Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100/200 pokalbiai  (Skaityta 1246853 kartus)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100/200 pokalbiai
« Atsakymas #20125: 2017 Vasario 06, 18:10:07 »
šiaip tai greičiausiai nubrauksi galvą, naują tarpinę, ir ramu. gal dar ten popierinė :D

su bmw irgi galvojau, kad taip bus :D bet nuėmus galvą, radau kad skilusi. Tai nupirkau kitą sveiką galvą, nušlifavau, nauja tarpinė, surinkau ir pyst, tas pats :D tai greičiausiai jau ir blokas buvo pasiklaipęs ar skilęs, nes tada jis užkaito ir dar pavažiuota buvo su užkaitusiu kažkiek. Nu bet žodžiu reiks kadanors prisiruošt nulupt tą galvą, sutvarkyt, tada dar kelias smulkmenas paremontuot, nufotografuot ir į autogidą ar pliusą :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20126: 2017 Vasario 06, 21:40:34 »
2.2 ir 2.2t bedos su galvu trukimais, nuemes galva pamatysi, kad visuose cilindruose tarp isiurbimo ir ismetimo voztuvu yra trukimai. atsimenu mano silkei galvojau gelbes tarpines keitimas ir galvos slifavimas. prastovejo isardyta puse metu, surinkau, pavazinejau dar pusmeti ir vel pasileido dumai kamuoliais, supratau kad galva ir jos net neverta vezt tikrint. kadangi pas mane 2.2 be turbo, tai uzdejau galva nuo 2.3, oj kiek reikalu tada turejau, nes ne tik isiurbimo kolektorius netinka... :-]
Lucifer, o tai aš jei ką bagažinės spynelės neišsiimsiu, kol raktas nesisukinėja?
jei lupu lauk, atidarinėju su virvute, ir palieku ją mirkti? surinksiu aš ją pats? nebus taip kad dasikasiu iki skardelių ir pabersiu jas po garažą kaip dažniausiai man būna? Ar nedasikasiu iki jų?

Gal išlupti visą spynelę gale ir duot ją normaliam kuris supranta ką daro?

Kokie praktiniai patarimai? Mašina kasdieninė, pakaitinės nėra, taigi bus reikalų su vairuotojo spyna.
spynele is bagazines gali isimt ir be tinkancio raktelio, tik ja norint isardyt, tiksliau istraukt pacia sirdele reikia kad raktas isikistu iki galo ir pasisuktu. nu siaip ten nieko sudetingo joje nera, iki skardeliu reikia dasikasti, tik nebutina jas paberti, uztenka su ikistu raktu sirdele istraukti, tada visos tos skardeles neturi kur pabegti ir su teptuku isploves naujai sutepi. siaip ne viena as bagazines spyna perrinkinejes, ir ne tik silkei, nieko ten sudetingo, detaliu gal 10-15 su visom sirdeles skardelem ;)  net nezinau ka cia patart galeciau, klausk geriau kas neaisku bus
su vairuotojo duru spynos islupimu daugiau reikalu nei ta pacia spynele perrinkt ;)

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20127: 2017 Vasario 08, 22:53:44 »
2.2 ir 2.2t bedos su galvu trukimais, nuemes galva pamatysi, kad visuose cilindruose tarp isiurbimo ir ismetimo voztuvu yra trukimai. atsimenu mano silkei galvojau gelbes tarpines keitimas ir galvos slifavimas. prastovejo isardyta puse metu, surinkau, pavazinejau dar pusmeti ir vel pasileido dumai kamuoliais, supratau kad galva ir jos net neverta vezt tikrint. kadangi pas mane 2.2 be turbo, tai uzdejau galva nuo 2.3, oj kiek reikalu tada turejau, nes ne tik isiurbimo kolektorius netinka... :-]
Gal galima plačiau jei nesunku? :D Ką su kolektoriais darei? Nuo 2,3 statei? Kas dar neatitiko ir kaip sprendei? :) klausiu, nes važinėju su 2,2 KU ir smarkiai tikėtina, kad anksčiau ar vėliau ir man galva užsilenks. O 2.3 gerą galvą irgi turiu :)

