Matai tu cia primetineji viska daug maz ir padarai is to isvadas, bet esme tame, kad realybeje patikrinta yra tai, jog v8 nupurto 20v (kai abi paprastos), tuo labiau kad ir s4 2.2 turbo yra gavusiu. Ir dar pasidare idomu koks 20v svoris? Nesupyk tik hania kad taviske kaip pavizdi paemiau, bus idomu sustot su tavim prie starto dabar.
O cia dar visai kitas dalykas: matau cia visiems prilipo 20v a200 vadinti zylu, kas mano manimu ne prie ko, nes kiek zinau kad ZIL sunkvezimis turejo dvieju variantu motorus: vienaeili 6 cilindru atmosferini ir v8 atmosferini su 90laipsniu kampu tarp stumokliniu lygiai kaip v8, del to kazkada su draugu, dar seniai kai dar forume nesilankiau, savas v8 zylais buvome pavadine, nes net panasu (man sirdi dziuginanti) v8 garsa ZIL sunkvezimis skleidzia. Del sito dalyko neuzpykite cia tik mano nuomone bet nelimpa toks pavadinimas. Apie silkes neiileistarankes rankenas, kad kazkas buvo pavadines zylinem, tai manau tikrai panasu. Gal kas paaiskins kuo panasi i zyla a200 20v?