Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai  (Skaityta 141637 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
jo aš daug domėjaus, tik nemanau kad senas kompresorius netinka. Esmė kad reikia palauti sistemą ir supilti naują šaldiklį ir sintetinį tepalą. motorgeek forumas rekomenduoja dar visus o-ringus pasikeisti. Jei nesupi.. gedis turi du komeplektus, jei nieko nemaišau.

Tai va esmė tame kad tas plovimo skystis dakuja brangus, didžioji dalis perdarymo yra plovimas, ar ne apie 4-500lt, tiksliai nepamenu. Mano atvėju siurbelys apsimyžęs, tai jei darant viską tai ir jį skelti reikia, remontuot, praplaut sistemą, supilt naują šaldiklį ir tepalą IR: gauti naują garintuvą, nes kaip jis aiškino man, kad jis nelabai plaunamas, jis kaip kad tepalo filtras pvz, na keičiamas keičiant šaldiklio tipą. Toliau lucifer buvo dėl manęs pas kitą meistrą užklausęs, tai sakė tiesiog praplauti ir supilt naują šaldiklį (na jis nežinojo kad mano kiauras siurblys), tačiau nieko apie evaporatoriaus keitimą nesakė. Ir nei vienas iš meistrų neminėjo apie o-ringų keitimą.

Mano atvėju, to meistro kur skaičiavo su garintuvo keitimu, sąskaitą būtų apie o gal ir virš 1000lt, ir jis nežino iš kur gaut naują garintuvą

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
del garintuvo juk esu jau sakes  - imi is a6c4 kur jau su r134a ejo, ir priedo jis dar bus su dulkiu filtru.
kas liecia klimu meistrus - neteko dar su tokiais susidurti ir net girdet apie tokius ....  (o!)

o cia ne senas kompresorius su nenaudojamu freonu?

na as neziuriu i kompresoriu, man sankaba tera reikalinga, o ir '95 kazi ar bebuvo R12 pilamas :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
sakei? matyt praleidau :)

gal žinai ten plug and play tas garintuvas, ar reik perėjimus daryt? ar tu kalbi apie visą klimos dėžę?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na o bet tačiau įdomumo dėlei pažiūrėjau sankabėlę etkoj. Nepatikėsi, nenudropinta. Matyt arba etka per sena, arba pasisekė.

http://www.autralita.lt/detale/034260811 du tūkstančiai pinigų :goodboy:
http://www.ebay.com/itm/AUDI-OEM-034260811-A-C-Compressor-Clutch-A-C-Clutch-/161124379508 arti septynių šimtų amerikos pinigų
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 07, 01:15:08 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kalbejau apie visa garintuva (V8 vaziuokles temoje buvo sociai apie tai)

idejus i dusimtine zinoma reiks perejimu arba pervirint tuos vazdziu galus su sriegiais. o cia taip atrodo palyginus su kaireje C4 ir desineje V8(4C) garintuvai

kas del sankabeles tai kazkokios nesamoningos kainos; uz tukstantuka su biskiu iseina su visu kompresoriumi.
o cia originali sankabele uz 90 amerikos pinigu, tik paskui prasideda siuntimai ir muitai jei tingi terliotis ..

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
oringus keist reikia todel, kad susipila sintetinis tepalas, cia lygiai taip pat kaip i vairo stiprintuva supilt sintetini tepala, tai po puses metu kolonele apsimyzus bus per visus galus, o keiciamieji oringai turi but nebijantys naftos produktu..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jop, tas aišku tik mano meistreliai kažkodėl to daryt nenori :D reiks užsiminti

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
nu man buvo uzpilde pries kokius 7 metus, tai turbut jau ta naujesni freona, bet tada buvo kompresorius kiauras ir saldymas labai greit baigesi, po to perrinkau kompresoriu ir taip ir neprisiruosiau patikrint ar sandari sistema :facepalm: , o kas bus jei nepraplovus ivarys nauja freona su tepalu? nes 1000lt moket uz ta apgailetina jos saldyma, tai kazinau (!?) , pamenu vienas pazystamas turejo dusimtine ir pas ji viskas veike ir jo klausiau ka perdarinejai, tai sake nieko lyg tai, tik kompresoriu jis gal kokius 3 pakeites, bet jis su ta masina gal 15 metu diena dienoj vazineja  :think:

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
na o bet tačiau įdomumo dėlei pažiūrėjau sankabėlę etkoj. Nepatikėsi, nenudropinta. Matyt arba etka per sena, arba pasisekė.

