Reikia pagalbos žmonės
Žodžiu mano silkė dabar stovi daugiau nei važiuoja tai noriu vieną slieką kažkaip pagaut... Žodžiu silkė kartais nesikuria
Nežinau kada ir nuo ko, niekaip nepagaunu, kartais kai atvėsta oras lauke, kartais kai būna karštas variklis, kartais kai šaltas... Esme ta kad starteris visiškai tuščiai suka, net nebando griebt, o po kiek laiko ateini, pabandai ir iš puses pasukimo burbt ir eina
Įtariu kad koks dujų perjungimo mygtukas gal neduoda kontakto, jau turiu kitą, reikės bandyt pasikeist. Na o toliau einant po kapotu radau keletą dalykų kurie man neaiškūs ir čia noriu paklausti. Variklio pačiam gale, prie galvos radau ant laidų kabantį kažkokį kaip suprantu temperatūrinį daviklį, jis kažkur turi būti prisuktas, bet aš nerandu kur. Jo kodas: 034 919 369 A ir foto:
Toliau dar radau vieną vakuumo šlangutę, ji buvo užkišta už gofros, bet niekur nepajungta. Tai taip pat norėčiau paklausti kur ji turi jungtis, nes neatrandu to galo kur prie gofros. Nuotraukoj pažymejau rodykle iš kur išeina vienas galas
Variklis: 2,0 85kw KP