Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai  (Skaityta 143550 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
galvojau kokie nors su palange 10 coliu  :D
as irgi :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiv8.com/german/gallery/drivers/ol_rear.jpg
na va tokie pat ratlankiai kaip ant sitos audi v8 (h)

tokius turejau r17, oj švilpia kai važiuoji.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 23, 09:35:23 sukūrė mc2 »

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
na bent maniskiai r16 nors dizainas tik panasus tai apie jokius svilpimus nera kalbos
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
sitas modelis labai i sona islindes iz padangos, gal todel svilpimas susidaro  :V

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Taigi situacija Audi 200 2.2T 10V 1987-12-04 variklis KG, automatas, neuzsiveda vedant griebia iki 1500 rpm apsukos pakyla ir uzgesta tarsi uzsisiurbia taip vyksta ir su dujomis ir su benzinu zvakes issukus buna slapios isvalomos pasildomos ir vel tas pats lyg ir griebia uzsiveda bet uzdusta, laidai geri, zvakes irgi geros, saugikliai tvarkoje kur ieskoti dar saknu galima? Neseniai nusipirkau tai bandau atgaivinti iki tol vedesi vaziavo po nakties amen nesiveda tempt neina automatas. Gal kas galite Vilniuje paziureti? nes tai mano pirmas turbininis variklis tik pradejau sviestis sia tema  (v)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taigi situacija Audi 200 2.2T 10V 1987-12-04 variklis KG, automatas, neuzsiveda vedant griebia iki 1500 rpm apsukos pakyla ir uzgesta tarsi uzsisiurbia taip vyksta ir su dujomis ir su benzinu zvakes issukus buna slapios isvalomos pasildomos ir vel tas pats lyg ir griebia uzsiveda bet uzdusta, laidai geri, zvakes irgi geros, saugikliai tvarkoje kur ieskoti dar saknu galima? Neseniai nusipirkau tai bandau atgaivinti iki tol vedesi vaziavo po nakties amen nesiveda tempt neina automatas. Gal kas galite Vilniuje paziureti? nes tai mano pirmas turbininis variklis tik pradejau sviestis sia tema  (v)
butum Kaune tai butinai padetume :) jeigu turi galimybe atvykt parasyk
beje pas sita automobiliuka man rodos jau galejo stoveti imobilaizeris.paziurek ar skydelyje uzgesta geltonas automobiliukas arba raktas.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs LinaS1

• Žiūrėti profilį
butum Kaune tai butinai padetume :) jeigu turi galimybe atvykt parasyk
beje pas sita automobiliuka man rodos jau galejo stoveti imobilaizeris.paziurek ar skydelyje uzgesta geltonas automobiliukas arba raktas.

Atvykciau bet iki kauno tralais oj oj oj kainus  :/
Imobilaizerio nera tik slapukas spyneleje, bet man parode kaip vest jis manau grybo nepjauna nes kitaip net negriebtu vesti. Todel ir ieskau kas gali paziureti nes nuvarysi bet kam tai ismelz nes apie turbo dar mazai zinau  (v)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
uzmirsk turbo.galvok kad tai paprastas variklis. ziurek ko tau reikia. nuimk nuo krabo guma. su ranka pakelk lekstute per 2-4 cm ir sklende taip is akies atidaryk. bandyk tada vesti.toliau nuimk nuo babinos laida ir uzdek laida su zvake ir suk ziurek kokio dydzio skierka ir kokia spalva. net nzn ka dar patarti. kompas cia ziuri pagrinde du daviklius kur ziuri i smagrati. indukciniai.pabandyk juos pakeisti.

Neprisijungęs LinaS1

• Žiūrėti profilį
uzmirsk turbo.galvok kad tai paprastas variklis. ziurek ko tau reikia. nuimk nuo krabo guma. su ranka pakelk lekstute per 2-4 cm ir sklende taip is akies atidaryk. bandyk tada vesti.toliau nuimk nuo babinos laida ir uzdek laida su zvake ir suk ziurek kokio dydzio skierka ir kokia spalva. net nzn ka dar patarti. kompas cia ziuri pagrinde du daviklius kur ziuri i smagrati. indukciniai.pabandyk juos pakeisti.

na ka reiks bandyti jei susitvarkysiu atvyksiu pas jus prafilaktiskai masina pasiziureti :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
benzu kad nesiveda tai jo, bet dujom turi uzsivest ir nesisiurbt  :V

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį

o is kur zinai kad zvakes 100% geros?
 na seip as is vilniaus galeciau gal kuri vakara ir prilekti nesu specas bet vairuojiu toki pat auto ;)
gal ir kuo padeciau :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Èia apsukos pakyla vedant kai nuspaudi pedalą gazo ar pati užsigazuoja užsivedant? Signalizacija yra?

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
deja čia turbo motoras, nori kuriasi, nori gesina, tiesiog kompas yra nedavolnas vienoj vietoj ;)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
deja čia turbo motoras, nori kuriasi, nori gesina, tiesiog kompas yra nedavolnas vienoj vietoj ;)
turbina uzvesti neleidzia ? :D o cia gal koks naujesnis modelis kur kompas nuotaikas turi.Nori vedas nori ne :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
visi mc, kg ir tt nori kurias, nori ne :D (h)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
visi mc, kg ir tt nori kurias, nori ne :D (h)
jo lyg pats nezinociau.... :( stovi mano kupas su kg ir pagal nuotaika(tik tiek kad zinau jog tikrai ten yra gedimas) bet seip tai tikra tiesa.

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
jei parašysi man visus simtomus, kas ir kaip negerai elgiasi.. tai turėdamas laiko išbursiu  ;) (iš kavos tirščių  :D

aišku motoro, įpurškimo duomenys..

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei parašysi man visus simtomus, kas ir kaip negerai elgiasi.. tai turėdamas laiko išbursiu  ;) (iš kavos tirščių  :D

Nera ka burti.Pas mane nera taip klaidu.dingineja kibirkstis.Engine speed sensoriaus laida neorginala dejau nes nusilankste zodziu pas mane kalta pravodke reikia naujos. Nes perkelinejant varikli sutrukinejo.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pas men irgi dinginedavo kibirkstis kai buvo tramplioriaus dantratukas isibaladojes, tai kairtais kurdavsi kartais ne, tiesa vakar isimeciau 7a velenus, kazkodel iskart suluzo dantratukas, pasiziurek gal ir pas tave ten kazkas negerai?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas men irgi dinginedavo kibirkstis kai buvo tramplioriaus dantratukas isibaladojes, tai kairtais kurdavsi kartais ne, tiesa vakar isimeciau 7a velenus, kazkodel iskart suluzo dantratukas, pasiziurek gal ir pas tave ten kazkas negerai?
o kur tu isimetei 7a veleneli ? keista kad paskirstytojo dantratis luzo.Reiks paziuret ka ten turiu is paskirstytoju gal skiriasi keliais milimetrais.Nes as saviske buvau ir su paprastu paskirstytoju (Ne nuo turbinines su normaliu holu) uzkures.
Nes pagrindinis skirtumas ju kad turbininio kompas reguliuoja degima ir paskirstytojas turi tik viena langeli ir degima su juo reikia tik mazdaug pataikyti toliau kompas zaidzia. o senosioms ne turbo reikia tiksliai ji pastatyti pagal mietkas.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
as isideejau sau i a200 20v, o kas idomiausia kad su butent tais paciais velenais jau antra degima sulauziau, tai visa laime kad buvau pasidares bronziniu dantratuku, tai bent neturejau bedos del tramplioriaus, kurio surast ant lt sveiko galimybes 1 is 100, arba kaina kosmine, ir pas atmosferika ir pas turbini degima pilnai valdo kompas, ir jei nepataikysi metkiu masinos neuzkursi.
dar senai laikai atsi menu bajeri kai man pavazinejus kibirkstis dingdavo uzgesinus, tai zmona starteriu sukdavo, o as degima sukinedavau kol kibirkstis atsirasdavo, veliau isiaiskinau, kad apatinis skyvas atsipalaidaves buvo, tai ismale sponke ir alkunini, va tada tai turejau bedos :)

Neprisijungęs LinaS1

• Žiūrėti profilį

Tu ten zinau uzsiemi 200 inem gal gali paziureti? :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del degimo esi neteisus.Pas senus atmosferinius i degimo ankstinima ar velinima viskai nesikisa kompas.o pas Kg mc ir t.t atsirado pirmieji bandymai elektroniskai koreguoti degima(aiskinau apie paskirstytoju skirtumus) o koregavimo ribos yra 30 laipsniu. -15 +15 .Bet uzvedimui reikia vistiek gana tiksliai pastatyti nes kol neuzsiveda todel kompas negali niekuo padeti.o visas velinimas vyksta per komutatoriu kad uzvelina kibirksti ir viskas. o tai jis daro pagal daviklius i smagrati rpm sensor ir speed sensor plius sitiek varikliai jau turi knock sensor kas velgi esant per ankstyvui degimui jeigu pasireiskia detonacija velgi velinamas degimas.Arba kitaip sakant kadangi ipurskimas cia yra kita respublika jis purske kaip purskes tai gaunasi tiesiog riebus misinys pradeda duminti.atjungus knock sensoriu gallima vietoje uzpusti iki 0,5bar o su prijungtu to nebus bet vaziuojant rezultatas gaunasi neigiamas.

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
manau blogas trampliorius (holas) nes nesikuria jei bolgas engine position sensor, o dėl blogo engine speedsensor jis turi kūrtis. Laidas turi būt ekranuotas ir tiek ;)
kai įdedi paprastą trampliorių su 5 langais, tai kompas jau skelia 25 kibirkštis per du alkūnės apsisūkimus..
MC, KG tramplioriai statosi tiksliai pagal metkes ant jo, nes jei vakrūg da okala, tai tada prievartaujamas kompas, reikia gerokai pasukt starteriu kol kompas skelia skierką, gali kurtis, gali nesikurt..

Nera ka burti.Pas mane nera taip klaidu.dingineja kibirkstis.Engine speed sensoriaus laida neorginala dejau nes nusilankste zodziu pas mane kalta pravodke reikia naujos. Nes perkelinejant varikli sutrukinejo.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 14, 08:44:00 sukūrė vienzo3b »

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį

Tu ten zinau uzsiemi 200 inem gal gali paziureti? :)

nėra ten ką žiūrėt, galėčiau parduot tą daviklį, pats pasikeisi. jei nepadės tai pasiimsiu atgal ;)