Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100/200 pokalbiai  (Skaityta 1282239 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Audi 100/200 pokalbiai
« Atsakymas #9800: 2010 Gruodžio 20, 16:14:01 »
Butent 4runner tinka tik lengvai bekelei,  isbandytas simta kartu sitas daigtas. Prosvaisa, tiltu eiga, pazemintas begis, LSD blokiruote gale, viskas dauoda didesni pravazuma. Butu 100% prieki ir gale blokiruotes galetume sakyt TIKRAS dzipas, bet kiek tokiu vazineja, pas kuriuos viskas blokuojasi? O tavo poziures del tiltu iskreiptas, vientisas tiltas tiesiog patikimesnis, duoda galimybe liftinti iki begalybes, blokuoti reduktoriu, ko neleistu paprasta pakaba.

del visu tavo isvardintu priezasciu toks ir yra mano poziuris ir jis tikrai neiskreiptas, nes visureigis su sakem tinkamas tik sniego pusnim pastumdyt, o rimtoj pelkei jis bejegis.
o dabar pasakyk kas turi abu nedalomus? Zinau Patroli, kas dar?

visi tikri senieji visureigiai. Patrolis, TLC, jeep cheroke, suzuki samurai, uaz visi modeliai, daihatsu rocky, chevrolet blazer, na ir desertui Volvo C303. taip pat buvo austru technikos stebuklas Pizhauer su man nesuprantama pakabos sistema. taip pat esu mates karines technikos, kur stovi tiltas viduri masinos ir 4 kardanai perduoda sukimo momenta i kiekviena rata atskirai.
Tarp kitko jei jau kaip tu sakai "tikras dzipas" tai man su nepriklausoma pakaba atrodytu zymiai rimciau nei su nedalomais tiltais (h)

rezultatai kalba patys uz save. kad ir youtubei paziurek ka sugeba technika su rimtais tiltais o ka su sakemis.
Tu turbut nemates ka padaro su nepriklausoma pakaba :D O tai yra nebutinai sakes. Naudojant tilta visada susivercia abu ratai, o tai leidzia prarasti sukibima ratui kuris suverstas. Nepriklausomoje pakaboje vienas ratas gali belenkiek buti suverstas, o kitas vistiek remsis i danga visa plokstuma.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91