Galėjo prikirmyt žiedai, o ir tepalą reikėjo iškart pasikeist. Pas mane kai pirmą kartą tarpinė parėjo, tai atifryzo į tepalą neprivarė, bet pasikeičiau vistiek, o antrą kart kai jau paaiškėjo, kad galva, tai antifryzo koks litras į karterį subėgo. Tepalas kaip kakava pasidarė. Plovimo procedūra paprasta:
nusiperki porą tepalo filtrų, tepalo keitimui ir dar kokio pigaus porą litrų ir salerkos porą litrų. Išleidi seną tepalą, pakeiti filtrą ir supili sumaišyta tepalą su dyzeliu. Aš bandęs ir 3:1 ir 1:1, motorui nekenkia ir nieko nenutinka, slėgio ant laisvų sočiai, kompensatoriai nepradėjo braškėti. Supyles užkurimui ir palieki ant laisvų dirbti kol užšyla, po to jau išleidi, keiti filtrą ir normalų tepalą supili. Tepalas būna švarus, kaip kanistre prieš supilant 
pas mane, pagal matuokle, tik vos virš normos buvo tepalo, tai to antifrizo ten gal koks puslitris tesubėgo. O nepakeičiau, nes sakiau užkursiu po surinkimo, patikrinsiu ar ok viskas ir pakeisiu. Ok nebuvo, tai ir nepakeičiau

Tas dyzelio/tepalo mišinys praplaus tik sistemą ar ir žiedus? Skaitinėjau, kad yra specialios chemijos žiedam/vožtuvam ir atsiliepimai geri apie ją. Gal dar ir tą pabandyt reiks.