Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai  (Skaityta 143920 kartus)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
Re: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai
« Atsakymas #325: 2010 Rugpjūčio 23, 12:50:39 »
reikia skubiai gofros nuo laisvu apsuku reguliatoriaus,gal kas turit parduot arba gal zinot nuo kokios auto dar galetu tikt?

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2010 Rugpjūčio 23, 14:57:31 »
tinka nuo visu 20vT tarp 89-96 metu

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2010 Rugpjūčio 23, 17:13:49 »
tinka nuo visu 20vT tarp 89-96 metu
dekui ieskosim  (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

paliko indomu kas per modelis ratlankių ?

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Keskin KT1 arba OZ Futura

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
faini visai, galetų tik špykiai platesni būti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Keskin KT1 arba OZ Futura
greičiausia OZ Futura  ......   
 http://www.benzworld.org/forums/sale-wanted-trade-giveaway/1403309-fs-oz-futura-18x8-18x9-et.html
visai tokie nieko  :D kaip kad ir jų kaina

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jo, OZ cia, Keskinu zvaigzde storesne

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
bandziau ir as sau keskin kt1 r18 11col, tai netilpo, nebent su rastafkem, dabar padekit kitu klausimu, paskutiniu metu labai daznai gesineja zyylas mano ypac pries sankryzas kai riedu ant begio, tada laisva, iskart gesta, ir ant vietos gerai pergazavus  uzgesta, zodziu laisvos eigos masinka OK, osm ok, kompa jungiau nieko rimto, temperaturiniai ok, gal minciu kokiu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
bandziau ir as sau keskin kt1 r18 11col, tai netilpo, nebent su rastafkem, dabar padekit kitu klausimu, paskutiniu metu labai daznai gesineja zyylas mano ypac pries sankryzas kai riedu ant begio, tada laisva, iskart gesta, ir ant vietos gerai pergazavus  uzgesta, zodziu laisvos eigos masinka OK, osm ok, kompa jungiau nieko rimto, temperaturiniai ok, gal minciu kokiu?
jei prie didesnio slėgio/apsukų išmeti pavarą arba numygi sankabą ir gęsta - BOV kiauras. Daug kas patyrė šitą. Geriausias būdas patikrinti, tai atsijungti vakumo šlangą nuo koliko arba nuo pačio BOV (bet tada prisijungi kitą) ir patrauki ir žiūri ar laiko. Pas mane buvo galima švilpauti.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
standartinis tai tikrai kiauras buvo, teko jo atsisakyt, bet pastaciau isorini, gal visdelto teks vidinio gero ieskot, jau nervina tas gesinejimas

