Taigi taigi. Šiandien važiuoju ir pasportuot užsimaniau

Tik va kažko nesisekė, o kompas 1,4 bar max rodė. Primena avarinį rėžimą, galvoju bus dėl tos 4442 klaidos. Reiks taisytis, susinervinau. Paskui atsidariau kapotą (dar ne iki galo susitvarkęs langų apiplovimą buvau), ir ką matau...Ogi fiškutė nepajungta į tą n75 vožtuvą.

Tvarkydamas langų apiplovimą atjungiau ir pamiršau pajungt. Èia pusnatros savaitės taip važiavau, kažkaip netraukė, dabar pasijungiau - koks žvėris zylas pasidarė

Nu gėda buvo prieš save ir prieš kitus, bet va sužioplinau
Beje, tuo metu, manau kai važinėjau atsijungęs tą vožtuvą, dažnai važiuojant sumirksėdavo engine checkas - labai trumpai. Pradžioj galvojau kad pavargęs po darbo ir man jau akyse mirksi, bet paskui įsitikinau kad tikrai. Šiek tiek važinėjau po pajungimo atgal, lyg to ir nesimatė, nekreipiau per daug dėmesio, bet lyg dažniausiai pastebedavau kai jau sumirksi, juolab dabar naktį važinėjau, tai manau kad dingo. sjmautotechnik sako, kad tos 4442 klaidos simptomai yra misfire, na aš to nelabai jausdavau - ar galėjo tie mirktelėjimai indikuoti būtent tuos misfirinimus? Keista, jis sumirksėdavo labai netikėtai, pvz kruizinant mieste ant 2200rpm, ramiai, negazuojant.