Tai jei pas tavo pusbrolį, tai tu mum galėtum kažką apie ją pasakyt. Buvo pigiai ir greit dingo, pašutus kiek pamenu buvo ir viskas, o forume savininkas jos lyg ir neprisistatė.
Na ką aš galiu papaskoti, kai greit dingo, tai nežinojau kaip ir kas ją paėmė, nes pats žadėjau ryte varyt, o jau ryte jos nebuvo, paėmė tą pačią dieną, vėliau susitikau pusbrolį, tai jie su broliu, t.y. kitu mano pusbroliu perka Quattro kai randa pigias, tai jis man sako nupirkom savaitgalį sako Turbo Quattro pustasparnę nupirko ją perpardavimui, kaip ir daugelį kitų (dabar kieme stovi Audi 200 Turbo Quattro zyliarankė, Audi 100 Turbo Quattro Avant'as, Audi 100 2.3 Quattro, garaže Audi 100 2.3 Quattro Avant tvarkoma, nupirkta Audi 100 2.2 FWD KU varikliu, greit bus ardoma ir stovi šita Audi 200 Turbo Quattro pustasparnė (bet kaip pavyko išsiaiškinti tai čia tikriausiai Audi 100 Turbo Quattro Sport Exclusive, nors dokumentuose ir Audi 200
) kieme)
Na nebloga jos komplektacija šiaip, t.y.:
Elektra valdomas salonas "Quattro" su atmintimi;
BOSE grotelės kolonėlių;
Priekiniai el.langai;
El.veidrodėliai;
Skydelis su borto kompiuteriu.
Na kėbulas nėra perpuvęs, galinės arkos sveikos, slenksčiai, dugnas sveiki, priekinės arkos turi keletą įlenkimų, pabraižymų, įlenkimų po meninio neliktų, dar yra ir mažų puslyčių tik vietom ant priekinių sparnų, bet tikrai sutvarkomos jos, aprudyję aplink priekinį stiklą ir bėga vanduo pro ten, skilęs priekinis stiklas ir kažkodėl nenori trukti nuo maždaug 4000 apsukų, įtariam turbiną, nes traukos nėra nei bendzinu, nei dujomis.
Ką galiu pasakyti daugiau nežinau, paskilinėjas žvynas dešinys, posūkis skilęs, trūksta Audi 200 kapoto ir lūpos, bet jau šnekėjau su žmogumi kuris turi beveik visą 200 priekį ir šiaip dalių už nebrangiai, taip pat pusbrolis turi parduot klimato kontrolės visą sistemą, el.langus visus, gal dar ką, nes turi išardęs Audi 100 Turbo Quattro ir dar ne vieną "silkutę", bet parduotų šitas dalis tik man ir nebrangiai, nes šiaip nori dėtis į kitą Quattro dalis šitas, bet kaip savam sakė man negaila
Vėliau galėsiu įmesti ir nuotraukų daugiau
picture host