Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100/200 pokalbiai  (Skaityta 1246891 kartus)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100/200 pokalbiai
« Atsakymas #11550: 2011 Liepos 10, 16:01:42 »
o jo ten su kokiu oblium nereikes davedinet iki teisingo vaizdo?  :D cia as apie tarpus ir pan.
sprendžiant iš visų kitų iš jo pirktų prekių tai neturėtų taip būti....
siaip jau pas pazystamus lietuvius butu galima sparnus susiorganizuot is fiberglass uz kokius ~800lt abu. bet itariu mazai kam cia idomu :V
net labai įdomu, žinai ką nors kas tuom užsiima ? čia kažkada kalba buvo užėjusi, tai B4 kapoto kaina ~1200lt  
idomu butu sužinot kas padarytu karbonini kapota ir man ;)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11551: 2011 Liepos 10, 18:40:28 »
turit gal kas tokias visas 4 plastmases? http://www.hitchhouseusa.com/images/visor.jpg
geras daiktas sitie deflektoriai as ir noreciau tik ju nera pilnilietuvos  kampai  reikia uzsisakyt lygtais pardej gal dar aleksote turgui reikia paklaust draugo jis kazkaip ant civico gavo gerus

tai va būtent, kad geras daiktas. Ant kitos mašinos turiu, tai labai praverčia, o vat ant audi nerandu :( Kažkada aleksote klausinėjau, tai neturėjo niekas

pilnas turgus pas mus klaipedoje ju,bet silkei tik ant priekiniu langu ju yra o ant galiniu niera,nzn gal nuo c4 tinka galinei.o det tik ant prekio negrazu pas mane jau buvo tokie.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11552: 2011 Liepos 10, 23:35:55 »
o nafik tas karboninis?  8:8 ir dar ant silkiaus  :D
Gedi, nieks neuzsiimineja SIAIP SAU silkiu sparnu gamyba. Tiesiog jei pavyktu surinkti daugiau zmoniu - butu galima kalbet konkreciau - vietu, kur galetu pagaminti,zinau pora. Kaip gautusi su kokybe galutiniame rezultate (nes sparnas biski mandras) - cia jau nei pats nezinau  (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11553: 2011 Liepos 10, 23:43:59 »
na kodėl, kur užsiiminėja 'ŠIAIP SAU' mes juk visi žinome  :D , bet žmonės norėtų paremti Lietuvos gamintoją  :)
o tas B4 juk ir ne šiaip sau buvo pagamintas, buvo užsakymas - buvo ir darbas atliktas.
žinoma aš suprantu, kad kuo daugiau susirinktų vienu metu perkančių tuo pigiau būtų, bet deja yra kaip yra, ir tokios dienos galima aplamai nesulaukti, dėl to pradžiai ir domina kiek kainuotų pagaminti po 1 vnt. abiejom pusėm, nes pvz aš šiuo metu esu 'pastatytas' prieš dilemą vėl žaisti su turimais originaliais ar veltis į fiber glass avantiūrą  ;)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11554: 2011 Liepos 11, 00:12:52 »
aaaa :-] as ir uzsikabliavau su tais sparnais is carbono beskaitydamas jusu postus :D
bendradarbis tuom uzsiimineja,reiks ritoj su juo pasneket gal iseis ,kad padarytu ant mano silkiaus :D
kazin durnai atroditu karboninei sparnai nulakuoti ,ne masinos spalvos  taip kaip ant jdm civicu buna :-] :-] :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11555: 2011 Liepos 11, 03:50:43 »
aaaa :-] as ir uzsikabliavau su tais sparnais is carbono beskaitydamas jusu postus :D
bendradarbis tuom uzsiimineja,reiks ritoj su juo pasneket gal iseis ,kad padarytu ant mano silkiaus :D
kazin durnai atroditu karboninei sparnai nulakuoti ,ne masinos spalvos  taip kaip ant jdm civicu buna :-] :-] :D
labai durnai (+)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11556: 2011 Liepos 11, 08:20:46 »
siaip apie sparnus mes snekejom is stiklo pluosto :D

