Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klimato kontrolės instaliavimas, kai prieš tai buvo įprastas "vėjelis".  (Skaityta 7587 kartus)

Neprisijungęs PQuattro

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, iškilo toks klausimas, kiek reikalų ir kokių yra įdėti į C3 klimato kontrolę, jei prieš tai nebuvę net A/C. Niekur lyg ir tokios temos neradau, tad kuriu naują. Turiu įvairių minčių, pirmas dalykas, kad C3 variantai be klimos akumuliatorių tūrėjo po lietaus lataku, o variantai su klima - po galine sėdyne. Pirmas klausimas: ar reiktų keisti visą laidyną nuo akumuliatoriaus iki saugiklinės, starterio ir visų daviklių variklio ir pan? Žinoma reiktų dėti klimos siurblį/kompresorių, klimis radiatorių sar tikriausiai, vestis laidus nuo jo turbūt į saugiklinę ir iš jos į klimatroniko valdymą, keisti pečiuką, pečiuko varikliuką, vestis laidus ir pan. Bet daugiausia ramybės neduoda amumuliatorius ir jo vietos keitimas. Taip pat gal kas turite klimato kontrolės jungimo schemų ar žinote kur jų rasti galima? Brėžinių ar dar kažko? Pilną klimato kontrolęs sustemą gaučiau, dalių jai kaip ir trūkti netūrėtų. Gal kas yra tą daręs ir galėtų pasidalinti visa eiga? Gal kas esat domėjasis dėjimu klimos? Gal galit papildyt ko dar nepaminėjau? Nepasakiau? Įdomios visokios nuomonės.

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
Įdomią avantiūrą čia sugalvojai :D Man atrodo akumuliatorius kaip tik mažiausiai turėtų neramint. Palyginus su kitais darbais, kurie lauktų, akumuliatoriaus laidų atvedimas čia būtų niekai  (h) Iš principo, turint geležinę kantrybę ir elektriko sugebėjimų projektas įmanomas, bet ar verta?
http://www.autolib.diakom.ru/CARS2/ čia auksinės vertės linkas su aiškiom elektros schemom (tau svarbiausią dalį įkeliu), kurį vienas forumiečių man nurodė :) Pagal jas nebūtų labai sunku surinkt laidus ir reles. O va pačią visų elementų komponuotę jau nežinau kur žiūrėt.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Liepos 07, 22:36:44 sukūrė samotomas »

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
klausimas nelabai į temą, bet ar tu bent jau nusipirkęs tą silkę ar čia projektus darai vis dar be silkės? :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
galiu tik tiek pasakyt, kad patogiau turėt mechaninį reguliavimą, nes tas automatinis pučia kur nori ir kada nori, o ne ten kur tau reikia :D

Neprisijungęs AlgimantasTQ

• Įrašai: 628
    • Žiūrėti profilį
klausimas nelabai į temą, bet ar tu bent jau nusipirkęs tą silkę ar čia projektus darai vis dar be silkės? :D
(y) :D visad lengviausiai projektai darosi kai spragsi prie kompo ir nieko nedarai. Kiek aš taip priprojektavęs, nupirkęs, pardavęs ir silkių, ir bemsų.. :bedantis: bet šitą užskaitau komentarą :D

galiu tik tiek pasakyt, kad patogiau turėt mechaninį reguliavimą, nes tas automatinis pučia kur nori ir kada nori, o ne ten kur tau reikia :D
Voisniz'i, plačiau dabar, manau čia bus aktualu daugiau kam :) pas mane mechaninis reguliavimas, bet nepatink man jis.. noriu pats klimos, ir salonas jau pilnesnis atrodytų, ir mašinos kaina kyla :bedantis: o tam automatiniui užeina grybavimas būtent tavoj mašinoj, ar ir daugiau kam taip yra buvę? Kiek girdėjęs, tai visi sako, kad naujesnėse klimose kur su dviejais ekrainais (kur ėjo į paskutines v8 ir visas c4) bėdų nėr ir pan., bet kai tose klimose aš nelabai gaudausi, tai nežinau.. bet būtų šaunu išgirst nuomonių ir pan., ateityje manau ir aš bandyčiau šitą reikalą keist į tą naujesnę klimą.

P.S - autoriau, sukūrei atskirą temą, jeigu ji neprapuls ir išsilaikis ir bus čia naudingų pranešimų čia tema, siūlau pakeisti jos pavadinimą, kad ateityje žmonės daugiau nekurtų tokių temų :)

O šiaip žinau, kad čia yra žmogus keitęs iš mechaninio valdymo į klimą, reiks pasikuist forume, paieškot.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
PQ, o tu nori deti tik klima ar ir pati a/c?