Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100/200 pokalbiai  (Skaityta 1314625 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100/200 pokalbiai
« Atsakymas #20325: 2017 Birželio 07, 14:41:33 »
pvz kolaboruotis su manim nes šnd užsakinėsiu greičiausiai ;)

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20326: 2017 Birželio 07, 18:33:36 »
pvz kolaboruotis su manim nes šnd užsakinėsiu greičiausiai ;)
kodėl ne jei po to man pasiųstum kai gautum :D :D dar ir ūsams klipsų kokį 10 vnt paimčiau

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20327: 2017 Birželio 07, 22:41:13 »
į pm, tiksliai kodais ir kiekiais.

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20328: 2017 Birželio 09, 20:35:48 »
Toks klausimėlis, ar kas nors bandėt restauruotus priekinių šakių šarnyrus? Kokie atsiliepimai? Sako žymiai ilgiau laiko nei bet kurio gamintojo neoriginalas. :D Apsižiūrėjau, kad rinkoj jau nieko gero nebelikę. Net ir koks brangesnis variantas kaip  RTS'as abejoju ar laikys pakankamai ilgai. O kaina, net ir už savikainą, neatitinka kokybės.
Dalykas, tas, kad pradėjo kažkas stuksent ir girgždėt vairuotojo pusėj. Pagal viską, tik šarnyras gali būti. Tuo labiau, kad lyg ir jaučiasi laisvumas per 1mm kažkur kiek be keltuvo sugebėjau išklibint  :think: Šakės originalios dar stovi, tai stebuklas, kad tiek metų išlaikė tie šarnyrai.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20329: 2017 Birželio 09, 20:59:30 »
Toks klausimėlis, ar kas nors bandėt restauruotus priekinių šakių šarnyrus? Kokie atsiliepimai? Sako žymiai ilgiau laiko nei bet kurio gamintojo neoriginalas. :D Apsižiūrėjau, kad rinkoj jau nieko gero nebelikę. Net ir koks brangesnis variantas kaip  RTS'as abejoju ar laikys pakankamai ilgai. O kaina, net ir už savikainą, neatitinka kokybės.
Dalykas, tas, kad pradėjo kažkas stuksent ir girgždėt vairuotojo pusėj. Pagal viską, tik šarnyras gali būti. Tuo labiau, kad lyg ir jaučiasi laisvumas per 1mm kažkur kiek be keltuvo sugebėjau išklibint  :think: Šakės originalios dar stovi, tai stebuklas, kad tiek metų išlaikė tie šarnyrai.

savo restauravau prieš kokius 6 metus. Dvi technikines praėjo ir tikrai neklibėjo, dabar nežinau. Bet prieš gerus metus kai keičiau guolį priekinį ir buvau visą stakaną išėmęs, tai dar standžiai šarnyras stovėjo. Važinėjau su r17 ratais. O kainos irgi tokios, kad labiau apsimoka restauruot, nei naujas pirkt. Kaiptik bmw šakes restauravau, tai ten po du šarnyrus stovi, tai už abi šakes 50e palikau. Kai viena pigiausia nauja ~100e

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20330: 2017 Birželio 09, 21:30:27 »
savo restauravau prieš kokius 6 metus. Dvi technikines praėjo ir tikrai neklibėjo, dabar nežinau. Bet prieš gerus metus kai keičiau guolį priekinį ir buvau visą stakaną išėmęs, tai dar standžiai šarnyras stovėjo. Važinėjau su r17 ratais. O kainos irgi tokios, kad labiau apsimoka restauruot, nei naujas pirkt. Kaiptik bmw šakes restauravau, tai ten po du šarnyrus stovi, tai už abi šakes 50e palikau. Kai viena pigiausia nauja ~100e
Turbūt restauruot protingiausia būtų :) Beje kaip ten su restauravimo technika, kurios ieškot?: vieni girdėjau išvalcuoja, apvirina obuolį, vėl aptekina, kiti pragręžia ir prileidžia skysto plastiko, dar kiti chaltūrščikai įkaitina originalią plastiko įvorę ir ji pradėjusi lydytis vėl standžiai apspaudžia...
Ir dar girdėjau, kad restauruoti neoriginalūs ilgai nelaiko. Norėtųsi nunešt iš kitos nenaudojamos silkės išimtas šakes, bet jos ne originalios jau. Taip nereikėtų laikyti išardytą mašiną, nes reikia važinėti su ja

