Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C3 nepastovus, žemas krovimas prie aukštos aplinkos temperatūros  (Skaityta 31922 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį

Jei gerai pridimenu kol šalta su viskuom apie 13.7- 13.9V, o va varikliui pasiekus darbinę temperatūrą jau 12.9-13v. Dabar žiemą ir šiek tiek daugiau būna. Vasarą kai karšta tai be šansų. Ventiliatoriaus 2 greitis praktiškai gesina generatoriaus naudą r tuo metu dirba nuo akūmo. Generatorius perrinktas, išbandytos kelios tabletės
o tai tikrai matuota nuo generatoriaus? jei taip, tai pats generatorius pavarges, be to originaliai jis ar ne tik 70A buna, bent pas mane silkej toks ;) 

idomus dalykas dabar man ir su golfu4 yra, itampa zemiau 14V nekrenta, tik kad kai sviesos ijungtos ir spusteli migtuka uzdaryti langa kai jis pilnai uzdarytas, tai momentui prigesta sviesos, aisku tas momentas kol termosaugiklis suveikia, lyg taip ten su langais buna... nu ne esme, esme kad pas golfa durnai pridaryta su kruva "šynų", ar kaip tas gelezis prie kuriu prisukti pliusai pavadinti. viena iskart prie +klemo, tada nuo jos eina gal 5 stori laidai i salona, po panele maciau dar viena stovi.... jose manau ir buna tas nepralaidumas. nors butu jas varines ar bronzines padare... lygiai taip ir su silkem, itariu saugiklinej irgi ta paprasta skarda cinkuota ikista, jos skerspjuvis mazas, laidumas sudinas... reiketu kokia paskerst ir pabandyt ten ka gudriau sukonstruot, nes dabar ir man itarimas apie jas kyla :think: