jo aš daug domėjaus, tik nemanau kad senas kompresorius netinka. Esmė kad reikia palauti sistemą ir supilti naują šaldiklį ir sintetinį tepalą. motorgeek forumas rekomenduoja dar visus o-ringus pasikeisti. Jei nesupi.. gedis turi du komeplektus, jei nieko nemaišau.
Tai va esmė tame kad tas plovimo skystis dakuja brangus, didžioji dalis perdarymo yra plovimas, ar ne apie 4-500lt, tiksliai nepamenu. Mano atvėju siurbelys apsimyžęs, tai jei darant viską tai ir jį skelti reikia, remontuot, praplaut sistemą, supilt naują šaldiklį ir tepalą IR: gauti naują garintuvą, nes kaip jis aiškino man, kad jis nelabai plaunamas, jis kaip kad tepalo filtras pvz, na keičiamas keičiant šaldiklio tipą. Toliau lucifer buvo dėl manęs pas kitą meistrą užklausęs, tai sakė tiesiog praplauti ir supilt naują šaldiklį (na jis nežinojo kad mano kiauras siurblys), tačiau nieko apie evaporatoriaus keitimą nesakė. Ir nei vienas iš meistrų neminėjo apie o-ringų keitimą.
Mano atvėju, to meistro kur skaičiavo su garintuvo keitimu, sąskaitą būtų apie o gal ir virš 1000lt, ir jis nežino iš kur gaut naują garintuvą