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20331: 2017 Birželio 09, 23:01:08 »
Turbūt restauruot protingiausia būtų :) Beje kaip ten su restauravimo technika, kurios ieškot?: vieni girdėjau išvalcuoja, apvirina obuolį, vėl aptekina, kiti pragręžia ir prileidžia skysto plastiko, dar kiti chaltūrščikai įkaitina originalią plastiko įvorę ir ji pradėjusi lydytis vėl standžiai apspaudžia...
Ir dar girdėjau, kad restauruoti neoriginalūs ilgai nelaiko. Norėtųsi nunešt iš kitos nenaudojamos silkės išimtas šakes, bet jos ne originalios jau. Taip nereikėtų laikyti išardytą mašiną, nes reikia važinėti su ja

dėl technikos nežinau, bet girdėjęs, kad kiti labai kietai padaro, tai paskui ir vairas sunkiai sukasi ir šiaip kiečiau viskas. Aš vežiau pas meistrą, kur kolkas vien tik geri atsiliepimai apie jį. Mačiau, kad kažkas daryta iš kito galo ir dabar užtepta kažkuo panašiu į stiklo klijus. Tai greičiausiai, kad buvo gręžta, viskas išplauta ir privaryta plastiko.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20332: 2017 Birželio 10, 08:44:15 »
Nematęs aš dar tokių stebukladarių kur tokias nesąmones darytų. Kiek kartų darė, tai išpresuoja šarnyrą, jei reikia keičia šarnyro pirštą, jei ne tai tik pakeičia įvores šarnyro, sutepa ir vėl užvalcuoja viską atgal  ;)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20333: 2017 Birželio 10, 12:06:32 »
na taip, man normaliai padare.

pas mane 19mm tai nupirkti nera ka.

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20334: 2017 Birželio 10, 12:23:08 »
įvores man irgi keitė. Nu kuj žino kaip ten daryta, bet kad iš galo kažkas užtepta tai tikrai, o kas po tuo užtepimu, nežinau. Nesinori krapštyt ir žiūrėt :D Viską darė žmogus, kuris nemažai metų kaune, kažkokioj rimtoj restauravimo firmoj dirbo.

va, radau kaip atrodo restauravimas per kitą galą :D
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 10, 13:10:16 sukūrė vabalaz »

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20335: 2017 Birželio 19, 17:41:06 »
Vėl aš  :-] situacija tokia - pastovėjusi ilgiau tiesioginiuose saulės spinduliuose silkė nenori lengvai užsivest. Reikia ilgai zulint starteriu. Arba pasukt kažkiek, sustot ir iš antro karto suktelėjus iš karto užsiveda :) užgesinus vėl užsiveda irgi lengvai. Taip pat jei stovėjus garaže, ar kur pavėsy, vedasi irgi be problemų. :D kas čia per mistika? Pirma mintis buvo gal koks paleidimo purkštukas nesuveikia dėl įšilusio daviklio. Arba kuro filtras... Bet kodėl pavykis užvest po to vedasi gerai

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20336: 2017 Birželio 22, 22:56:05 »
benzo/duju jungiklis. kokius laidukus sujungti kad butu tiesiogiai ant benzo ? nes laidukai paluzineja, norisi susijungti tiesiai

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20337: 2017 Birželio 23, 00:18:08 »
Atsidarai saugiklių dėžę po kapotu, pažiūri kuri yra kraftsofspumpe... rėlė, pamatai į ją atvestą noriginalų laidą. Ištraukęs tą rėlę matai, kad viena relės koja užlenkta ir į ją pajungtas tas laidas. Numauni tą laidą, atlenki koją atgal įstatai rėlę atgal ir nieko nebereikės jungti.
Jei stovi Stop KE, tada jau taip neišeis  ;)

