Kaip paskaitau, tai kolega VytautasV nelabai su technika draugauji? Jei tikrai i silke isikibes laikysiesi, tuoj daug ka tvarkyt ismoksi
taip Lucifer, esi visiskai teisus. Iki nusiperkant savo pirmaja silke tai mokejau tik antifryza ir tepala ipilt. Garbes zodis, absoliuciai nieko neraukiau masinoj. Nezinojau nei kur tie voztuvai nei kur cilindrai randasi. O nuo tada kai isigijau silke prasidejo viskas. Nes parasciausiai nebuvo nei dvieju menesiu pilnu, kad kas nors nesugestu.
Man truputi geda cia pries jus, kad as toks absoliuciai naujokas technikoj, nors metu turiu jau 30. Nu taip gavos, kad emiau studijuot video operatoriaus specialybe. Nors jei dabar atsukt tuos visus metus atgal tai eiciau i automechaniku profke, kaip kad keli mano geri draugai dare.
Dabar kai jau trecia silke per 1.5metus, tai tikrai nemazai suzinojau, nes draugas prie akiu man tas silkes tvarke, motora buvo isrinkes, vaziuokle ir t.t.
Siaip labai norisi kuo daugiau suzinot. Gal sia vasara paimsiu atostogu ir pas viena drauga vaziuosiu i kaima, kur jis servisiuka turi. Tai naxaliavu pas ji isiprasysiu padirbt, pasimokyt.