klausimas nelabai į temą, bet ar tu bent jau nusipirkęs tą silkę ar čia projektus darai vis dar be silkės?
visad lengviausiai projektai darosi kai spragsi prie kompo ir nieko nedarai. Kiek aš taip priprojektavęs, nupirkęs, pardavęs ir silkių, ir bemsų..
bet šitą užskaitau komentarą
galiu tik tiek pasakyt, kad patogiau turėt mechaninį reguliavimą, nes tas automatinis pučia kur nori ir kada nori, o ne ten kur tau reikia
Voisniz'i, plačiau dabar, manau čia bus aktualu daugiau kam
pas mane mechaninis reguliavimas, bet nepatink man jis.. noriu pats klimos, ir salonas jau pilnesnis atrodytų, ir mašinos kaina kyla
o tam automatiniui užeina grybavimas būtent tavoj mašinoj, ar ir daugiau kam taip yra buvę? Kiek girdėjęs, tai visi sako, kad naujesnėse klimose kur su dviejais ekrainais (kur ėjo į paskutines v8 ir visas c4) bėdų nėr ir pan., bet kai tose klimose aš nelabai gaudausi, tai nežinau.. bet būtų šaunu išgirst nuomonių ir pan., ateityje manau ir aš bandyčiau šitą reikalą keist į tą naujesnę klimą.
P.S - autoriau, sukūrei atskirą temą, jeigu ji neprapuls ir išsilaikis ir bus čia naudingų pranešimų čia tema, siūlau pakeisti jos pavadinimą, kad ateityje žmonės daugiau nekurtų tokių temų
O šiaip žinau, kad čia yra žmogus keitęs iš mechaninio valdymo į klimą, reiks pasikuist forume, paieškot.