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20338: 2017 Birželio 28, 11:39:32 »
Kaip ten yra su tom galvos tarpinėm? Rinkausi tarpinę, bet radau keistą dalyką. Užsakytos Reinz (61-28265-00) tarpinės cilindrų skylių skersmuo 82mm, o kitų gamintojų (Erling, Ajusa ir t.t.) - 82,7mm. Parinkta pagal OEM kodą, rodo kaip 100 proc. analogą.
Plius, ant Reinz tarpinės išspaustas užrašas TURBO. Įdomu tiktų man ta tarpinė, ar ne? Viskas kuo skiriasi nuo likusių, tai 0,7mm mažesnis cilindro skylės skersmuo. Nebus tarpinė išlindusi kažkiek į degimo kamerą?
P.s. Reinz galvos varžtai irgi kažkodėl 4mm trumpesni. Bent jau taip rašo aprašyme. Nors KU varikliui jie irgi rodo, kad tinka kartu su kitų gamintojų, kurių ilgis 96mm (reinz 92mm)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20339: 2017 Liepos 07, 12:22:41 »
kolegos,
pavažiuosiu aš su keraminiu diskeliu ir standartiniu diskatorium? :/ ar bus?
standartinės nelaiko, turiu du variantus, piktą organiką dėt, kuri laikys, tik neaišku kiek ilgai, ir kokią keramiką.

p.s. perku 240mm sudilusį diskelį nuo q ir FWD 100/200 facelift su turbovarikliais, kniedysime.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20340: 2017 Liepos 07, 19:22:29 »
Dezes velenux kaip bulkos? Pamirsk ta keramika daily carui.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pro

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20341: 2017 Liepos 08, 02:39:19 »
24 dantų, dont do būlkos, tai nežinau ;)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20342: 2017 Liepos 08, 16:18:25 »
Domai, tu nebuvai isidejes sankabos is Elite Motors, kur senis Kaune restauruodavo diskelius ir susveisdavo diskatoriu su smagraciu? Man tai laiko, jo daryta nors kiek as ten ir tevaziavau  :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20343: 2017 Liepos 09, 02:32:03 »
taip, 5 metus atvažinėjau, prieš metus sudeginau iki galo, laikė gerai kol nesudrožiau
tada nusitekinau smagratį, naują luk diksatorių, ir sachs racing naudotą diskelį, laikė gerai, bet prieš savaitę ir jį padegiau, susikloščius nepalankioms aplinkybėms. tai vat nežinau tiksliai ar jau nusukinėja, ar dar tik nusukinės. bet žinant kad tai aš, turėtų greit nuplyšti ;)

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20344: 2017 Liepos 22, 10:09:43 »
Pasidalinkit nuomone ir galbūt netgi patirtim :) Neapsisprendžiu, rizikuot pilt į baką valiklio įpurškimo sistemai, ar ne. Vieni sako, pilk drąsiai, kiti, kad neverta. Turiu įtarimą, kad krabo plundžeris nenusileidžia iki galo taip praleisdamas spaudimą į purkštukus. Dėl to užgesinus, motorą purkštukai, dar kelias valandas varva po truputį.
Galbūt geras valiklis padėtų, bet bijau, kad iš bako visas atitirpęs šlamštas gali nukeliaut į krabą ir tada bus mišios visam įpurškimui.

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20345: 2017 Liepos 22, 12:09:07 »
Pasidalinkit nuomone ir galbūt netgi patirtim :) Neapsisprendžiu, rizikuot pilt į baką valiklio įpurškimo sistemai, ar ne. Vieni sako, pilk drąsiai, kiti, kad neverta. Turiu įtarimą, kad krabo plundžeris nenusileidžia iki galo taip praleisdamas spaudimą į purkštukus. Dėl to užgesinus, motorą purkštukai, dar kelias valandas varva po truputį.
Galbūt geras valiklis padėtų, bet bijau, kad iš bako visas atitirpęs šlamštas gali nukeliaut į krabą ir tada bus mišios visam įpurškimui.

tai krabą išsiardyk ir išsivalyk. Nieko juk ten sudėtingo nėra. Aš kai buvau nupirkęs baką iš šroto, kuris lauke prabuvo ilgai, tai po kelių bakų benzino, sukėlė rūdis iš po tos plastmasės, kur siurblys statosi ir pavertė jas į miltus tokius. Tai užkimšo sistemą. Ėmiau baką, ploviau, tada purkštukus ploviau ir krabą išardęs buvau. Filtrą aišku keičiau ir dar paskui to ploviklio įpyliau. Ploviklis įtariu buvo tik pinigų išmetimas :D