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20128: 2017 Vasario 09, 11:25:52 »
iš kur nusprendei, kad smarkiai tikėtina, jog užlinks? :D

jei kitą savaitę kasnors įsileis į servisą mane, tai bandysiu nulupt tą galvą ir žiūrėt ar galva ar tarpinė sugedo. Jei neįsileis, reiks laukt pavasario :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20129: 2017 Vasario 09, 20:49:21 »
Gal galima plačiau jei nesunku? :D Ką su kolektoriais darei? Nuo 2,3 statei? Kas dar neatitiko ir kaip sprendei? :) klausiu, nes važinėju su 2,2 KU ir smarkiai tikėtina, kad anksčiau ar vėliau ir man galva užsilenks. O 2.3 gerą galvą irgi turiu :)
2.3 galvai reikia:
    2.3 kolektoriaus;
    krabo gofros nuo 2.3, ir jei gerai pamenu, tai bulkos ar ceskes netinka, dar del ceskes reiketu pasitikslinti;
    reikia ziuret kad 2.3 galvoj butu ivores purkstukams, tokios plastikines;
    galvos dangtelis netinka nuo 2.2, reikalingas nuo 2.3, nes remiasi alsuoklio isejimas i isiurbimo kolektoriu, todel reikia su alsuokliais pakonstruot papildomai;
    toliau norint tvarkos po kapotu reikia ir purkstuku slangeliu nuo 2.3;
    kuro filtras remiasi i gofra, tai reikia ji perstatyt truputi kitu kampu, bet to neleidzia slangeles iki jo ir nuo jo...
    kadangi pas mane automatas, tai gavosi smagumu su gazu, nes jis stovi kampu, o automatui gazo trosas i deze nueina... zodziu viska surinkus gazo buvo tik 2/3 :-] teko improvizuoti, nes tu automatu dalimis tada nesimate niekur.

zodziu yra skirtumu, o tikejausi tik galva su kolektorium nusipirksiu ir bus ramu :-]

P.S. gal kam reikia silkes 2.2 krabo gumu, turiu bent dvi sveikas, nesuplysusias ar suaizejusias, galiu padovanot ;)

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20130: 2017 Vasario 09, 23:46:25 »
2.3 galvai reikia:
    2.3 kolektoriaus;
    krabo gofros nuo 2.3, ir jei gerai pamenu, tai bulkos ar ceskes netinka, dar del ceskes reiketu pasitikslinti;
    reikia ziuret kad 2.3 galvoj butu ivores purkstukams, tokios plastikines;
    galvos dangtelis netinka nuo 2.2, reikalingas nuo 2.3, nes remiasi alsuoklio isejimas i isiurbimo kolektoriu, todel reikia su alsuokliais pakonstruot papildomai;
    toliau norint tvarkos po kapotu reikia ir purkstuku slangeliu nuo 2.3;
    kuro filtras remiasi i gofra, tai reikia ji perstatyt truputi kitu kampu, bet to neleidzia slangeles iki jo ir nuo jo...
dėkui už išsamią info :) jei prireiks žinosiu. Šiaip turiu antrą silkę su geru aar motoru, bet su ke-jet, su kuriuo pavargau kovot jau. K-jet man labiau patinka. Paprastesnis, lengviau rast ir pataisyt. Tai apie aar galvą ir kalbėjau.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20131: 2017 Vasario 09, 23:51:42 »
gali gi k-jet isidet vietoj ke :think: pas mane ant KU uzdejus 2.3 galva ipurskimas senas liko k-jet, man jis irgi labiau patinka

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20132: 2017 Vasario 10, 01:19:28 »
gali gi k-jet isidet vietoj ke :think: pas mane ant KU uzdejus 2.3 galva ipurskimas senas liko k-jet, man jis irgi labiau patinka
taip ir mąsčiau :) o kaip su išmetimo kolektorium? Lygiai toks pat kaip ir 2.2?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20133: 2017 Vasario 10, 08:25:00 »
toks pats, bent jau man galva su tokiu pat papuole ;)