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei blogai sureguliuotas, gali būt dėl jo. Dėkis originalų arba alternatyvą iš s3 arba porsche, anie, sako, tvirtesni.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
o tai jis neturi prasipust ten kur vakumas jungiasi, ar kur 2 storesni vamzdziai, pas mane tai vakumas kaip ir laike, bet pro storuosiu prasipusdavo,  plius kaukti jau pradejo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nežinau iš kur išoriniame bove 2 vamžiai, gal ten visgi recirkuliacinis, tik vienas vamzdis naudojamas spjauti laukan, o turėtų būtį pajuntas už osm. Teoriškai mastant tai per tą padavimo vamzdį turi pūstis lauk su burna, o vakumėlis reguliuoja kiek stipriai reikia pūsti, kad prapūstum. Na čia labai buitiškai paaiškinau :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
as apie recirkuliacini ir kalbejau kad 2 vamzdziai :) gal mano isoriniam reik siek tiek spyruokle paspaust, nors ir taip numetus  gaza  "ciaudo" is oro filtro, tai logiskai mastant jei atjungsiu vakuma nuo isorinio bovo, slegio i lauka nebeismetines, ir osm matys kad variklis nebeima oro, tokiu atveju nebepaduos ir kuro, taip iseina kad neuzriebins misinio ir masina nebeges, ar teisingai?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na nežinau kaip bov elgsis be vakuumo, bet užglušinus dvi skyles mišinys liks geras. Tik tada sistemoj slėgis gali sukilt nenormaliai atleidus gazą - turbinai nesveika, gali IC sprogt (kurio pas Tave nėr :) ), ir šiaip slangynas gali "atsidaryti". Siūlyčiau nusipirkti tą recirkuliacinį bovą ir nesukti galvos. Beje - nereikia visko ant bov suversti, tik dėl to kad aš taip pasakiau, aš tik vartotojas-mėgėjas. Duok patiktinti tiems kas supranta, arba su pasibandyk su standartiniu bovu bent.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
visdelto pabandysiu paverzt bovo spyruokle, jei pades bent siek tiek, bus aisku tada kas kaltas, pilnai atjungt vakumo kogero verciau nebandysiu, o tai rimtai nusaudys dar viska, ryt papasakosiu kaip sekesi, tikiuosi pades :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Jei blogai sureguliuotas, gali būt dėl jo. Dėkis originalų arba alternatyvą iš s3 arba porsche, anie, sako, tvirtesni.
SAAB'uose ėjo ir eina identiški BOSCH originalūs recirkuliaciniai bov'ai ;)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
zodziu pavyko gaut 2007 audi a4 1,8t recirkuliacini, tiko idealiai, viskas susitvark, dekuj domai uz patarima, siandien grazinsiu i vieta interkuleri, tik nezinau ka daryt su slanga kuri eina nuo kulerio i isiurbimo vamzdi, maniske vos gyva, gal kas nauja pirkot?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
zodziu pavyko gaut 2007 audi a4 1,8t recirkuliacini, tiko idealiai, viskas susitvark, dekuj domai uz patarima, siandien grazinsiu i vieta interkuleri, tik nezinau ka daryt su slanga kuri eina nuo kulerio i isiurbimo vamzdi, maniske vos gyva, gal kas nauja pirkot?
pas mane vokietis silikoną sudėjęs buvo, tai nežinau kiek mokėjo, o jos parduodamos http://audi100.net/Shop/shop.html ir http://www.034motorsport.com/ daugiau nepamenu. Tarifai ten dideli, o dar atsiuntimas. Geriausia būtų nemažą kiekį nusipirkti ir pardavinėt lt, bet vėlgi.... Man rodos mc2 pirko
pas mane būtent iš saab centro pirktas, bosch numeriai sutampa, 140lt lyg, audi centre 170-180 prašė

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
pas mane vokietis silikoną sudėjęs buvo, tai nežinau kiek mokėjo, o jos parduodamos http://audi100.net/Shop/shop.html ir http://www.034motorsport.com/ daugiau nepamenu. Tarifai ten dideli, o dar atsiuntimas. Geriausia būtų nemažą kiekį nusipirkti ir pardavinėt lt, bet vėlgi.... Man rodos mc2 pirko
pas mane būtent iš saab centro pirktas, bosch numeriai sutampa, 140lt lyg, audi centre 170-180 prašė
Jo , tik ten tų bov'ų buvo skirtingom spyruoklėm ir šiaip ten dar skirtumukų yra viduj :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
gal ir yra skirtumu, bet svarbu kad nebera atbulinio smugio i turbina, tiksliau nebeliko ciaudejimo is oro filtro, bei masina nebegesta

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su sąlyga kad p*** skydelį į sieną greitu laiku, nes nervai nelaiko, klausimas:

kuo skirias 200 20v ir UrS4 skydeliai? Kad laikrodis vietoj krovimo žinau, o daugiau? Ta prasme jie tinka į 200 20v be perdarymų? Visi BC normaliai rodo sąnaudas, kilometrus ir t.t.?
Taipogi ar 200 20v skydeliai skirias nuo 10v skydelių su BC ir AC kuo nors apart redlaino?

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
c3 ir  c4 skydeliai skiriasi netik laikrodziu, bet ir ilgiu, c4 skydelis apie 1cm ilgesnis, bc ir spidometras viska rodys kaip ir pas20v, fiskes tinka, o 10v nuo 20v skiriasi redline`u ir max greiciu t.y.10v- 260km/h 20v- 280km/h
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 22, 07:11:21 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
10v irgi piktų buvo, pvz sport modifikacijos, tai tie iki 280 sukasi :)

tik nesupratau s4 nuo c4 skirias sakai - tai kuris tinka į silkę, s4 ar c4?