Andrrius, kol antifryzas dar nelipa lauk, na kol variklis šaltesnis, atsuk kamštį, užspausk su ranka tą užpylimo skylę nestipiriai ir pagazuok, jausi kad pučia pro slylę. Bet bene akivaizdu kad epr kažkur varo kompresiją į aušinimo sistemą. Linkiu kad tai būtų tarpinė, o ne galva.
katik padariau tokįtestuką. nifiga nieko nejaučiu kad kažkas pūstu. stipriau uždengiau, daugiau pagazavau, niekas neina.
Cia galima patarineti. Megink neuzkaitinti perdaug. Pas mane, tuo metu, kai buvo plysusi tarpine (jei rasiu nuotrauka imesiu), tai vaziuojant ik 90 km/h patekes oras sistemoje issivaiksciodavo. Vaziuojant greiciau susidarydavo kazkur oro kamstis ir pradedavo kaitinti skysti.
pagal spidometrą 100 varau visad. o pagal gps visokias sistemas rodo, kad varau ~88-92. vasaros laiku, net furos lenkia
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
paskutinį kart kai variau. nubėgo skysčio per kokius 2-3cm (šaltai žiūrint) tai aš galvoju nesipilsiu. parvariau namo, tik sustojau iškart atsidariau bakelį ir žiū, ten rodo ant karšto lygiai ties linija.
dar nepasakiau, kad pas mane pajunktas tik temperatūros daviklis esantis radiatoriuje. tas prie galvos (po viršutine žarna) nepajungtas daviklis.. negali įtakot?