Apie skydelius ir kilometražą - nupirktoj silkėj nesisuka kilometrai. TA praeita prieš pora mėn, fiksuotas kilometražas. Pirkimo/pardavimo sutartyje nurodžiau tą patį užstrigusį skaičių.
Pakeisiu dabar skydelį su mažesniu kilometražu. Eisiu sekančią TA arba pardavinėsiu mašiną (kas yra labiau tikėtina) ir ką rašyt į sutartį? Areštuos mane už ridos atsukinėjimą silkei?
nezinau kaip dabar, bet pavasari kai ejau TA, (ir nutiko, tos problemos, del kuriu silke pateko pas tavo broli), tai as skydeli irgi pakeites buvau. Ant senojo skydelio buvo apie 400k, ankstesneje TA irgi buvo uzrasytas 340k kilometrazas. Isidejau skydeli su 180k tai kai TA surasinejo viska, as jiems sakau: "ar cia butina rasyt jums ta kilometraza? juk vis vien jis bele zino koks, gal net milijonas. As skydeli pakeiciau, net nezinau kokia rida uzrasyt, gal jau net milijonas ten. O dar motoras keistas, ir neaisku kiek jis prabeges."
tai man atsake, kad jiems tas pats, ner skirtumo. Nieko cia nebus, masina sena. Tai sueis viskas.
speju, kad ir tau nieko nebus. Atsizvelgs, kad seniena, dar su mechaniniais rodmenimis, kurie uzstringa ir t.t.