reikėjo užsidėt 10Vtq dėžę ir sankabą originalią, o ne parašą iš parduotuvės, ir būtų viskas ok buvę, o šiaip matau ryškiai ne tą mašiną nusipirkai 
labai teisingai sakai, reikėjo. Ir labai lengva šaukti po to kai kažkas išbandyta, kad reikėjo daryti kitaip. O va kai klausinėjau visų prieš darant, visi trūkčiojo pečiais
O dabar lengva šaukti kad reikėjo
)
reikėjo užsidėt 10Vtq dėžę ir sankabą originalią, o ne parašą iš parduotuvės, ir būtų viskas ok buvę, o šiaip matau ryškiai ne tą mašiną nusipirkai 
nebalamutink labai,o tai tuoj skelbima isvysim 
Siaip, jei atvirai, tai tenka pritart audziui - reikejo biski kitaip daryt, mokytis is kitu (kad ir mano) klaidu 
Kad ir paskutiniai tavo pamastymai del OEM purskalu 
nuo balamutinimo skelbimas neatsiras, reikėjo daryt kitaip, bet va nepadariau. Tik visi tylėjot, visiems viskas gerai buvo.
quattre, o kas dėl oem purškalų? Jau lipi ant sąžinės prieš patardamas, o kažkokių argumentų neteko girdėti. Visi irgi pečiais trukčioja, nes loterija nemaža gaunas. Variantų yra. Nei vieno užtikrinto. Paskui vėl bus "tai reikėjo kitaip daryt" tik vat iki šiol rimtų idėjų neteko girdėti.
neatsimenu ar klausei, bet kai tu keitei sankaba, pas mane jau sankaba tikrai "veze"

Deze kiek pamenu restauravai ar siaip klibinai, tokiu atveju buciau arba uzmete 6-gang, arba kaip audzius minejo. Nafik zaisti su 20v? Joks ana nestebuklas

o del OEM purkstuku tai pasakysiu tiesiai - ko jie tau neitinka? Kad myza? Pasodink i vonele, gal susitvarkys. jei ne - imciau kazka stipresnio - kad ir tuos pacius saab'inius purskalus, ar ka kita (rs ir t.t. - manau variantu rastum). NAFIK tie originalus jei jau keist nori? Programa reiks daryt? GALBUT ir reiks, bet bent jau pinigai nebus vejui ismesti

Tas pats su tais ratais - mano asmenine nuomone, ziurineji sh (nesupyk uz nuomone tik

). Pagaliau priejai prie varianto - a la AVUS, tai ir apsistok. ET'a kol rasi 35'a, tai manau pavargsi (o gal ir ne), bet ir cia ne beda - 1cm plocio rastavkes ir dzin ups. Visada manau yra sprendimu, tik zvelk giliau

Nebent pas tave noras islaikyt total stock, bet kaip matau tu nuo to jau pabegai, tai jei pabegai, tai galim nukreipt

Pakankamai aiski nuomone?