.
Trumpai tariant jei ryte norit graziai vaziuoti i darba tada reikia slapios, jei nakvojate masinoje (zmona isvare is namu ar seip - toks darbas) tada sausa. geriausi gaminiai webasto ir Eberspacher. :)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
amen ! :D

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Klausymas, kai saltas variklis ir minusine temperatura pas mane variklis kazkaip sunkiai vedasi, uzsiveda tai is kokiu 3 apsisukimu, bet tas sukimas atrodo, kad vos pakanka akumo sroves, nors ir akumas naujas. Cia normalu ar nelabai? Ar starteriui kas, kai siltas variklis tai viskas ok.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
gali tureti itakos ir tepalo tirstumas ir klemu/starterio  kontaktai

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
Klausymas, kai saltas variklis ir minusine temperatura pas mane variklis kazkaip sunkiai vedasi, uzsiveda tai is kokiu 3 apsisukimu, bet tas sukimas atrodo, kad vos pakanka akumo sroves, nors ir akumas naujas. Cia normalu ar nelabai? Ar starteriui kas, kai siltas variklis tai viskas ok.
arba starterio įvorės sudilę tada irgi sunkiai suka, atrodo lyg akumas vos gyvas.. 8:8 bent jau man taip buvo, bet ne ant audines :V

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
man taip rigi yra.tai jau galvojau as apie ta yvores.nes manau jei niekad jos nekeistos reiktu pasikeisti.nes visgi jau ne vienus metus suka ri ten stebuklu neturetu buti.

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
esu turejes su problematisku uzvedimu 1.6 DOHC rover varikliu.
Ko tik nedariau: idejus akuma i dyzelini lengvai uzkurdavo, o vat manaji varikli sunkiai sukdavo. Starteri perrinko, keite ivores nors ir gera buvo. elektrikas elektros nutekejima tikrino puse dienos ir nieko neatrado. Ziemos metu su nauju akumu uzkurdavau, o naudotas akumas niekad neuzsukdavo.
Pasuki rakteli uzkurt ir jam taip sunku sukti, lyg kas stabdytu.
pardaviau auto problemos neissiaiskines...