tai kam ta silke jei nesmaugt
nu cia ilga ceremonija su ja tai purkstukus idejau kitus is melynos tikrinau gerai purskia nestringa nu tas ekspertas elektrikas jis ziurejo tas kibirkstis sako mazu ta knisa prota jam kilo itarimas kad silpnoka nezinau jaip ten turi but bet kiek susidures arba skelia arba ne bet zvakes baltos visos dirba kuras dega nezinau kur cia paslaptis as cia tokiu motoru neturejes silkes anksciu bet kiek forume skaitydavau daug kam cia kile kaprizu su sitais mc varikliais
aš tą silkę išvis pirkau tik dėl bako ir man mažiausiai rūpėjo koks ten variklis

galvojau, kad atitarnaus metus ir eis į metalą, bet paskui kažkaip po biški po biški ir pradėjau kišt pinigus, blizgint ir t.t.

man betkuri mašina gali daugiau 130km.h nevažiuot. Svarbu kaip iki 100 važiuoja, o toliau dzin
Žvakės baltos negali būt

reiškia permažai kuro. Turi būt kakavos spalvos. Jei baltos, tai mišinį atreguliuokit atgal. Ta mėlyna tavo ne turbo? Pasiimk iš manęs purkštukus nuo turbo, gal nuo paprastos silkės nelabai tinka jie vistik

tik tiek, kad tie purkštukai lašėdavo ir paskui sunkiai kurdavosi. Todėl ir keičiau juos į tuos, kur iš tavęs pirkau. Bet tie purkštukai dabar guli jau kokie 2-3 metai, tai gal ir irgi strigtelėje bus jau, bet prasipūsi, praplausi, pabandymui užteks.