http://www.autralita.lt/detale/034260811 du tūkstančiai pinigų :goodboy:
http://www.ebay.com/itm/AUDI-OEM-034260811-A-C-Compressor-Clutch-A-C-Clutch-/161124379508 arti septynių šimtų amerikos pinigų
Jau, jau beveik nudropinta, bet už pusantro gabalo dar eina gauti.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu man buvo uzpilde pries kokius 7 metus, tai turbut jau ta naujesni freona, bet tada buvo kompresorius kiauras ir saldymas labai greit baigesi, po to perrinkau kompresoriu ir taip ir neprisiruosiau patikrint ar sandari sistema :facepalm: , o kas bus jei nepraplovus ivarys nauja freona su tepalu? nes 1000lt moket uz ta apgailetina jos saldyma, tai kazinau (!?) , pamenu vienas pazystamas turejo dusimtine ir pas ji viskas veike ir jo klausiau ka perdarinejai, tai sake nieko lyg tai, tik kompresoriu jis gal kokius 3 pakeites, bet jis su ta masina gal 15 metu diena dienoj vazineja  :think:
na tai man irgi pildė taip pat paskutines dvi vasaras, kol LT būnu atšaldo, po metų vėl reik pildyt, nes mano siurbelys sysių daro :) sako geriau nemaišyt tepalų, man vistiek kažkiek sintetinio įvarė, sako gal geriau nei nieko

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
o sumaisius kas jiems atsistiks? blogiausiu atveju turbut kompresorius nusprogs, jauciu, kad pasiziuresiu sandaruma sistemos ir nieko nedares pildysiu nauju, blogiau nebus nei dabar, kai sankabos fiske atjungta
o kaip ji tau saldo, normaliai, kaip siuolaikiskesnes ar nekazka?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 07, 11:31:22 sukūrė siomka »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kam pildyt kai sankaba atjungta? na kaip man sakė tai geriau tepalų miksas negu jokio tepalo, aišku nėra tas gerai, bet ;)

:D va čia teisingiau jau, nes buvau jau nustebęs.

Grish, kažkada klausiau Møller, negavau atsakymo dėl šito, gal kaip nors eitų iškast iš kur nors

Kitas klausimas, ar pas jus kataloguose yra kažkokių alternatyvų šiems numeriams: 4A0298107 arba 4A0298107A
Reikalingas 1990m. Audi 200 quattro "conversion kit for cfc-free air-conditioning system". Kiek aš matau viskas jau nutraukta ir trshop nesiūlo alternatyvų, išskyrus vieną kompoentą 443271161A, kuris tam tikrose vietose rodomas kaip LHD komponentas, bet kaip yra neaišku.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
tai kam pildyt kai sankaba atjungta? na kaip man sakė tai geriau tepalų miksas negu jokio tepalo, aišku nėra tas gerai, bet ;)
ji tam ir atjungta, kad sistema tuscia, o pajungt fiske 2min darbo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
a supratau ;)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
o jei nauja freona pildai su mineraliniu tepalu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
man sakė taip nepriot, netinka jie vienas prie kito

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Gedi, o pas tave V8 ne R134 freonas gamykliskai?

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
R134A nė kaip su mineraliniu tepalu nesuderinamas.. Mano 100, parvaziavo su pakeista sistema. Su O-ringais, totaliu sistemos isvalymu ir R134A + sinteniniu tepalu. 9metai jokiu bedu :) .. Svarbiausia tokiai senai masinai tikrintis slegi sistemoj, pastoviai to freono, tepalo uzpilti iki galo, (pries tai isvakumavus aisku) nes pradzioj sistema tampa nesandari, negauna reikiamo tepimo siurblys ir taip fantastiskai pradeda strigti kol galu gale uzsiklynija :) Sankabos pramankstinimas pora kartu i menesi irgi i nauda:)

O del seno ar naujo freono, tepalų, jei kam labai labai reiks, galit PM parasyt.  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 07, 20:25:22 sukūrė sNcLs »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Gedi, o pas tave V8 ne R134 freonas gamykliskai?
taip, pas V8 ein r134a, bet cia kalbam apie zylus ....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
oringus keist reikia todel, kad susipila sintetinis tepalas, cia lygiai taip pat kaip i vairo stiprintuva supilt sintetini tepala, tai po puses metu kolonele apsimyzus bus per visus galus, o keiciamieji oringai turi but nebijantys naftos produktu..
o beje yra koks remkomplektas kondishino kompresoriui ? (H-) O-ring'ai vamzdynui tai ne problema ...

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
o beje yra koks remkomplektas kondishino kompresoriui ? (H-) O-ring'ai vamzdynui tai ne problema ...
kiek zinau ne, as tai perrinkinejau is panasaus storio o ringu paimdamas didesnio ilgio ir perpjoves sujungiau istrizai nupjauta su klijais, bet cia buvo pries nemazai metu, tai dabar jau vargu ar laikys, turbut vel reiks ardyt ir keist juos

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai o kaip cia taip gaunasi kad pas buoziu amerikonu po 90$ ? ir patvirtino kad turi 034260811 !

beje cia sitas zylo originalas kompresorius Nippondenso 10P17C :V

http://www.discountautoac-compressorparts.com/Audi-AC-Compressor-DNP080770C-P2095C82.aspx

arba dar vietoje

Neprisijungęs daxidas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Kurioje vietoje yra laisvos eigos voztuvas? c3,1,9 benzinas

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
gal durnas klausimas,bet gal zinot kas ant zemeles Lietuvos galetu padaryt ausinimo radijatoriu kazka tokio:

pagelbet,nes

ar kaip kitaip issprest problema,nes nuo 10v per slabnas,vasaros metu ventiliatorius praktiskai sukasi nesustodamas  ff