2.3 motoras simtine 88m pas mane.Visur eina dujos,bet reduktorius nepraleidzia.Kame beda,net nenumanau.
taigi jau sakiau
issisuk voztuva reduktoriuj pravalyk, po to apacioj reduktoriaus yra varztas, atsuk isleisk nesvarumus, po to jei niekas nepasikeis suk viena is 2 reguliavimo varztu pries laikrodzio rodykle nusiemes slanga nuo reduktoriaus,(kuri i varikli eina, kad matytum, kada eis dujos) ir pajunges + - kad voztuvai atsidare butu ir tada turi pradet eit dujos, jei issuksi abu varztus vos ne iki galo ir nieko nebus tai varyk kas uzsiima dujom
Apie koki tu voztuva reduktoriuje kalbi??? Jei apie ta voztuva su magnetu ir kur +ir- yra,buvau issukes as ji is reduktoriaus,darinejasi jis.O gal dar koks yra viduje?Ar imanoma paciam ta reduktoriu issiardyti ir pravalyti,nera sudetinga? Isleidimo varzto pas manes nera,2 karta duju.
Reduktoriui nera voztuvu, pas tave is viso 2 voztuvai turi buti vienas uz duju padavimo slangeles kitas ant reduktoriau, is kokio miesto esi?
Abu voztuvus tikrinau.Meginsiu ardyti reduktoriu,imanoma kad ten kasnors uzsikimso? Pats esu is siauliu.
Butum is sostines gal uzmesciau aki, o reduktorius neapsala? Dujos teisingai istatytos?
Pirma ka darai pasiziuri ar paduoda dujas is baliono iki reduktoriaus, veliau pasiziuri ar teisingai pajungtos jos paziurek ar yra registras taip vadinamas tarp maisytuvo ir reduktoriaus, varztas kuris reguliuoja padavima jei nera tai nesveikai dujas varo
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
, beto anksciau vaziavo ant duju? Jei abu veikia tada isleisk kondensata is reduktoriaus perjunk i duju rezima ir vesk o kokio draugo paprasyk kad atjunginetu ir ijunginetu voztuva ta kur ant reguktoriaus jei toks eksperimentas nepades rink reduktoriu. Tingejau skaityti vaziavo seniau ant duju ar ne?