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20346: 2017 Liepos 22, 12:57:12 »
tai krabą išsiardyk ir išsivalyk. Nieko juk ten sudėtingo nėra. Aš kai buvau nupirkęs baką iš šroto, kuris lauke prabuvo ilgai, tai po kelių bakų benzino, sukėlė rūdis iš po tos plastmasės, kur siurblys statosi ir pavertė jas į miltus tokius. Tai užkimšo sistemą. Ėmiau baką, ploviau, tada purkštukus ploviau ir krabą išardęs buvau. Filtrą aišku keičiau ir dar paskui to ploviklio įpyliau. Ploviklis įtariu buvo tik pinigų išmetimas :D
nežinau, ką ten matai nesudėtingo :D membrana ar kokie pavargę žiedeliai gali plyšti, ir išsireguliuoja. Plundžerį pastatyt teisingai taip pat sunku. Bijau likti visai be normalaus įpurškimo :D O jis man reikalingas. Benzu nemažai važiuoju. Galvoju, gal į kokį kibirą įmerkus siurblį plauti, kad nesujudint bako nuosėdų.
Šiaip ploviklį rimtesnį susiradau. Xado platina tokį maxiflush. Bet jau skelbiasi, kad profesionalus skystis ir tinka jetronic sistemoms

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20347: 2017 Liepos 22, 13:51:09 »
nežinau, ką ten matai nesudėtingo :D membrana ar kokie pavargę žiedeliai gali plyšti, ir išsireguliuoja. Plundžerį pastatyt teisingai taip pat sunku. Bijau likti visai be normalaus įpurškimo :D O jis man reikalingas. Benzu nemažai važiuoju. Galvoju, gal į kokį kibirą įmerkus siurblį plauti, kad nesujudint bako nuosėdų.
Šiaip ploviklį rimtesnį susiradau. Xado platina tokį maxiflush. Bet jau skelbiasi, kad profesionalus skystis ir tinka jetronic sistemoms

nu ką žinau, nieko sudėtingo ten neradau, kai ardžiau :D ir veikė kai surinkau :D kažkada ir bmw tds siurbliui reikėjo pakeist visas gumutes, tai visi prigasdino, kad sunku ir pan. Niekas neapsiėmė pakeist, tai pats bijojau pradėt, bet kai pradėjau, pakeičiau visas gumutes ir nesupratau kuri vieta turėjo būt bent kažkiek sudėtinga :D

o šiaip, jei jau bijai tų bako nuosėdų, tai nusiimk tą baką ir išsiplauk normaliai. Jei ne Q, tai ten išėmimas geros 15 min. Nusiimi baką, viduj atsileidi tą plastmasę, kur siurblys statosi ir paskui aukštu slėgiu išplauni. Arba nuveži į plovyklą, tai dar ir su chemija praplauna. Praplovimas kainuos kelis eurus, bet bent būsi ramus, kad pripylus pilną baką, nepradės plaut brudo nuo sienelių bako viršuj

Beje, o tikrai spaudimas purkštukuose turi dingt, kai užgesini mašiną? nes šiaip juk ir internete visiem mersam, poršam, audi ir kt. su krabais, dėl blogo kūrimosi liepia tikrintis purkštukų sandarumą, o ne krabo :V arba kažkaip nebuvau užmatęs

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20348: 2017 Liepos 22, 15:48:26 »
Beje, o tikrai spaudimas purkštukuose turi dingt, kai užgesini mašiną? nes šiaip juk ir internete visiem mersam, poršam, audi ir kt. su krabais, dėl blogo kūrimosi liepia tikrintis purkštukų sandarumą, o ne krabo :V arba kažkaip nebuvau užmatęs
slėgis purkštukams nedingsta visiškai, nes užsidarius jų magistralėms benzas lieka šlangutėse jei purkštukai neleidžia. Bet, matai, aš tokią išvadą padariau todėl, kad tie patys purkstukai sudėti į kitą silkę nevarva. O purkštukai iš šitos sudėti į kitą irgi pradeda varvėt.

Neprisijungęs samotomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20349: 2017 Liepos 22, 17:16:45 »
tai krabą išsiardyk ir išsivalyk. Nieko juk ten sudėtingo nėra.
O krabą pilnai išardęs buvai? Atskyrei abi dalis?