Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 dyzelis  (Skaityta 108083 kartus)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
Re: A100 dyzelis
« Atsakymas #150: 2012 Vasario 12, 22:44:19 »
Veikimo principas paprastas.jai auto nuosavam kieme,tai labai patogu.is vakaro pajungi 220v. 1. variantas naudojamas su taimeriu nuo rozetkos. esu naudojes 3 varianta, taimeri nustatai ir ryte turi silta varikli ir silta salona. patogus priedas saltam ziemos rytui.  :)

jau pasidomejau ir pasiskaicia. Sistema gan nebloga taciau siuo metu netinka nes:

1. Laikau bendro naudojimo kieme :-) Nebent galeciau ryte prailgintuva nusimesti ir uzstatyti sildymui, taciau kiek laiko reiktu sildyti ?
2. Syki laikiau garaze. Tuomet buvo salciai apie -25 - -30 lauke. Kiek garaze nepasakysiu. Ryte uzsikure kaip vasara. Taciau pastovejo masina darbe 6 valandas ir jauciu kaip tepalai vel susale ir nebeuzsikuriu.

Tad man reiktu sistemos, kuri galetu nuo akumo pasildyti varikli ar jo dali. Gal tik uztektu pakaitinti tepala. Tuomet organizuociaus papildoma akuma, nuo kurio ir butu sildoma. Tokiu atveju galiu palikti masina ir ilgesniam laikui lauke, o papildoma akuma pasikrauti per nakti namuose ar darbe.