matai pas tave silkej kaip ir pas visas ne pustasparnes gale arka eina tiesiai, tai is sono sudaro ivaizdi, kad galas pasedes, bet paziurek atidziau blizgutis pagal stiklus eina tiesiai. Man grazu kai silkes priekis ciut zemiau stovi nei turetu, tada is priekio atrodo pikciau ir is sono tokioj kovinej pozicijoj lyg butu, aisku ne tokioj kovinej, kaip pries kokius 10 metu buvo pilnos gatves silkiu, kur is galo vaziuojant visa galine vaziuokle matydavosi as skaitau galas teisingoj pozicijoj, jei nesuleistoj tiesiaarkej silkej gale tarp rato ir arkos pirstas - du lenda bet pas tave kazkas kito ta vaizda susedusios sudaro, kazkodel moldingai su buferiu linijoj nestovi, sudaro ispudi lyg bagazine nulinkus gal foto paplaukus
Esi atidus
Bagazinė ir yra siek tiek nulinkus, ir buferis lyginant su moldingais žemiau stovi, nes kadaiiiise gavo gerą smūgį subinėn, ir matomai neatitampė taip kaip reikėjo.. Na bet tokią jau aš ją nupirkau, buvo atitampyta, nudažyta, blizgėjo visa ir t.t. Na bet ne apie prisiminimus pries 15 metų mes dabar kalbam
Pas mane du pirštai ten lenda, dar yra galinėse spyruoklėse gumos sudėtos kurios neleidžia daug susėst, nu zodziu mane galo aukštis tenkina. Tačiau aš vat galvoju kaip priekį protingai paleist žemyn neprarandant komforto, nes vat būtent kaip tu ir rašei kad grazu kai priekis stovi zemiau nei turetu ir susidaro kovinės įvaizdis, būtent to aš ir noriu