Neprisijungęs tikrainepareigunas

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20134: 2017 Vasario 11, 13:21:02 »
banditai sugadino  :-) realiai tik stiklas, ar sunkiai pats kelmas issiima? Kiek priejau, jokiu varztu ar pan. nemaciau. Gali tekt abloske nuimt?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20135: 2017 Vasario 11, 13:44:28 »
Viduj kiek pamenu varztas yra, visas veidrodelis nusiema.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20136: 2017 Vasario 11, 14:43:06 »
Viduj kiek pamenu varztas yra, visas veidrodelis nusiema.
jokio varzto tik spyruokline skoba.jami ir nusiima.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20137: 2017 Vasario 11, 14:56:50 »
jokio varzto tik spyruokline skoba.jami ir nusiima.
gali būt, prieš n metų ardyta, tai nepamenu.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20138: 2017 Vasario 12, 20:51:31 »
Pats kelmas tai ant trijų varžtų, su + atsuktuvu sukasi po tuo trikampiuku iš vidaus, o stikliukas tai kaip ir visoms, nulenki žemyn, ir per tarpą vieną arba du fiksatorius atkabini (kartais ir vieną atkabinus užtenka pajudinti ir nusiima. Pasišvietęs su prožektoriumi suprasi apie ką aš.

Neprisijungęs skunkas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20139: 2017 Vasario 12, 21:34:00 »
Sveiki , bėda tokia : 2.2 variklis , dujų nebuvę ir nėra , zyliarankė. Važiuojant žemesnėm apsukom (iki maždaug 2500) jaučiasi trukčiojimas ir netolygus darbas variklio. Lyg cilindras nedirbtų vienas. Daugiau spustelėjux išsilygina ir dirba gražiai. Būna kad staigiai atleidus gazą šauna kartą - du... nuo ko pradėt ieškot gedimo? Pirkau jau su šiuo gedimu. Pastebėjau šiek tiek benzino kvapas atsiranda kai trukčioja

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20140: 2017 Vasario 12, 21:46:17 »
Gal purkštukas koks myža, gal mišinys riebokas

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20141: 2017 Vasario 12, 21:54:00 »
Pats kelmas tai ant trijų varžtų, su + atsuktuvu sukasi po tuo trikampiuku iš vidaus, o stikliukas tai kaip ir visoms, nulenki žemyn, ir per tarpą vieną arba du fiksatorius atkabini (kartais ir vieną atkabinus užtenka pajudinti ir nusiima. Pasišvietęs su prožektoriumi suprasi apie ką aš.
ziurint koks veidrodis,jei mechaninis, stikliuko pagrindas laikosi ant obuolio per viduri,jei elektrinis,laikosi ant 4 fiksatoriu.nuemimas skiriasi ar zyline,ar ileistaranke

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20142: 2017 Vasario 12, 21:56:50 »
Citata

[/size]Sveiki , bėda tokia : 2.2 variklis , dujų nebuvę ir nėra , zyliarankė. Važiuojant žemesnėm apsukom (iki maždaug 2500) jaučiasi trukčiojimas ir netolygus darbas variklio. Lyg cilindras nedirbtų vienas. Daugiau spustelėjux išsilygina ir dirba gražiai. Būna kad staigiai atleidus gazą šauna kartą - du... nuo ko pradėt ieškot gedimo? Pirkau jau su šiuo gedimu. Pastebėjau šiek tiek benzino kvapas atsiranda kai trukčioja[/color][/size]

kitoj temoj juk jau klausei. Ar pasitikrinai ar netraukia oro niekur?
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 12, 21:58:36 sukūrė vabalaz »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20143: 2017 Vasario 12, 21:58:19 »
Sveiki , bėda tokia : 2.2 variklis , dujų nebuvę ir nėra , zyliarankė. Važiuojant žemesnėm apsukom (iki maždaug 2500) jaučiasi trukčiojimas ir netolygus darbas variklio. Lyg cilindras nedirbtų vienas. Daugiau spustelėjux išsilygina ir dirba gražiai. Būna kad staigiai atleidus gazą šauna kartą - du... nuo ko pradėt ieškot gedimo? Pirkau jau su šiuo gedimu. Pastebėjau šiek tiek benzino kvapas atsiranda kai trukčioja
jei saudo reiskia degimas:zvakes,laidai,dangtelis,skriejikas