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11557: 2011 Liepos 12, 18:58:43 »
Gal zinote kur reiktu kreiptis norint nustatyt gedimus ir operatyviai juos pasalint, ne aklai keiciant viska naujomis detalemis kaip daugelyje servizu padaromos isvados... Jau igriso, problemos, nesugebu pats susitvarkyti, nes galva neisnesa kokios gali but priezastys ir nuo ko pradet viska tikrint. I servizus nevaziuoju, ten pamate mano senute audi sako tokiom neturim irangos gedimams nustatyt ir pan... Gal yra forume gabiu zmoniu kurie perprate tokius variklius ir be problemu sugeba nustatyt kokias dalis reikia keist naujom ir pan... Is sroto jum daliu netempsiu, jei rasim pirksim naujas. Atsibodo man ja keikt o ir i kita keist nenoriu.
Auto info: 2.2 turbo quattro, 121kw benzinas, 89m. Galiu patikinti is anksto, niekas neburta, viskas absoliuciai originalu, jokie auksarankiai nagu nekise. Tikiuosi forume atsiras gabiu zmoniu :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11558: 2011 Liepos 12, 19:08:39 »
Bandyk kreiptis į vienzo3b, o jei Kaune tai gal į 4.2 servisą.
Be to kokia problema?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11559: 2011 Liepos 12, 20:12:59 »
problema tokia kad po ilgesnio pastovejimo kuriasi tragiskai, uzsikurus apsipila visa dumais ir nedirba, ziauriai smirda benzinu. Su seskampiu prie krabo pamazinau kuro misini, ne taip pilasi dumais, taciau nepriima gazo ir labai purtosi variklis, purtosi ir siuo metu, bet kai uzsiles variklis, bent gaza truputi priima, rimciau paspaudus tamposi. Atjungiau laisvos eigos voztuva, nes su juo vaziuoti visiskai neimanoma, apsukas suderinus viskas buna gerai, bet tik paspaudus gaza ir atleidus, apsukos letai kreta ir laikosi apie 1,5 - 2 tukst rpm. O ir benza ryja kibirais, vietoj malantis ne maziau 20 ltr 100 km. Tepalo nerija, turbina i kolektoriu taip pat tepalo nevaro. Rusisko benzo nepilu. Beje, laisvos eigos voztuva praploviau benzu, jis veikia, taciau neaisku ar gerai veikia. Viska vardijant gaunasi balaganas ir kogero sunku suprasti reik visa tai pamatyt ;) Galvojau pats bandytis diagnostika darytis, Domas buvo nukreipes i kazkoki tinklapi kur angliskai viskas aprasyta, nelabai supratau kokia ten turi but veiksmu eiga, bandziau isigilint, bet visvien nieko gero. O ir nlb suvokiu kaip butent ivardijamas variklis kuris pas mane, ten kur skaiciau vien apie dvisotkes aprasyta, o pas mane simtine, nzn kokia tai itaka turi ar ne.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11560: 2011 Liepos 12, 20:24:36 »
problema tokia kad po ilgesnio pastovejimo kuriasi tragiskai, uzsikurus apsipila visa dumais ir nedirba, ziauriai smirda benzinu. Su seskampiu prie krabo pamazinau kuro misini, ne taip pilasi dumais, taciau nepriima gazo ir labai purtosi variklis, purtosi ir siuo metu, bet kai uzsiles variklis, bent gaza truputi priima, rimciau paspaudus tamposi. Atjungiau laisvos eigos voztuva, nes su juo vaziuoti visiskai neimanoma, apsukas suderinus viskas buna gerai, bet tik paspaudus gaza ir atleidus, apsukos letai kreta ir laikosi apie 1,5 - 2 tukst rpm. O ir benza ryja kibirais, vietoj malantis ne maziau 20 ltr 100 km. Tepalo nerija, turbina i kolektoriu taip pat tepalo nevaro. Rusisko benzo nepilu. Beje, laisvos eigos voztuva praploviau benzu, jis veikia, taciau neaisku ar gerai veikia. Viska vardijant gaunasi balaganas ir kogero sunku suprasti reik visa tai pamatyt ;) Galvojau pats bandytis diagnostika darytis, Domas buvo nukreipes i kazkoki tinklapi kur angliskai viskas aprasyta, nelabai supratau kokia ten turi but veiksmu eiga, bandziau isigilint, bet visvien nieko gero. O ir nlb suvokiu kaip butent ivardijamas variklis kuris pas mane, ten kur skaiciau vien apie dvisotkes aprasyta, o pas mane simtine, nzn kokia tai itaka turi ar ne.
visa diagnostika tavo masinai yra sureguliuoti benzino co, tada jei nepades galima kazka ziureti toliau, kaip kiauri alsuokliai ir pan

