Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai  (Skaityta 143525 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
na sitas martinas 1992m. tai nusiziurejo blyn :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
geras cia  (v)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
geras cia  (v)
čia ne mano spėliojimai pagal fotkes, yra kas sutikrino  (+) :-] :-] :-]

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
cia (-), kad nenusiziurejo? bet kad 200 anksciau pradejo gamint, nei siuos martinus ir kuo cia scirocco detas "The sleek headlights and taillights were Audi 200 and Volkswagen Scirocco units,"?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 06, 00:24:08 sukūrė owas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
geras, aš net neskaičiau, tai vadinasi ir pas šitą VW http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Volkswagen_scirocco_cl.jpg tokios pat  :V :V
o tas mano  (-) buvo apie metus Astono, su tokiom lempom pirmą kart ji '88 parodė.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
tai nesuprantu tu sutinki, kad nusiziurejo martinas faras? :D  o siaip raso, kad ir galines nuo 200 faros, bet kad pas tuos martinus tai gale 4 apskritimai :V o pas ta scirocco, tai kaip aps spassata faros, tai nieko jos ten nepanasios i 200nes. ten viduj aptvara yra, trumposios su ilgosiom ar kitap gal...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai nesuprantu tu sutinki, kad nusiziurejo martinas faras? :D 
man tai tas pats ar tas nuo to ar anas nuo kito  :D :D :D
a6 tik pasakiau kad pas martiną jau '88 buvo tokios, o ne '92  ;)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
apie ką jūs čia?

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
apie faras :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
galines nuo scirocco, priekines nuo a200  :P :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
manau Lietuvoje ir už dvigubą kainą tokia praeitų, jei tikrai tokia kaip aprašyta
http://audifans.com/marketplace/show.php?table=pm_audifans_Cars&id=3849

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
gal nelabai i tema, bet visvien paklausiu, gal kas esat susidures su tokia problema:a200 20v tq pastovei garuoja langai, jei lauke sausa tai dar nieko, bet visvien jei vaziuoju uzdarytais langais, jie buna uzrasoje, ar cia kokia sklende uzlinkus, kuri is lauko ora imt turetu, o ima is vidaus, jei biski pradarau langa tada dar pakenciama.
kazkur buvau rades kad cia pas visas audines su sena klima taip, beto savo bulkoj pastebejau kad langai rasoja kai buna nuspausta rec, na tipo ora is salono ima
pecius tikrai ne kiauras nes antifryzas nedingsta  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 17, 23:42:02 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
gal nelabai i tema, bet visvien paklausiu, gal kas esat susidures su tokia problema:a200 20v tq pastovei garuoja langai, jei lauke sausa tai dar nieko, bet visvien jei vaziuoju uzdarytais langais, jie buna uzrasoje, ar cia kokia sklende uzlinkus, kuri is lauko ora imt turetu, o ima is vidaus, jei biski pradarau langa tada dar pakenciama.
kazkur buvau rades kad cia pas visas audines su sena klima taip, beto savo bulkoj pastebejau kad langai rasoja kai buna nuspausta rec, na tipo ora is salono ima
pecius tikrai ne kiauras nes antifryzas nedingsta  ;)

Uz bardacioko yra sklende,kuri reguliuoja oro paemima is saliono.Ja valdo vakumine pusle ir spyruole.Ta spyruokle daznai atsikabina.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
o, reiks pasiziuret, tiesa pas kitas audines maciau dar papildoma recirkuliacijos knopke, jos pas mane kaip ir ner, tai ta sklende visvien bus pas mane?

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
buvo panasiai ir man. as isidejes malka, po kapotu, po plastmase, keleivio puseje. ranka ikisk ir apciuopsi. visa laika dabar pravira.

Neprisijungęs Benderis

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
O kur ta malka reikia idet, kad imtu ora is lauko ir langai neberasotu? Cia po ta plasmase, kur po valytuvais? Pas mane audi 100 turbo quattro, su sena klima. Langai pastoviai rasoja ir nezinau ka daryt. Aciu uz patarimus

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
nu va sutvarkiau, bardacioko nuiminet nereikejo, uzteko po kapotu ranka sklende atidaryti, nebeliko jokio rasojimo, dekuj uz pagalba  (h)

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Man, kai nebuvo spyruoklės iš pradžių, irgi pasisekdavo kaip tau, bet klimą pajunginėjus užsidarydavo ir vėl rasot pradėdavo, kol neįdėjau tai kas priklauiso- spyruoklės
nu va sutvarkiau, bardacioko nuiminet nereikejo, uzteko po kapotu ranka sklende atidaryti, nebeliko jokio rasojimo, dekuj uz pagalba  (h)

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
jo ir pas mane a200 ta pati problema buvo kol spiruokles nepastaciau i vieta ir viskas gerai dbr. :)  kiek pazystamas turejo a100  tai visom dare ta spiruokle :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 18, 23:01:44 sukūrė efkaturboquattro »

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
Iskilo problemele del rastavkiu nezinau kokio plocio daryti a200 20v masina ratai RH evoliution ET55 priekis 18/40/235 8J galas 18/35/265 10J ir kokio ilgio varztus pirkti :V

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
prieky dek 2cm, varztai geriau atskirai rastafkei, ir atskirai ratui, galui reikia ziuret uzdejus rata, gal uzteks 1cm, tada varztai vieni, kartu su ratu tik ilgesni  :V parodyk ratu foto  :)

Neprisijungęs as2nerka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiv8.com/german/gallery/drivers/ol_rear.jpg
na va tokie pat ratlankiai kaip ant sitos audi v8 (h)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
galvojau kokie nors su palange 10 coliu  :D