Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100/200 Variklis,pavaru deze  (Skaityta 345456 kartus)

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
Re: 100/200 Variklis,pavaru deze
« Atsakymas #1825: 2016 Lapkričio 11, 20:52:57 »
O kas buvo? Nes aš šiandien ir saviškę pas daktarus nuvežiau, viena iš procedūrų turėjo būt vairo hidraulinio skysčio pakeitimas. Bet meistras sako kad čia pas mane hermetiko bus pripilta, gali būt kad pakeitus visai kolonkė apsimyš.. Tai ir nežinau ką daryt. Pakeitus - gali būt kažkas blogo (kas?), nepakeitus - vėl žiemą vairo neįmanoma pasukt :think:
Aš net nežinau, buvo hermetiko pilta ar nebuvo. Tik žinau, kad buvo supiltas raudonas skystis ir jis buvo ant tiek seniai keistas, kad bakely tinklelis aklinai užsinešęs buvo. Staigiau sukant vairą jausdavosi patampymai tokie. Turbūt tuo momentu, kai spaudimas prasimušdavo per užsikimšusį tinklelį.
Siurblį ranka sukdamas variau skystį laukan ir pyliau ant viršaus naują žalią. Kai per abratkę pradėjo eiti nebe raudonas, o žalias, pastebėjau, kad siurblio ašies salnikas pradėjo stiprokai leist skystį. O dėl kolonėlės, tai apsimyžus siurbliui kažkaip pajudinau gumą ir pastebėjau, kad teliuškuoja viduj irgi. Bet ten buvo senas skystis, tai galėjo jau ir iš anksčiau leist.
P. S. kitai silkei taip pat keičiau skystį iš raudono į žalią febi ir ligi šiol važiuoja. Niekur nepradėjo bėgt. Gal, kad kolonėlė buvo jau perrinkinėta kažkada. Tik tiek, kad vairas sunkesnis pasidarė. Bet čia dėl to, kad iš pradžių vietoj febi supyliau citroenams skirto hidraulinio skysčio :) nepatiko jis stiprintuvui