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11561: 2011 Liepos 12, 20:46:49 »
Tribute, ar buvai kaune pas Stanislova is sporto klubo "Ziedas"?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11562: 2011 Liepos 12, 20:47:33 »
Taj tas co ir reguliuojasi tuo seskampiu argi ne? neimanoma nustatyti taip kad bent zmoniskai dirbtu, suprantu kad reikia atlikt matavimus, bet taj bent eitu nustatyt pusetinai, o siuo metu suk kur nori, vistiek purtosi saudo ir t.t... Saudo tai sakyciau liesas misinis, pariebinus misini apsipila dumais visiskai... Del alsuoklio taj tikrinau, netrodo kiauras, guma tik patezus nuo laiko. pas mane temperatura pradeda rodyt tik atsidarius termostatui, galvojau taj daug itakos turi nedarbui, bet greitu laiku daviklis bus pakeistas, aisku lb abejoju kad tai duos kazkokiu pastebimu rezultatu.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11563: 2011 Liepos 12, 20:51:31 »
Tribute, ar buvai kaune pas Stanislova is sporto klubo "Ziedas"?
Nebuvau Domai, jei gali kokius kontaktus imesk jei turi. Jau domėjausi apie jį, blogų atsiliepimu nepastebėta :) teks arba pas ji vaziuot arba i 4.2 serviza, neapsisprendziu kur geriau, o geriau butu pas zmogu kuris specializuojasi butent tokiu senu kledaru srityje :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11564: 2011 Liepos 12, 21:06:29 »
Stanislovo diagnostika brangi, 60-70lt, kartais ima uzstata 20lt, laiko dazniausiai turi tik kita diena, varikliu su dujom netiikrina.
8 678 259 59

Ne prie kompo esu, tai neparaysiu adreso, siaip netoli kreves ir garazu gatviu sankryzos, tiksliai namo nr nerodo per telefona, susirask pagal koordinates 54.5524 E, 29.5942 N

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11565: 2011 Liepos 12, 21:13:32 »
normali ta kaina, svarbu pavyktu atvest ja i prota, nes jau nervina ir kartu gaila kad taip negraziai ji dirba :V Aciu Domai  :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11566: 2011 Liepos 12, 22:42:15 »
as bent jau neesu mates ir girdejes didesnio 10vT santechnikos guru nei Ramunas aka vienzo :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11567: 2011 Liepos 12, 22:52:38 »
Taj tas co ir reguliuojasi tuo seskampiu argi ne? neimanoma nustatyti taip kad bent zmoniskai dirbtu, suprantu kad reikia atlikt matavimus, bet taj bent eitu nustatyt pusetinai, o siuo metu suk kur nori, vistiek purtosi saudo ir t.t... Saudo tai sakyciau liesas misinis, pariebinus misini apsipila dumais visiskai... Del alsuoklio taj tikrinau, netrodo kiauras, guma tik patezus nuo laiko. pas mane temperatura pradeda rodyt tik atsidarius termostatui, galvojau taj daug itakos turi nedarbui, bet greitu laiku daviklis bus pakeistas, aisku lb abejoju kad tai duos kazkokiu pastebimu rezultatu.
na nevisada pavyksta is akies viska sureguliuoti, dar degimas reguliuojasi, reikia gyvai matyti varikli kas ten su juo darosi, krabe yra dar slegio reguliatorius ir t.t. zodziu nafik tie krabai  :D

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11568: 2011 Liepos 12, 23:23:20 »
 o tai bent slegis sistmoj yra, gal slegiu reguliatoriuj amen?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11569: 2011 Liepos 13, 10:16:29 »
as bent jau neesu mates ir girdejes didesnio 10vT santechnikos guru nei Ramunas aka vienzo :)
:D
arba pigesnis servisas http://www.sjmautotechnik.com

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11570: 2011 Liepos 13, 10:20:11 »
kaip suprantu pas tave mc2, tai jai reikės turiu krabą nuo savo silkes, važiavo tikrai gerai  (+)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11571: 2011 Liepos 13, 10:55:07 »
na naudojantis situo reikia noret pasipYst :D

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11572: 2011 Liepos 13, 11:34:22 »

:-] :-] :-] visdar tikit, kad nuo rusiško benzo atsiranda problemos? mano jau du metai, kaip praktiškai nemačius kuro iš lt degalinių. Ant standarto nesijaučia visiškai jokio skirtumo ar rusiškas ar iš lt, išskyrus kainą. Kur baką užpildyt užtenka ~170-180lt, o kur ~380lt  :P

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11573: 2011 Liepos 13, 11:35:33 »
na naudojantis situo reikia noret pasipYst :D

Po to bus taip :D
http://www.youtube.com/watch?v=1X14aiOWelY

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11574: 2011 Liepos 13, 12:56:27 »
Sveiki, reikia pagalbos ar patarimų. Buvo nulūžęs vienos pusės sėdynės varžtas, pragręžiau, prasriegiau, įsukau naują varžtą, bet dabar sėdynė kaip įkalta, atsilošt visai neatsilošia, užsiverst irgi neužsiverčia, vaikšto į viena ir į kita pusę gal pora centimetrų. Atsukus ta varžtą niekas nesikeičia. Viena pusė veikia normaliai, o kita atlošinėjant stumiasi į priekį kažkodėl, laužia... Atrodo, jog dantratukuose būtų kas įstrigęs, bet kad ten viskas užvirinta, neina prieit, išsiardyt. Gal kam panašiai buvo, ką daryt?