Prisijungsiu. Šiaip tai gan nerimtas bėdas pavardinai Lucifer. Stabdžiai huinia, tik reikia daryt viską iš karto. Man you know who padarė visus stabdžių vamzdelius ir sudėjo naujas šlangas per vie kartą ir kainavo gal keli šimtai viso labo, nepamenu. Varikliai irgi pasidaro. Elektra iki tam tikros ribos irgi. Važiuokle irgi juokas.
Realiai bėdos yra tada kai auto viskas lavonas, kai reik daryt viską, kai nėra kėbulo arba kai nėra detalių gauti.
Šiaip labai svarbu kartais pakeisti požiūrį.
Nerimtos, tiesiog tu pusiau restauracija darei, o as ekplotavau silke, man vaziuoti su ja reikejo, todel musu remontai remontams nelygus. Aisku pamirsai kad ju amzius jau toks, ir kartais sugalvojes pakeisti sabdziu slangute esi priverstas keisti vamzdeli, nes tik pamanykit atsukant susisuko vamzdelis kaip popierinis
Visa esme kad silkei reikia jau pilna restauracija daryti, tvarkyti visus galus kapitaliai, o tai jau pasidaro rimtas reikalas
Aisku viskas pasidaro, juk zmogus ja ir sukure, bet viskam reikia laiko ir kruvos pingu, todel nematau kame cia chunia kai reikia tokius pinigus i kokia 2.2 automata ar 2.3 eiline silke su 4 skilem kisti vien tik tam kad tureti silke?
Realiai bedos nera jei neturi silkes, nes silke jau seniai pilnamete, todel jau viskam atejes laikas. Lavonas ar ne nezinau kaip nusakyti, man nelavonas yra sveiku kebulu, toliau labai norint galima daug ka atleisti, bet vistiek tam kuris kokia nesenesne nei 10 metu Audi vairuoja duok pavazineti koki menesi, prasukti kokius 2000km ir tada paklausk lavonas silke ar ne
man skaudu buvo isgirsti pries 5 metus tiesiai i akis pasakytus zodzius "Graziai tavo silke atrodo, bet vistiek moraliskai pasenusi"
Taip, tu teisus, svarbu tikrai pakeisti poziuri, kad egzistuoja tik silke, kad naujesne Audi nelimpa, kad naujesniu detales brangesnes, kad naujesnes dazniau genda, kad silke dar galima eksplotuoti kasdien, kad... Net tokia juokinga sitacija galvoj susisuko:
Antra puse silkes savininkui:
-Ryt reiketu iki mano teviskes nuvaziuoti...
-Sakai ryt pavaziuoti? Na gerai einu tada iki garazo.