Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kodėl dyla padangų vidiniai krašai su didesniais nei oem ratais sužemintose C3?  (Skaityta 31045 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi priekinių padangų vidiniai kraštai nuėsti. Bet dabar ant telefono kabu, tai pabūsiu. dienelę vieną kaip skaitytojas, paskui prisijungsiu.

Tik tiek, kad aš visada darydavau suvedimą su žieminiais ratais, nes nežinau kiek tie aparatai gali apgadont nupoliruotą paviršių. Ir paskutiniu metu kai atkreipiau dėmesį į priekinių ratų padėtį, tai man jie pasirodė biškį žiūrintys link mašinos išorės(kaip suvedimas, ne išvirtimas). Žodžiu vairuotojo lyg sukteltas į kairę, o keleivio į dešinę. Tai vis neprisiruošiu nuvažiuoti kur, kad pažiūrėtų. Galiniai pas mane vizualiai lyg daugiau išvirtę negu priekiniai(apačios plačiau), bet lyg tokio dilimo nėr vidiniuose kantuose. Beje, kiek žinau mašinose priekiniai ratai pagal defaultą turėtų plačiau stovėt dėl stabilumo, bet nežinau kiek tai tiesa