Pagal mane, tai kampai akivaizdžiai gal niekuo ir nesiskiria, bet pats stiklas ir tas raudonamas tai galbūt..
Vycka, bet tu tai rimtai į neviltį nuėjęs.. žmonės dar ne to randa. Kad skelbimas neįdėtas koks, tai nereiškia, kad jų niekas neturi. Galiu iš kito šono pasakyt. Renku seną mašiną, kuriai jau 41 metai, ieškau variklio. Vis su tėvu kalbėjom, tėvas palauk tu varianto, rasim naują variklį. Aš galvojau, sapalioja, tą variklį rast ten šansų prie nulio.. Jau buvau ten krūvą tų donorų papigiai radęs su reikiamais varikliais. Ir vieną dien žiū vaikinukas FB parašė, kad turi parduot ten mašiną visa. Nu aš jam parašau, sukalbam. Sakau man neesmė kėbulas ir dokumentai, man variklio tik gero reikia. Jis iš kart: "tai aš turiu naują, nė kart nenaudotą". Va ir pavyzdys kaip su tais stopais. Po to savo kitam oldtimeriui mocui ieškojau tikrai retų veidrodėlių, ten šansas rast tai nežinau koks buvo. Įdėjau skelbimą, žmogus susisiekė, yra veidrodėliai. Užvedžiau bereiškmę diskusiją, bet jau tas žinutes tavo tai neįdomu darosi skaityt..