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20144: 2017 Vasario 12, 22:06:36 »
jei saudo reiskia degimas:zvakes,laidai,dangtelis,skriejikas

šaudo ir dėl per lieso mišinio, t.y. oro perdaug. Jau aš rašiau jam, kad lygiai tas pats man buvo, tai užteko purkštukų gumutes pakeist.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20145: 2017 Vasario 13, 07:42:15 »
O jūs jo nepaklausėt kur šaudo, ar įsiurbime ar išmetime, kadangi sakė smirda benzu įtariu riebus mišinys ir šaudo per duslintuvą.
ziurint koks veidrodis,jei mechaninis, stikliuko pagrindas laikosi ant obuolio per viduri,jei elektrinis,laikosi ant 4 fiksatoriu.nuemimas skiriasi ar zyline,ar ileistaranke
Tiksliai, buvau pamiršęs, kad mechaninio ie elektrinio veidrodėlio tvirtinimai skiriasi  ;)

Neprisijungęs skunkas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20146: 2017 Vasario 13, 23:47:04 »
Šaudo per išmetimą , žiūrėjau ar oro niekur netraukia. Bandysiu tikrint tada žvakes ir t.t.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20147: 2017 Vasario 14, 22:36:46 »
šiek tiek istorijos:
Neveikia kairys posūkis visai - t.y. blyškiai šviečia visas kairys šonas, įskaitant indikatorių skydelyje, kol įjungtos šviesos arba gabaritai.

Išjungi šviesas, užgęsta kada nereikia ir mirksi tvarkingai kada reikia.

Trumpina galiniam plafone ar, jei gerai pamenu, perdegusios lenputės ženklas? kiek greit užmačiau, kažkas šviečia visur, bet gale lyg po 2 lempas būna, tai galimai ten perdegė. Skubėjau, tai norm. neapžiūrėjau. Junginėjimo metu kažkada išprašiau perdegusios lempos simbolį borto kompe. Priminkit kaip ten su tuo posūkiu ;)
nu jo, man žinok panašiai atrodo, važiavau ryte į darbą, tai vos ne visą laiką kairės pusės posūkiai švietė su gabaritais/žibintais, norint pamirksėti, išjungiu žibintus, įjungiu posūkį, veikia idealiai :-]

Įjungiu bent gabaritus - vėl viskas iš naujo, beje išjunginėjant surėkia perdegusios lempos simbolis borte, neaišku dėl ko, matyt srovių skirtumai pusėse ;)

Dabar važiuoju kairėj pusėj posūkiai šviecia kaip usa side markers, Ignas sakytų kaip gražu.
keistas gedimas.pradziai atjunk galini plafona
taip, pas mane dauguma tokių, nuo to ir pradėsiu, kai tik vėl sudurniuos.

temos autorius laukia kol pasikartos arba kol netingės nueiti iki mašinos ir apsižiūrėti kas darosi galiniame plafone, gal jis ten plaukia
Toto kaip visata kaip pirštu į akį.

kad perku kitą tai čia viskas aišku, teks pasip.. su kontaktais, gal net pasikeisti :( užspausti naujus, bet klausimas IŠ KUR?? tipo drėgmė rinkos ir elektrolizės pagalba korodavo?
bėda tame, kad na ir kas kad pasikeisiu, kartosis gi vis tiek.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20148: 2017 Vasario 14, 22:44:50 »
matyt mastika aplink fara visai sukietejo ir nebera sandaru, gerai jei dar pacioj faroj zuvytes neplaukioja :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20149: 2017 Vasario 14, 22:46:19 »
matyt mastika aplink fara visai sukietejo ir nebera sandaru, gerai jei dar pacioj faroj zuvytes neplaukioja :-]
nu drėgmė kaupias kažkiek farose :D

o mastika visiškai nauja oeminė, tai turėtų būt gerai, tik viena smulkmenėlė, aš pats ją ten dėjau, o tai jau daug pasako